Fejlődj velünk képzéseinken!

Ultim'Boost - Hatásfokozók

A Maria Galland legújabb innovációja, az Ultim’Boost 6-féle célzott megoldást kínál a napi bőrápolási rutin kiegészítéséhez, ami felveszi a harcot a bőrre ható külső és belső tényezőkkel egyaránt.

Az Ultim’Boost szérum 2 az 1-ben termék, mely kiegészítőként és önmagában is használható:

►Fokozza a később felvitt szérum és a krém hatását
►Kielégít egy épp aktuális, élethelyzet miatt kialakult szükségletet
Minden egyes Ultim'Boost luxus hatóanyagokat tartalmaz, a különböző bőrtípusok igényeinek megfelelően:

A N°001 Ultim’Boost Hydratation a helytelen táplálkozás és a külső környezeti hatások következtében kialakult aktuális igényekre nyújt megoldást. A bőr azonnal hidratált és simább lesz.

A N°002 Ultim’Boost Pureté a helytelen táplálkozás, a hormonális változások, a rendszertelen alvás és a külső környezeti hatások következtében kialakult aktuális igényekre nyújt megoldást. A bőr azonnal frissebb, puhább és egyenletesebb lesz.

A N°003 Ultim’Boost Régénération a hormonális változások, a helytelen táplálkozás és a külső környezeti hatások következtében kialakult aktuális igényekre nyújt megoldást. A bőr azonnal megnyugszik, puhább és tápláltabb lesz.

A N°004 Ultim’Boost Eclat a stressz, a rendszertelen alvás és a külső környezeti hatások következtében kialakult aktuális igényekre nyújt megoldást. A bőr azonnal energizált és ragyogó lesz.

A N°005 Ultim’Boost Tenseur a stressz, a kevés testmozgás, a rendszertelen alvás és a hormonális változások következtében kialakult aktuális igényekre nyújt megoldást. A bőr azonnal feszesebbé válik.

A N°006 Ultim’Boost Uniformité a hormonális változások és a külső környezeti hatások következtében kialakult aktuális igényekre nyújt megoldást. A bőr tónusa láthatóan egyenletes és egységes lesz, ami hibátlan arcbőrt eredményez.

Az Ultim'Boost tökéletesen beépíthető a különböző kezelésekbe, megnövelve azok hatásfokát. A kezelés után, a 360°-os diagnózis alapján kínáld a vendég bőre állapotának megfelelő Ultim'Boost terméket otthoni használatra.
 
Gyere el a 2 napos Francia anti-aging alapképzésre és legyél Te is Maria Galland kozmetikus! A képzést ide kattintva éred el >>>


x