Fejlődj velünk képzéseinken!

Oktatóink


Kalcsu Kati

 

Kalcsu Hajni

Kalcsu Kati
Szakmai életben játszott szerepe kiemelkedő. A magyar kozmetikusok folyamatos alap- és továbbképzésén túl Kati rendszeresen publikál a hazai professzionális kozmetikai lapokban.
A sminktetoválás területét körüljáró cikkei mellett számos felkérést kap szakmai rendezvényeken való előadásokra és bemutatókra, továbbá rendszeres kiállító a legnagyobb szépségipari kiállításokon.
 

Kalcsu Hajni
A Kalcsu Cosmetics sminktetoválás trénere. Hajnit a szakmai pályafutása kezdetétől a sminktetoválás foglalkoztatja leginkább. Mára kizárólag ezen területen dolgozik és fejleszt. 2015-ben, Münchenben a Long-Time-Liner legmagasabb szintű tréneri oklevelét vehette át.
Kedvenc területe a szemöldökszálazás legújabb technikái, melyet a Kalcsu Cosmetics által szervezett képzéseken oszt meg a magyar sminktetoválókkal.

 
 
 

Kissné Markó Julianna

 

Rodán Éva

Kissné Markó Julianna
Több, mint 13 éve dolgozik kozmetikai területen, pályafutása során számtalan nagyon neves kozmetikus mestertől tanult. Szereti a kihívásokat, örömmel tölti el, ha egy adott bőrproblémára megfelelő kezelést eredményesen alkalmazhat. Ezért is dolgozik a BABOR termékcsaláddal, melyet tanítványainak is bizalommal ajánl. Fontos számára, hogy vendégei ellazuljanak, pihenjenek kezei között és ez a látásmód kolléganőire is hatással van. Nyugodt, kiegyensúlyozott, mosolygós nő, aki szereti az embereket.
 
 

Rodan Éva
Pécsi BABOR kozmetikus, aki pályájának indulása óta a Babor márka lelkes híve és elkötelezett abban, hogy minél több kollégával és vendéggel megszerettese e remek termékeket.
Több alkalommal is részt vett továbbképzésen Németországban, ahol közvetlenül a BABOR vállalat szakembereitől sajátította el a termékek összetevőivel, hatásmechanizmusaival kapcsolatos ismereteket. Munkája a hivatása, csillapíthatatlan vágyat érez elméleti és gyakorlati tudásának folyamatosan bővítésére, és ezen ismeretek kamatoztatására kollégái és vendégei körében.
 

 
 
 

Gáspár Ágnes

 

Miskolczi Kinga

Gáspár Ágnes
Az egyik legnagyobb mezoterápiás gyakorlattal rendelkező hazai kozmetikus. A sajtóban megjelenő rendszeres publikációi irányadóak a szakma számára.
A hagyományos és az "old school" mellett nyitott és befogadó a szakma újdonságaira.
Szakmai hozzáértését Aranykoszorús mester és Szakma kiváló oktatója címmel ismerték el.
 

 Miskolczi Kinga

Sminkes pályafutása 2004-ben kezdődött. Többszörös magyar- és nemzetközi bajnokként a divatszakmában eltöltött évek alatt jelentős tapasztalatra tett szert.
2009 óta foglalkozik sminkoktatással és tanulóképzéssel. A szakma fejlődését és trendjeit folyamatosan követi, a munkája a szenvedélyévé vált.

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
       Együttműködő partnereink

     
elite_cimer[1377]_1.png      
ELITE Kozmetikusképző Alapítvány

 
     x