Fejlődj velünk képzéseinken!

MG_logo_1.png
A márka, amit egyenesen imádnak a kozmetikusok.

Balatonfüredtől Nagykátáig,
Kalocsától Mátészalkái,
Budapesttől Gyöngyösig
hódít a Maria Galland!

3 és fél perces videó arról,
miért imádják a kozmetikusok ezt a
kifinomult és elegáns francia prémium termékcsaládot!

Vigyázz! Azonnal hat!
Ne lepődj meg, ha a hallottak után
már holnap ezt a márkát akarod Te is!


Kattints a képre, nézd meg a videót, majd olvass tovább és tudj meg mindent a márkáról!
Területi védelemmel és kiemelkedő marketingtámogatással várunk Téged is csapatunkba!

Legyél részese a Maria Galland sikertörténetének!

Kozmetikusként az egyik legértékesebb kincsed a folyamatosan növekvő, elégedett vendégköröd. De mi az, ami ezt a folyamatos növekedését és a visszatérő vendégeket garantálni tudja Neked?
 
A válasz: egy országos szinten ismert és népszerű márka, mely mögött komoly marketing, területi védelem, fantasztikus kezelések és a Te szakértelmed áll. kep_mg_vegyes.jpg

A Maria Galland márka népszerűségét, ismertségét rendszeres médiajelenléttel növeljük:
  • termékeink és a szakértő Maria Galland kozmetikusok rendszeresen jelen vannak olyan ismert női magazinokban, mint az ELLE, Marie Claire vagy a Nők Lapja Évszakok
  • kihasználjuk az online média nyújtotta lehetőségeket, aktívan jelen vagyunk a közösségi médiában és a női célközönség körében népszerű weboldalakon.

Célunk, hogy ezekkel a megjelenésekkel a Maria Galland kozmetikusok a lehető legkiemelkedőbb háttértámogatást élvezhessék.
Csatlakozz most professzionális kozmetikai csapatunkhoz és
legyél részese Te is a Maria Galland sikertörténetének!


Tedd meg már most az első lépést, és jelentkezz
2 napos Francia anti-aging alapképzésünkre ide kattintva
>>>Amit a márkaismertség mellett még garantálunk Neked:


Területi védelem – jelenleg még vannak szabad helyeink!

Garantáljuk számodra a területi védelmet! Ez a fajta exkluzivitás valódi versenyelőnyt és profitot jelenthet a számodra, így szalonod a környék vezető szépségszalonjává válhat.
2020-ban még biztosan tudunk jelentkezőket fogadni és az ország nagy részén területi védelmet felajánlani. Azok a kolléganők, akik most csatlakoznak hozzánk, még időben vannak, de a területeket folyamatosan zárjuk le, így érdemes minél előbb döntened!

Eredményes anti-aging kezelések:
A Maria Galland az anti-aging kezelések specialistája, így Maria Galland kozmetikusként Te is azonnali, látványos eredményeket garantáló bőrápolási metódust kínálhatsz vendégeidnek a bőröregedés első jeleitől kezdődően.

Innovatív termékek, 100%-ban manuális technikák:
100%-ban manuális technikákkal és exkluzív hatóanyagokat tartalmazó, innovatív termékekkel végezheted a kezeléseket.

Folyamatos továbbképzések:
A rendszeres szakmai továbbképzéseken túl, mindig kiemelt figyelmet szentelünk a vállalkozásodnak is, folyamatos üzleti és marketing tanfolyamokat szervezünk számodra annak érdekében, hogy az itt elsajátított tudás birtokában üzleted vezető szépségszalonná fejlődhessen.

Tedd meg már most az első lépést, és jelentkezz
2 napos Francia anti-aging alapképzésünkre ide kattintva
>>>

 
Olvasd el kolléganőnk személyes tapasztalatait a márkáról és arról,
hogyan lett sikeres Maria Galland kozmetikusok.


KATONÁNÉ KISS ERIKA, Sopron

„Egy tapasztalt kozmetikus kolléganő mesélt nekem először a Maria Galland márkáról, dicsérte a termékek magával ragadó illatát, különleges textúráját és a kezelések egyénre szabhatóságát. Ekkor döntöttem el, hogy én is kipróbálom. Szerelem volt már az első találkozáskor. Ezután már nem is volt kérdéses, hogy ezeket a termékeket és életérzést a saját vendégeimmel is szeretném megosztani. Kezdetben két népszerű termékcsaládot vezettem be, amelyhez professzionális oktatást, szépen felépített marketinget és minden háttértámogatást megkaptam a forgalmazó cégtől. Az újdonság abszolút pozitív fogadtatásra lelt, kis idő elteltével a folyamatosan növekvő vendégigény már megkövetelte, hogy az összes Maria Galland kezelést kínáljam vendégeim számára, akik szeretik kipróbálni az új dolgokat, bíznak bennem és szakmai tudásomban. Ez is azt igazolta, hogy jó döntést hoztam, hiszen a Maria Galland termékek hatékonysága, a magas hatóanyag tartalmuk, és hogy jól kombinálhatók egymással biztosították, hogy vendégeim hamar megszeressék a márkát.
Ma, Maria Galland kozmetikusként sokkal képzettebbnek és magabiztosabbnak érzem magam, ami megerősít abban, hogy mindig érdemes fejlődni. Hálás vagyok, hogy Párizsban is volt lehetőségem tanulni. Örülök, hogy nap, mint nap képviselhetem ezt a prémium márkát és ettől jobb szakembernek érzem magam, és persze hogy a munkám elismerésben is részesül, hiszen 2018-ban a szalon, amelyben dolgozom, elnyerte az Év Maria Galland szalonja díjat.”
Katonane_Erika.JPG
 
Ha Erika sikertörténete Téged is inspirál, gyere, ismerd meg a Maria Galland márkát most és
legyél részese Te is a sikertörténetnek!

Tedd meg az első lépést, és jelentkezz a 2 napos Francia anti-aging alapképzésre,
melynek keretében megismered a teljes termékkínálatot és kölcsönös kezelés formájában elsajátíthatsz 2-féle Maria Galland kezelést is.
Továbbá gazdagabb leszel sok-sok értékesítési tippel és tanáccsal, melyek segítenek az elindulásban.
Jelentkezéshez kattints ide >>
 

x