Fejlődj velünk képzéseinken!

TRD Ampulla koncentrátumok               log__01.jpg


ABSOLUTE EFFECTS volume booster ampulla koncentrátum
Intenzíven feszesítő és a mimikai ráncokat kisimító ampulla koncentrátum, az idő előtti bőröregedés látható jeleinek megelőzésére, illetve kezelésére. Ezen kívül ellátja a bőrt a tökéletes működésében erősítő ásványi anyagokkal és nyomelemekkel. Illatanyagoktól, parabénektől, PEG-től és ásványi olajoktól mentes

Kiszerelés: 20×4ml
NB_volumeboosterampulla.jpg
     
ABSOLUTE EFFECTS energy reload ampulla koncentrátum
Intenzív hidratáló és felfrissítő ampulla koncentrátum. Leküzdi a bőr fáradtságának jeleit, feszesíti a bőrt és több rugalmasságot kölcsönöz neki. Meggátolja a károsító szabad gyökök képződését. Összetétele illatanyagoktól, parabénektől, PEG-től és ásványi olajoktól mentes.
 
Kiszerelés: 20×4ml
NB_energyreloadampulla.jpg
     
ABSOLUTE EFFECTS sensitive balance ampulla koncentrátum
 
A couperose: a különböző bőrirritációk és a túlérzékenység mind gondoskodnak a nyugtalan bőrkép kialakulásáról, melyet kivörösödés és gyulladásos területek megjelenése jellemez. A Sensitive balance szérum nyugtatólag hat az érzékeny bőrre, amelyen hajszálértágulatok láthatóak, egész napon át gondoskodik a nedvességpótlásról, és a bőrnek frissességet, feszességet kölcsönöz. Illatanyagoktól, parabénektől, PEG-től (polyethilen glycol) és ásványi anyagoktól mentes.
 
Kiszerelés: 20×4ml  
NB_sensitivebalanceampulla.jpg
     

x