Fejlődj velünk képzéseinken!

Oktatóink


K Kati

 

K_Hajni

Kalcsu Kati
Szakmai életben játszott szerepe kiemelkedő. A magyar kozmetikusok folyamatos alap- és továbbképzésén túl Kati rendszeresen publikál a hazai professzionális kozmetikai lapokban.
A sminktetoválás területét körüljáró cikkei mellett számos felkérést kap szakmai rendezvényeken való előadásokra és bemutatókra, továbbá rendszeres kiállító a legnagyobb szépségipari kiállításokon.
 

Kalcsu Hajni
A Kalcsu Cosmetics sminktetoválás trénere. Hajnit a szakmai pályafutása kezdetétől a sminktetoválás foglalkoztatja leginkább. Mára kizárólag ezen területen dolgozik és fejleszt. 2015-ben, Münchenben a Long-Time-Liner legmagasabb szintű tréneri oklevelét vehette át.
Kedvenc területe a szemöldökszálazás legújabb technikái, melyet a Kalcsu Cosmetics által szervezett képzéseken oszt meg a magyar sminktetoválókkal.

 
 
 

H. Hanó Adri

 

R_.jpg

Harcziné Hanó Adrienn
A BABOR Magyarország hivatalos kozmetikus trénere.
Pozitív szemlélet és kitartás jellemzi, legfőbb célja, hogy szakmai tudásával együtt ezt a hozzáállást is átadja kolléganőinek. Folyamatosan figyelemmel kiséri a szakma fejlődését és az innovációkat. Saját kozmetikájában doglozik Nagykőrösön, ahol vendégei tökéletesen kikapcsolódhatnak, feltöltődhetnek és megszépülhetnek.
 
 

Rodan Éva
Pécsi BABOR kozmetikus, aki pályájának indulása óta a Babor márka lelkes híve és elkötelezett abban, hogy minél több kollégával és vendéggel megszerettese e remek termékeket.
Több alkalommal is részt vett továbbképzésen Németországban, ahol közvetlenül a BABOR vállalat szakembereitől sajátította el a termékek összetevőivel, hatásmechanizmusaival kapcsolatos ismereteket. Munkája a hivatása, csillapíthatatlan vágyat érez elméleti és gyakorlati tudásának folyamatosan bővítésére, és ezen ismeretek kamatoztatására kollégái és vendégei körében.
 

 
 
 

Gáspár Ágnes

 

Rita

Gáspár Ágnes
Az egyik legnagyobb mezoterápiás gyakorlattal rendelkező hazai kozmetikus. A sajtóban megjelenő rendszeres publikációi irányadóak a szakma számára.
A hagyományos és az "old school" mellett nyitott és befogadó a szakma újdonságaira.
Szakmai hozzáértését Aranykoszorús mester és Szakma kiváló oktatója címmel ismerték el.
 
Kóczián Rita
A Maria Galland magyarországi trénere.

A szegedi oktató 23 éve a Maria Galland világában él.
Számos továbbképzésen vett részt Párizsban a márka központjában. Szakmai kvalitásait a Maria Gallad Európai trénere oklevéllel ismerték el.

 
 
 

Miskolczi Kinga

 
 
 
 Miskolczi Kinga

Sminkes pályafutása 2004-ben kezdődött. Többszörös magyar- és nemzetközi bajnokként a divatszakmában eltöltött évek alatt jelentős tapasztalatra tett szert.
2009 óta foglalkozik sminkoktatással és tanulóképzéssel. A szakma fejlődését és trendjeit folyamatosan követi, a munkája a szenvedélyévé vált.

 
 
 x