Fejlődj velünk képzéseinken!

További termékek                                 log__01.jpg


pure_gentle_foam.jpg  

BEAUTY-TOX pure gentle cleansing foam

Lágy, bőrápoló tisztító hab minden bőrtípusra, arcra és testre is használható. Lehetővé teszi a túlérzékenységi reakciókra hajlamos arcbőr különlegesen gyengéd és kíméletes letisztítását. A hab pihent bőrérzetet kölcsönöz és nem szárítja ki a bőrt. Parabénektől és ásványi olajoktól mentes. Friss, visszafogott illatú.

Kiszerelés: 150 ml


 
     
lip_contour.jpg  


BEAUTY-TOX lip contour booster treatment


Feszesítő és volument adó koncentrátum az ajkak finom bőrének, valamint az egész szájkörnyék ápolására. Felerősíti a természetes szájvolument, átnedvesíti az ajkak finom bőrét és kihangsúlyozza azok körvonalát. Gondoskodik az ajkak szilárdabb, simább és határozottabb kinézetéről. Illatanyagoktól, parabénektől PEG-től és ásványi olajoktól mentes.

Kiszerelés: 20 ml
     
perfect_eye_zone.jpg  


INTACT perfect eye zone concentrate


Multiaktív hatóanyag koncentrátum az érzékeny szemkörnyék ápolására. Enyhíti a szem körüli sötét árnyékokat és a duzzanatokat, csökkenti a mimikai ráncokat, regenerálja és feszesíti a szemkörnyék finom bőrét. Olajoktól, tartósítószerektől és illatanyagoktól mentes termék.

Kiszerelés: 20 ml
 
     
 enzyme_cream.jpg  

NORA BODE enzyme exfoliating cream


Enzim alapú, természetes módon hámlasztó peeling krém. Kimondottan megfelelő az atrófiás, érett bőr számára, amely gyengédebb, de hatékonyabb hámlasztást igényel. A proteolitikusan ható enzimek (fehérjebontó) gyengéden feloldják az elszarusodott bőrsejteket, ezáltal stimulálják a fiatal, friss bőrsejtek termelését. Az összehúzó hatású hatóanyagok finomítják a bőrképet, a szürke fátyol eltűnik a bőrfelszínről(, a teint ) ezáltal tisztábbnak és simábbnak tűnik a használatát követően. Parabénektől és ásványi olajoktól mentes termék.

Kiszerelés: 500 ml
     
 cool_moisture_mask.jpg  

NORA BODE cool moisture mask


Hűsítő, intenzíven hidratáló krém-zselé maszk. Minden bőrtípusra megfelelő. Tartósan simítja a bőrt. Erősíti a bőr immunrendszerét és serkenti a sejtregenerációt. Használat után a bőr feszes és sima lesz, az apróbb ráncok és vonalak láthatóan mérséklődnek. Parabénektől mentes termék.

Kiszerelés: 500 ml
     
 skin_refinre_tonic.jpg  

NORA BODE skin refiner tonic

Serkentő hatású, bőrfrissítő tonik normál – zsíros bőrre, de érett bőrre is megfelelő, amennyiben a kollagénképződés serkentése a cél. Keratolitikus, enyhén antibakteriális és gyulladásgátló hatású. Rendszeres használata során az apróbb, finom, szárazság okozta ráncocskákat enyhíti és gondoskodik a pozsgás, friss bőrképről. Parabénektől mentes termék.

Kiszerelés: 500 ml
     
    NORA BODE oxy fluid

Intenzíven átnedvesítő, a biomátrixot feltöltő és megnyugtató koncetrátum, melyet az OXYspray segítségével oxigénpermetező kezeléssel közvetlenül a bőrre permetezünk. Minden bőrtípus számára megfelelő készítmény, amely illatanyagoktól, ásványi olajoktól és parabénektől mentes.

Kiszerelés: 150 ml
     
    NORA BODE oxy clear lotion

Keratolitikus, intenzíven ható mélytisztító fluid, OXYclear applikátorral történő használathoz. Minden bőrtípus kezelésére megfelelő, mégis a nagyon érzékeny bőr esetében ajánlott a fokozott óvatosság. Illatanyagoktól, ásványi olajoktól és parabénektől mentes.

Kiszerelés: 150 ml
     
    NORA BODE collagen caviar mask

A Collagen Vliesmaske, kozmetikai aktív hatóanyagok hordozója. Lezáró maszk a Bode OXYjet kezelés után, vagy manuális kezelések lezáró maszkjaként alkalmazható. Minden bőrtípus számára megfelelő, de kimondottan jó a száraz és az érett bőrre. Illatanyagoktól és parabénektől mentes.

Kiszerelés: 10 db
     
    NORA BODE collagen full face mask

Collagen Vliesmaske, arc formára vágva. Lezáró maszk a Bode OXYjet kezelés után, vagy manuális kezelések lezáró maszkjaként alkalmazható. Minden bőrtípus számára megfelelő. Illatanyagoktól és parabénektől mentes.

Kiszerelés: 10 db

x