Fejlődj velünk képzéseinken!

Kultikus termékek


Maria Galland a kortalan szépség kutatásának szentelte az életét. Munkája során folyamatosan a tökéletességre törekedett. A legismertebb biológusokkal dolgozott együtt, és már 1969-ben megalkotta a márka hírnevét megalapozó termékeket, melyek sikere máig is töretlen a kozmetikai iparban.
 
N°2 Puha tisztító maszk

Madame Galland által 1969-ben alkotott bársonyos krémmaszk, mely azóta halhatatlanként állja az idő múlását. Ez az első vizes maszk, mely szinte simogatóan terül el az arcon és a reggeli sápadt bőrt élettel telivé varázsolja.
 
5 Regeneráló krém

A Masque Modelant kezeléshez 1969-ben kifejlesztett első regeneráló krém, mely a Chanel No5 parfüm előtt tisztelegve kapta az ötös sorszámot. A gazdag, olajos állagú krémet enyhén és fokozottan zsírhiányos bőrre ajánljuk. A szépséghez, a puhasághoz és a rugalmassághoz elengedhetetlen tápláló anyagokat juttat a bőrbe.
 

1000 Mille krém

2012-ben a Maria Galland megalkotta az egyedülálló, exkluzív hatóanyagokat (arany és szarvasgomba) tartalmazó Mille sorozatot, mely 40 éves kor felett megoldást kínál a bőröregedés mind a hat jelére. A sorozat legsikeresebb terméke, mely a márka hírnevét is tovább öregbítette, a No1000 Mille krém kiemelkedő anti-aging ápoló, a ma elérhető legjobb hatóanyagok ideális koncentrációjával. Bizonyítottan csökkenti a ráncokat, feszesít, vitalizál és regenerálja a bőrt, valamint hosszan tartóan hidratál.
 
Gyere el a 2 napos Francia anti-aging alapképzésre és legyél Te is Maria Galland kozmetikus! A képzést ide kattintva éred el >>>
 

x