Fejlődj velünk képzéseinken!

Kiválasztott képzés: Színelméleti képzés

További időpontok:

Dátum: 2020-09-23 - 2020-09-23
Kezdés: 2020-09-23, 09:00
Helyszín: 1139 Budapest, Frangepán utca 8-10.
Részvételi díj: 0 Ft

Színelméleti képzés
Ismerd meg a sminktetoválás új világát!

Ismerd meg a Color-in-Derm termékcsaládunkat!

A Color-in-Derm festékek egyedi formulájuknak köszönhetően számos olyan előnyt nyújtanak, melyre a hagyományos festékek korábban nem voltak képesek. Jelentkezz színelméleti képzésünkre, hogy mihamarabb élvezhesd ennek az egyedi formulának az előnyeit.

A Color-in-Derm festékek biztos használathoz a színelméleti képzésünk elvégzése mindenképpen javasolt.
A Color-in-Derm festékek jellemzői:
 
  • Kiváló tapadó képesség: A Color-in-Derm festékek tartalmaznak egy speciális összetevőt, mely nagyban megkönnyíti a festékek beépülését. Ez óriási előny, mert az utómunkálatok, korrekciók ideje jelentősen lecsökken.
  • True-color effekt - valós színhatás: az üvegben látott színhez közeli színt ad a bőrben. Ez szebb árnyalatok elérését teszi lehetővé.
  • Színtartósság: Az egyedi formulájuknak és speciális összetevőjüknek köszönhetően ezek  színek a hagyományos festékeknél tovább szépek maradnak.

A fenti tulajdonságok miatt a Color-in-Derm festékek újszerűen, másképpen viselkednek a sminktetoválás közben és után, mint a hagyományos festékek, éppen ezért javasoljuk, hogy vegyél részt színelméleti képzésünkön annak érdekében, hogy profi módon, magabiztosan és élvezettel használhasd festékeinket! 
 

Érdemes hozzánk eljönnöd, mert forradalmi újdonságról van szó!

Képzésünkön a teljes Color-in-Derm színskálát megismerheted, továbbá olyan tippeket kaphatsz, melyeket már másnap felhasználhatsz sminktetoválás közben!

A képzés 9-től 12 óráig tart.

Vásárolj bármilyen Color-in-Derm terméket a Kalcsu Cosmetics Sminktetováló Akadémia Termékkatalógusából, és 10 % árengedményt kapsz!
Különleges ajánlat a Color-in-Derm termékekre: Ha most 100.000 Ft felett vásárolsz Color-in-Derm terméket, akkor 15% kedvezményt kapsz!
 

 
 

Kiválasztott képzés: Színelméleti képzés

További időpontok:

Dátum: 2020-09-23 - 2020-09-23
Kezdés: 2020-09-23, 09:00
Helyszín: 1139 Budapest, Frangepán utca 8-10.
Részvételi díj: 0 Ftx