Fejlődj velünk képzéseinken!

OXYJET készülék


OxyJet-Leo-cool_kicsi_1.jpg  
log__01.jpg
Az OXYJET készülék 4 különböző kezelőfejének és beviteli módjának segítségével a bőr felszínére és mélyebb rétegeibe, tehát a dermiszbe és az epidermiszbe egyaránt juttathatunk értékes hatóanyagokat, teljesen biztonságosan és fájdalommentesen.
 
A kezelőfejek  
   
oxyjet.png
OXYjet - pulzáló O2 belövő modul

Magasnyomású molekuláris O2 impulzusok segítségével a bőrfelszínre felvitt transzdermális hatóanyagokat rendkívül mélyen bejuttatja a bőrbe ezáltal látványosan feltöltődik és feszessé válik az arcbőr, a sejtek energiaállapota ugrásszerűen megemelkedik a molekuláris oxigénnek köszönhetően.

Oxigén áram: pulzáló, Kontakt: direkt, Oxigén koncentráció: 95% ± 3%, Fúvóka: aranyozott
 
   
oxyspray.png
OXYspray - hatóanyag + O2 szórópisztoly

A szórópisztoly tartályába helyezett aktív hatóanyagokat magasnyomású O2 segítségével porlasztja és rendkívül kíméletes módon viszi be a bőrbe fizikai kontaktus nélkül. Hatékonysága és kíméletessége miatt a sebészeti beavatkozások, lézerkezelések utáni érzékeny és irritált bőr számára is tökéletes regeneráló kezelések végezhetők segítségével. Az oxigén hatására a sejtek anyagcseréje felgyorsul, energiaszintje megnő és a bőr sokkal élettelibbé válik.

Oxigén áram: folyamatos, Kontakt: indirekt, Oxigén koncentráció: 95% ± 3%
 
 
   
cryo2.png
OXYcool - hideg O2 infúziós modul

A lehűtött magasnyomású molekuláris oxigént és transzdermális ampulla-koncentrátumot juttat rétegelten a bőr különböző mélységeibe. A bőrt 10-12 oC –ra hűti ezáltal azonnal feszesíti a bőrt, hatóanyag csapdát képez, csökkenti a szemkörnyéki duzzanatokat és megnyugtatja az irritált bőrt. Stimulálja a vérkeringést ezáltal a fáradt, sápadt bőrt azonnal felfrissíti és energizálja.
 
Oxigén áram: folyamatos, Kontakt: direkt, Oxigén koncentráció: 95% ± 3%, Fúvóka: aranyozott

 
   
oxymask.jpg OXYmask - gyógyászati O2 inhalációs maszk

A magas koncentrációjú gyógyászati célú oxigén belégzése következtében az egész test megszokott oxigénszintje megemelkedik. A megnövekedett oxigén szint serkenti a kapillárisok újraképződését, a sérült szövetek és szervek regenerációját, segít a fertőzések megelőzésében és leküzdésében, csökkenti a gyulladást és jelentősen felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat.
 
Oxigén koncentráció: 75-95% ± 3% , Áramlási sebesség: 3-6 l/perc   
 
   
BIOLIGHT_Haube.jpg.jpg BIO2light - O2 fényterápiás modul

Az oxigén belélegzése az egyedi fényterápiával kombinálva serkenti a bőr regenerációját intenzív hámlasztás, lézeres kezelés, vagy szépészeti beavatkozás után, hozzájárul a tökéletes bőr eléréséhez. A kezelés alapja, hogy a különböző hullámhosszú fény eltérő mélységében stimulálja a bőrt.

Mind a négy színes fény (vörös, narancs, zöld, kék) kombinálható egymással, a bőr állapotának megfelelően. Az oxigén belélegzésének és a színes fénnyel történő kezelésnek kombinációja ideális lezárása az OXYjet kezelésnek.

x