Fejlődj velünk képzéseinken!

MesoFill-R Mikro-tű modulok


12es_t_modul_honlapra.jpg  

12-es mikro-tű modul

12 db, 2 mm hosszú orvosi acélból készült mikro-tűt tartalmaz. A legtöbb kezeléshez ez a mikro-tű modul ajánlott. Használható az arc bármely területén, a hatóanyagok precízen bejuttathatók.
1es_t_modul_honlapra.jpg  

1-es mikro-tű modul

Pontosan a ráncokba juttathatjuk a szérumot, ezért ideális nazolabiális ráncokba, homlokráncokra és a szem környékre. Az 1-es tűt alkalmazva bármely anti-aging kezelés speciális kiegészítéseként is ajánlott!
36os_t_modul_honlapra.jpg  

36-os mikro-tű modul

Egy területre sokkal több szúrt csatorna kerül, így a kezelés ideje lerövidülhet, valamint a fájdalomérzet is csökken, mivel a szúrás egy azon területen jobban eloszlik.
    Jelentkezz Mikro-tűs és nano-tűs eljárások kombinációja: MesoFill-R alapképzésünkre! Klikk ide!
     

MesoFill-R Nano-tű modulok


Arckezel__nanotu_modul.jpg
 
Arckezelő nano-tű modul

A 95 db nanotűvel ellátott arckezelő nano-tű modul azok számára is elérhetővé teszi a mezoterápiás kezeléseket, akik tartanak a bőr intenzív megszurkálásától és az ezzel járó fájdalomtól. A 0,3 mm hosszúságú nanotűk sokkal kíméletesebben dolgoznak – ugyanis nem hatolnak olyan mélyen a bőrbe, mint a mikrotűk –, de ennek ellenére is tökéletesen alkalmasak arra, hogy az apró szúrások révén beindítsák a bőrmegújulási folyamatot. Kíméletessége mellett az arckezelő nano-tű modul nagy előnye még, hogy biztonságosan dolgozhatunk vele a kevésbé ellenálló, érzékeny bőrökön, továbbá, hogy használatához nem szükséges az érzéstelenítés sem, ezért az arra érzékenyek (Lidocain) számára is kitűnő megoldás.

MesoFillR_Szemkezel__nanotu_modul.jpg
 
Szemkezelő nano-tű modul

A 3x3 mm területű, 81 db nanotűvel ellátott speciális szemkezelő nano-tű modul kiválóan alkalmas arra, hogy helyspecifikusan a szemkörnyéket kezeljük. A kezelőfej kialakításának és a 0,3 mm hosszúságú nanotűknek köszönhetően komfortosabban és fájdalom nélkül tudunk dolgozni. Az új szemkezelő nano-tű modullal akár önálló szemkezelést is lehet alkalmazni. Ezzel új szolgáltatást vezethetsz be a szalonodban.
    Jelentkezz Mikro-tűs és nano-tűs eljárások kombinációja: MesoFill-R alapképzésünkre! Klikk ide!

x