Fejlődj velünk képzéseinken!

MEZOTERÁPIÁS KOKTÉLOK
Előre összeállított, azonnal felhasználható hatóanyag koktélok


  Peptide Eyes Cocktail

A tripeptidet és tetrapeptidet tartalmazó sterilizált peptidkoktél igazi high-tech szemkörnyék ápoló hatóanyag, melynek segítségével sokkal látványosabb javulást érhetünk el a szemkörnyéken mint az általánosan arcra szánt koktélokkal. Hármas hatásával sikeresen veszi fel a harcot a szemkörnyéki táskák, karikák és ráncok (szarkalábak) ellen. Miközben a simaizmokat lazítja, és a kötőszövetet feszesíti, pozitívan hat a mikrocirkulációra is. A szemkörnyéken rendszeresen alkalmazva a szembetűnő problémák javulnak, a tünetek enyhülnek.

Kiszerelés: 5ml fiola

     
 
EGF Cocktail - növekedési faktorokkal

Ez a növekedési faktorokat tartalmazó sterilizált koktél aktivizálja a sejtek osztódását, anyagcseréjét és fehérjeszintézisét. A bőr regeneratív folyamatait beindítja, ellensúlyozza az öregedés látható jeleit. Kiváló sejtmediátor. Jelentősen felgyorsítja a sejtosztódást, gátolja a lebontó folyamatokat, tökéletesíti a szöveti regenerációt. Serkenti a fibroblasztok újratermelődését az irharétegben, melynek hatására a kollagén rostállománya dúsabb, tömegesebb lesz.

Kiszerelés: 10ml fiola

     
 
Oligo Vitamins + HA koktél

Fő hatóanyagok: C, A, E vitamin (antioxidánsok), B1, B2, B3, B5, B6 vitaminok (bőrgyulladás elleni), kis molekulatömegű Hyaluronsav Multivitamin komplex, mellyel minden mezoterápiás kezelést érdemes kiegészíteni, annak antioxidáns és hidratáló hatása miatt. Plusz hyaluronsavat tartalmaz.

Kiszerelés: 5ml fiola

     

Jelentkezz Mikro-tűs és nano-tűs eljárások kombinációja: MesoFill-R alapképzésünkre! Klikk ide!

x