Fejlődj velünk képzéseinken!

Ismerd meg a TRD oxigénterápiát!


image_kep_m_solata.jpg
 
A TRD oxigénterápia során tűnélküli eljárással, fájdalommentesen akár 98%-os tisztaságú molekuláris oxigénnel és transzdermális bőrfiatalító hatóanyagokkal töltjük fel a bőr különböző rétegeit. A TRD oxigénterápia során használt OXYJET készüléknek és a transzdermális hatóanyagoknak köszönhetően rendkívül eredményes sejtszintű bőrfiatalító kezelések végezhetők.
 

A kozmetikai eljárás menete


Az eljárás lényege, hogy az OXYJET készülék beszívja a levegőt, majd megszűri, és az akár 98%-os tisztaságú oxigént magas nyomással injektálja a bőr felső rétegén keresztül a bazális réteg sejtsoráig, a sejt és a sejtközötti állományba egyaránt.
Az oxigén önmagában is számos pozitív hatással bír: tökéletesen hűt, nyugtat; segít a hámképzésben, a melanin szintézisben, a mirigyek működésében és a sejtosztódásban; fokozza a sejtek anyagcseréjét; javítja a vérkeringést; elősegíti a kollagéntermelést, és hatására felerősödnek az öngyógyító folyamatok.

A kezelések során azonban az OXYJET készülékkel nem csak oxigént juttatunk a bőrbe, hanem az oxigén és magas nyomás segítségével transzdermális hatóanyagokat is injektálunk a bőr mélyebb rétegeibe. Ezáltal a bőr belülről kifelé töltődik fel, és eredményeképpen láthatóan simább, feszesebb és élettel telibb lesz.

Jelentkezz TRD oxigénterápia Nyílt Napunkra! Klikk ide!

x