Fejlődj velünk képzéseinken!
Területi védelemmel és kiemelkedő marketingtámogatással várunk csapatunkba!
Legyél részese a Maria Galland sikertörténetének!

Kozmetikusként az egyik legértékesebb kincsed a folyamatosan növekvő, elégedett vendégköröd. De mi az, ami ezt a folyamatos növekedését és a visszatérő vendégeket garantálni tudja Neked?
Maria Galland termékek

A válasz: egy országos szinten ismert és népszerű márka, mely mögött komoly marketing, területi védelem, fantasztikus kezelések és a Te szakértelmed áll.

A Maria Galland márka népszerűségét, ismertségét rendszeres médiajelenléttel növeljük:
  • termékeink és a szakértő Maria Galland kozmetikusok rendszeresen jelen vannak olyan ismert női magazinokban, mint az ELLE, Marie Claire vagy a Nők Lapja Évszakok
  • kihasználjuk az online média nyújtotta lehetőségeket, aktívan jelen vagyunk a közösségi médiában és a női célközönség körében népszerű weboldalakon.

Célunk, hogy ezekkel a megjelenésekkel a Maria Galland kozmetikusok a lehető legkiemelkedőbb háttértámogatást élvezhessék.


Csatlakozz most professzionális kozmetikai csapatunkhoz és
legyél részese Te is a Maria Galland sikertörténetének!


Tedd meg már most az első lépést, és jelentkezz
2 napos Francia anti-aging alapképzésünkre ide kattintva
>>>


Maria Galland banner
Amit a márkaismertség mellett még garantálunk Neked:


Területi védelem – jelenleg még vannak szabad helyeink!

Garantáljuk számodra a területi védelmet! Ez a fajta exkluzivitás valódi versenyelőnyt és profitot jelenthet a számodra, így szalonod a környék vezető szépségszalonjává válhat.
2019-ben még biztosan tudunk jelentkezőket fogadni és az ország nagy részén területi védelmet felajánlani. Azok a kolléganők, akik most csatlakoznak hozzánk, még időben vannak, de a területeket folyamatosan zárjuk le, így érdemes minél előbb döntened!


Eredményes anti-aging kezelések:
A Maria Galland az anti-aging kezelések specialistája, így Maria Galland kozmetikusként Te is azonnali, látványos eredményeket garantáló bőrápolási metódust kínálhatsz vendégeidnek a bőröregedés első jeleitől kezdődően.


Innovatív termékek, 100%-ban manuális technikák:
100%-ban manuális technikákkal és exkluzív hatóanyagokat tartalmazó, innovatív termékekkel végezheted a kezeléseket.


Folyamatos továbbképzések:
A rendszeres szakmai továbbképzéseken túl, mindig kiemelt figyelmet szentelünk a vállalkozásodnak is, folyamatos üzleti és marketing tanfolyamokat szervezünk számodra annak érdekében, hogy az itt elsajátított tudás birtokában üzleted vezető szépségszalonná fejlődhessen.

Tedd meg már most az első lépést, és jelentkezz
2 napos Francia anti-aging alapképzésünkre ide kattintva
>>>

 

Olvasd el kolléganőink személyes tapasztalatait a márkáról és arról,
hogyan lettek sikeres Maria Galland kozmetikusok.

Ha sikertörténetük Téged is motivál, gyere, lépj be velünk a kifinomult párizsi elegancia világába! Legyél részese Te is a Maria Galland sikertörténetének!

ANTAL MÓNIKA, Budapest 

"Én kifejezetten egy prémium kategóriás professzionális kozmetikai márkát kerestem a szalonba, így találtam rá a Maria Gallandra, amibe azonnal beleszerettem. Látva a manuális technikákat, az innovatív termékek széles választékát és az eredményes anti-aging kezeléseket, egyértelmű volt, hogy ezzel a márkával szeretnék dolgozni. Nagyon jó volt a felkészítő képzés, szakmailag biztos alapot adott, így magabiztosan kezdtem a bevezetést. A vendégeimet elvarázsolta a párizsi luxus, az illatok, a kezelések, az azonnali látható eredmények, amit ez a prémium márka nyújt. Nekem a Maria Galland egyet jelent a biztos, kiszámítható háttérrel és az állandó magas minőséggel, mert a márkának köszönhetően biztos lehetek benne, hogy mindig tudok reagálni a vendégeim változó igényeire és mindig tudok újat mutatni, hiszen minden évben vannak újdonságok, évszaknak megfelelő limitált kezelések és termékek egyaránt." 

Ha Antal Mónika sikertörténete Téged is inspirál, tedd meg Te is a sikerhez vezető első lépést! Jelentkezz már most a 2 napos Francia anti-aging alapképzésünkre ide kattintva >>>


Antal Mónika
FÁBIÁNNÉ TÓTH JUDIT, Nagykáta
 
Évekkel ezelőtt egy konferencián találkoztam a Maria Galland márkával, akkor az oktató azt mondta nekem, hogy aki egyszer már érezte a bőrén a termékek és a kezelések hatékonyságát, az többé már nem mond le arról a teljeskörű ápolásról és kényeztetésről, amit ez a márka nyújt. Láttam és később tapasztaltam is egy-egy kezelés során az azonnali hidratálást és a látványos lifting hatást. Akkor döntöttem el, hogy én is a Maria Gallanddal szeretnék dolgozni. A vendégeim kezdetektől örömmel fogadták a francia szépségápolási termékeket és a stresszoldó kezeléseket. Én pedig folyamatosan képzem magam, tanulok, fejlesztem a tudásomat és nemcsak itthon! 2 évvel ezelőtt a márka központjába, Párizsba is volt lehetőségem eljutni, ahol elsők között sajátíthattam el az akkori újdonságokat. Azóta is szerelmese vagyok a termékeknek.


F__bi__nn___T__th_Judit.png
 
Gyere, ismerd meg a Maria Galland márkát most és
legyél részese Te is a sikertörténetnek!

Tedd meg az első lépést, és jelentkezz a 2 napos Francia anti-aging alapképzésre, melynek keretében megismered a teljes termékkínálatot és kölcsönös kezelés formájában elsajátíthatsz 2-féle Maria Galland kezelést is. Továbbá gazdagabb leszel sok-sok értékesítési tippel és tanáccsal, melyek segítenek az elindulásban.
Jelentkezéshez kattints ide >>


x