Fejlődj velünk képzéseinken!

TRD Szérumok                                log__01.jpg


volume serum_1.jpg   ABSOULTE EFFECTS volume booster szérum

Csökkenő rugalmasság, ernyedő arckontúrok és ráncképződés az érett bőr jellemző tünetei. Az Absolute Effects volume booster serum feltölti az apróbb ráncokat és felvitelét követően azonnal láthatóan és érezhetően feszesíti a bőrt. Intenzíven hidratálja a bőrt és bársonyosan sima tapintást kölcsönöz neki. Illatanyagoktól, parabénektől PEG-től (Polyethilen glicol) és ásványi olajoktól mentes.

Lakossági kiszerelés: 15 ml
Kabin kiszerelés: 150 ml
 
     
energy_serum.jpg  
ABSOLUTE EFFECTS energy reload szérum

A fáradt és fénytelennek tűnő bőrképet okozhatja stressz, kialvatlanság, vagy lehet egyszerűen típus kérdése is. Kortól függetlenül, ugyanúgy előfordulhat nők, mint ahogyan férfiak esetében is. Az Energy reload szérum gondoskodik a bőr friss, feszes és fiatalos megjelenéséről, amely megtelik energiával, rugalmassággal és feszességgel. Illatanyagoktól, parabénektől és ásványi olajoktól mentes.

Lakossági kiszerelés: 15 ml
Kabin kiszerelés: 150 ml
     
sensitive_serum.jpg  
ABSOULTE EFFECTS sensitive balance szérum

A couperosa: a különböző bőrirritációk és a túlérzékenység mind hozzájárulnak a tisztátalan bőrkép kialakulásához, melyet kivörösödés és gyulladásos területek megjelenése jellemez. A Sensitive balance szérum nyugtatólag hat az érzékeny bőrre, amelyen hajszálértágulatok láthatóak, egész napon át gondoskodik a nedvességpótlásról, és a bőrnek frissességet, feszességet kölcsönöz. Illatanyagoktól, parabénektől, PEG-től (polyethilen glycol) és ásványi anyagoktól mentes.

Lakossági kiszerelés: 15 ml
Kabin kiszerelés: 150 ml
     


x