Fejlődj velünk képzéseinken!
Vissza

Így legyen eredményes és optimalizált az AHA hámlasztás
“Mélyhámlasztás a kozmetikában, utóápolás otthon.” - hangzik a mondat, mely kifejezi a hámlasztás szakértői szempontból kiemelt érvényét, és ad hangsúlyt a bőrápolás hosszútávú, mindenre kiterjedő rendszerének. Számos kérdés és nézet kap napvilágot a témában, pedig ha kellő szakértelemmel választod meg a savak alkalmazását, a célzott bőrápolás lelkéig érsz el!

 
Amit a savas bőrmegújításról tudnod kell

A bőr egészséges működésének támogatása, és a bőr sejtjeinek frissülő megújítása miatt a hámlasztás kiemelt kezelés a kozmetikai protokollok között. Az AHA savak (alfa hydroxy acids) azonnali, és hosszútávú hatást is elérnek, ahogy az elhalt hámsejtek közötti kötéseket fellazítják, és belülről kifelé történő sejtmegújítást generálnak.

A Doctor Babor Pro TheraPro Peel kezelése a hám elszarusodott rétegének gyengéd eltávolítását, és mélyrétegekig elérő sejtmegújító eredményét éri el, amivel rendkívül hatékony, és fenntartható bőrállapot javulást eredményez.
A titok a kifinomult és hosszútávon tesztelt gyümölcssavak legideálisabb kombinációjából ered, mely felesleges stressz nélkül tud átfogó és intenzív eredményspecifikációval és regenerációval működni, ami páratlan élmény a bőr számára!
A Doctor Babor Pro kontrolláltságának és hatékonyságnak pillérei

A tökéletes eredményhez egy jól beállított koncentrátum a megfelelő gyümölcssavakból bár rendkívül fontos, de nem elegendő. De akkor mégis mi teszi biztonságosan használhatóvá és rendkívül eredményessé a savas kezelést?

  • pH érték: Minél alacsonyabb a pH érték, annál intenzívebb a sav. A bőr reaktivitásához igazított AHA Peel a kontrolláltság egyik alapja
  • Aktivitás: A szabad és pufferolt savak tökéletes rendszere nélkülözhetetlen a bőrre gyakorolt hatás tényleges meglétéhez
  • Koncentráció: A jól megválasztott Doctor Babor Pro savszázalék stabilitást ad a bőr-kompatibilitásnak és az eredménynek is.
  • Molekulaméret: Különböző molekulaméretű gyümöcssavakkal dolgozunk azért, hogy minden sejtsorba eljuttassuk a megfelelő savat
  • Időtartam: A hatóidő rendkívül precíz és követendő egység a TheraPro Peel kezelés során, mely a megbízható eredményről gondoskodik.

Nem csupán savas kezelést, hanem komplex savas protokollt végzünk!

 

Mivel a tökéletesen kiválasztott hatóanyag fogja biztosítani számunkra a várt eredményt, ezért egy hámlasztás előtti kezelés során tesztsavat alkalmazunk. Majd a kémiai ismeret szakértői elsajátítása teszi lehetővé, hogy a protokoll során hibátlanul állíthassuk fel azt a szalonmunka-menetet, mely az optimális eredményhez vezet. Éppen ezért a Doctor Babor Pro TheraPro Peel alkalmazása 2 napos képzéshez kötött ismeret. A szakemberek az első nap az elmélettel találkoznak, melyből a következő oktatási nap vizsgát tesznek, mely sikeres teljesítése után jöhet a gyakorlati képzés. Az, hogy a Doctor Babor Pro hámlasztása, több mint 70 országban a piac legkiválóbb savas kezelései között áll, köszönhető annak a kozmetikusokat képző metódusnak is, mely során a szakemberek igazi savas hámlasztási specialistákká válnak. Így tudnak magabiztosan kínálni célzott bőrterápiákat a bőrtípusok és bőrállapotok valamennyi típusára.

Az a tény, hogy a Doctor Babor Pro hámlasztás rendszerével gyulladásképzés-mentesen és lényegében “láthatatlanul” tudjuk a hámoldást elvégezni, a vendégek számára kiemelten kedvelt kezeléseket eredményez.

Nem lehet az a tény mellett sem elmenni, hogy a savas kezelések során maximalizált hatóanyag-tartalmú szérumokat is bevetünk annak érdekében, hogy a minden szempontból tökéletes sav kiemelkedő eredményét tovább tudjuk fokozni. Ezzel pedig hibátlan kezelési tervet tudunk megvalósítani.
Savas kúrák után

Személyreszabott számú savas kezelések kúrájának végén a bőrápolás a Doctor Babornál nem fejeződik be. A savak által elért eredmények - akár a sejtmegújítás serkentése, vagy a bőr felszívóképességének fokozott állapota - maximalizálhatóak, ha pontos otthon alkalmazható rutint állítunk fel vendégünk számára, mely meghatározott sorrendben adagolja a bőrhöz igazított hatóanyagokat, hogy a savas kezelés valóban a bőrápolás alapjaként ne csupán egy kezelést, de egy teljes bőrterápiát is nyújtson hosszútávú hatással és eredménnyel.


Tartozz Te is a BABOR kozmetikusok speciálisan képzett köréhez, akik gyengéd gyümölcssavas hámlasztással kényeztethetik vendégeiket! Tedd meg az első lépést a DOCTOR BABOR PRO-hoz vezető úton és gyere el két napos BABOR alapképzésünkre! Jelentkezéshez kattints ide>>>

 
 
Garzó Beatrix
A BABOR hivatalos magyarországi trénere

2008 óta vesz részt kozmetikus szakoktatóként a szépségipari szakemberek továbbképzésében, mellette Babor kozmetikusként és kozmetikai szakújságíróként is tevékenykedik.
Babor trénerként kiemelt feladatának tekinti a mindig  naprakész tudás szakmai mélységű átadását, és a szalonélet protokolljainak mesterszintre való fejlesztését. Vallja, hogy az innovatív, jól felkészített kozmetikus válhat igazán magabiztos szakemberré, aki így mindig a szakma élvonalában dolgozhat a legnagyobb vendégelégedettség mellett.
Folyamatos kapcsolatot tart a Babor németországi központjával, ahol tudását is szüntelen fejleszti.

x