Fejlődj velünk képzéseinken!

BABOR Ricky Welch masszázstechnika


 
Ricky Welch napjaink egyik legismertebb masszázsterapeutája. Nemzetközileg elismert zenészek, művészek és sportolók személyes terapeutájaként olyan világsztárokat kísért turnéikon, mint Madonna vagy az amerikai Scorpions együttes. Ricky Welch 2011 óta dolgozik a BABOR nemzetközi vezető masszázstrénereként, és a legkreatívabb technikákat fejleszti ki számunkra. A BABOR Skinovage termékcsaládjának megkoronázásaként Ricky Welch megalkotott egy olyan arcmasszázst, mely ámulatba ejtette a masszázs tanfolyamon már részt vett kozmetikusokat.

Az arcmasszázs több kultúra mozdulatait is tartalmazza, teljes időtartama 20 perc. Ez egy vérbeli arcmasszázs, de a metódus miatt az egész testre kifejti hatását, fejmasszázst, nyirokmasszázst, akupresszúrás pontok stimulálását is tartalmazza

Ricky Welch 1999 óta kapcsolja össze a modern masszázsterápiát a wellnessel és az egészségüggyel. Átfogó képzései megmutatták, hogy felismeri a világ különböző kultúráiban gyökerező kezelések és a terápiák kombinálásában rejlő lehetőségeket. Az eredmény: rendkívül hatékony masszázsok, melyek a védjegyévé váltak.

Tanuld meg az arcmasszázst és tapasztald meg, miről maradnak le vendégeid mindaddig, amíg nem vezeted be ezt a fantasztikus módszert!

A Ricky Welch masszázstechnikát BABOR alapképzésünkön kölcsönös kezelések formájában sajátíthatod el!

Kérd a díjmentes BABOR termékminta csomagot! Klikk ide!

Jelentkezz BABOR alapképzésünkre! Klikk ide!

x