Fejlődj velünk képzéseinken!

Kiválasztott képzés: Színelméleti képzés

További időpontok:

Dátum: 2021-10-14 - 2021-10-14
Kezdés: 2021-10-14, 09:00
Helyszín: 1139 Budapest, Frangepán utca 8-10.
Részvételi díj: 0 Ft
 

Színelméleti képzés
Ismerd meg a sminktetoválás új világát!

Ismerd meg a Color-in-Derm termékcsaládunkat!

A Color-in-Derm festékek egyedi formulájuknak köszönhetően számos olyan előnyt nyújtanak, melyre a hagyományos festékek korábban nem voltak képesek. Jelentkezz színelméleti képzésünkre, hogy mihamarabb élvezhesd ennek az egyedi formulának az előnyeit.

A Color-in-Derm festékek biztos használathoz a színelméleti képzésünk elvégzése mindenképpen javasolt.
A Color-in-Derm festékek jellemzői:
 
  • Kiváló tapadó képesség: A Color-in-Derm festékek tartalmaznak egy speciális összetevőt, mely nagyban megkönnyíti a festékek beépülését. Ez óriási előny, mert az utómunkálatok, korrekciók ideje jelentősen lecsökken.
  • True-color effekt - valós színhatás: az üvegben látott színhez közeli színt ad a bőrben. Ez szebb árnyalatok elérését teszi lehetővé.
  • Színtartósság: Az egyedi formulájuknak és speciális összetevőjüknek köszönhetően ezek  színek a hagyományos festékeknél tovább szépek maradnak.

A fenti tulajdonságok miatt a Color-in-Derm festékek újszerűen, másképpen viselkednek a sminktetoválás közben és után, mint a hagyományos festékek, éppen ezért javasoljuk, hogy vegyél részt színelméleti képzésünkön annak érdekében, hogy profi módon, magabiztosan és élvezettel használhasd festékeinket! 
 

Érdemes hozzánk eljönnöd, mert forradalmi újdonságról van szó!

Képzésünkön a teljes Color-in-Derm színskálát megismerheted, továbbá olyan tippeket kaphatsz, melyeket már másnap felhasználhatsz sminktetoválás közben!

A képzés 9-től 12 óráig tart.

Vásárolj minimum 50.000 Ft értékben Color-in-Derm terméket a Kalcsu Cosmetics Sminktetováló Akadémia Termékkatalógusából, és 10 % árengedményt kapsz!
Különleges ajánlat a Color-in-Derm termékekre: Ha most 75.000 Ft felett vásárolsz Color-in-Derm terméket, akkor 15% kedvezményt kapsz!
 

 
 

HIGIÉNIAI PROTOKOLL
 
1. Előszűrés
Írásban nyilatkoznod kell arról, hogy jelenleg beteg vagy-e, átestél-e a fertőzésen ill. volt-e a környezetedben megbetegedés. Bejelentkezéskor átküldjük a koronavírussal kapcsolatban kitöltendő nyilatkozatot és a higiéniai protokollt. Kérünk olvasd át és lehetőség szerint hozd el kitöltve.
 
2. Tanfolyami résztvevőink védőfelszerelése
Cégközpontunkba szájmaszk felvétele és kézfertőtlenítés után tudsz belépni. Kérünk hozz magaddal szájmaszkot, de amennyiben nem rendelkezel vele akkor biztosítunk.

Kiválasztott képzés: Színelméleti képzés

További időpontok:

Dátum: 2021-10-14 - 2021-10-14
Kezdés: 2021-10-14, 09:00
Helyszín: 1139 Budapest, Frangepán utca 8-10.
Részvételi díj: 0 Ft
 x