Fejlődj velünk képzéseinken!
MG_logo_1.pngA márka, amit egyenesen imádnak a kozmetikusok

Személyre szabott anti-aging megoldások és kifinomult párizsi elegancia a szépségápolás ínyenceinek.

Balatonfüredtől Nagykátáig, Kalocsától Mátészalkái, Budapesttől Gyöngyösig hódít a Maria Galland!

3 és fél perces videó arról, miért imádják a kozmetikusok ezt a kifinomult és elegáns francia prémium termékcsaládot!

Vigyázz! Azonnal hat! Ne lepődj meg, ha a hallottak után már holnap ezt a márkát akarod Te is!

 
 

Szeretnél Te is MARIA GALLAND-dal dolgozni? Erre többféleképpen is lehetőséged van!
Hívj bennünket, és minden kérdésedet azonnal megválaszoljuk.

>>> Hívom az ügyfélszolgálatot a +36 1 237 0370 számon!
>>> Hívom 
Hajnal Editet a +36302710635 számon!
 


Az azonnali tettek embere vagy? Várunk 2 napos Francia anti-aging alapképzésünkön, ahol megismerheted a márkát, a MARIA GALLAND gerincét nyújtó termékcsaládokat és az utánozhatatlan MARIA GALLAND masszázsokat kölcsönös kezelés formájában!
>>> Jelentkezem alapképzésre!


Még nem vagy biztos a márka váltásban, de szeretnél Te is tagja lenni egy közösségnek, ahol a jelen és jövő elit kozmetikusai segítik és támogatják egymást? Regisztrálj az Elit Kozmetikus Programba, ahol folyamatos  tudásanyagot biztosítunk, amivel elérheted karriered csúcsát! Már díjtalanul is elérhető!
>>>
Regisztrálok az Elit Kozmetikus Programba!

3 nagyon menő ok, amiért MG_logo_1.png  márkával kell dolgoznod!
1.) Benne lehetsz az újságban! - Ugye, hogy nagyon menő


 
Képzeld el, ahogy vendéged lapozgatja kedvenc női magazinját és meglátja, hogy az egyik oldalon Te ajánlod számára a MARIA GALLAND termékeket… Éld át Te is ezt a sikerélményt velük! 

2.) De ami még menőbb: Kétévente külföldi tanulmányútra is eljöhetsz velünk


 
Te is eljátszottál már azzal a gondolattal, hogy kozmetikusként milyen nagy élmény és megtiszteltetés lenne számodra az, ha Párizsban, a divat és a szépség fővárosában sajátíthatnád el a különböző kezeléseket? Mi szeretnénk, ha a következő párizsi tanulmányút névsorába a Te nevedet is felírhatnánk. És Te?

3.) És a legmenőbb:
Évente közösen ünneplünk prémium környezetben, sztárelőadókkal és sok-sok díjjal az országos konferencián
 

Pillants bele a 2019-es MARIA GALLAND Konferencia eseményeibe:Szeretnél Te is MARIA GALLAND-dal dolgozni?


Hívom a +36 1 237 0370 számot!


Jelentkezem alapképzésre!


Regisztrálok az Elit Kozmetikus Programba!Tapasztald meg Te is a MARIA GALLAND életérzést!Ismerd meg a MARIA GALLAND széles termékkínálatát!
Hogy minden vendéged számára hatékony, személyre szabott bőrápolást kínálhass!

A Maria Galland kiemelt hangsúlyt fektet a széles termék választékra, és a trendek követésére. Minden szezonra, ünnepre készül valamilyen izgalmas újdonsággal, limitált kezeléssel, szettel, amellyel folyamatosan fent tarthatod vendégeid érdeklődését.
 


Szeretnél Te is a MARIA GALLAND széles termékkínálatával dolgozni?
 
Hívom a +36 1 237 0370 számot!


És ez még nem minden!

 
Termékeink és a szakértő MARIA GALLAND kozmetikusok rendszeresen jelen vannak olyan ismert női magazinokban, mint az ELLE, a Marie Claire és a Nők Lapja Évszakok. A hatalmas olvasótáborral rendelkező országos lapok segítségével megismertethetjük a márkát és az azt képviselő kozmetikusokat a nagyközönséggel, ezzel is támogatva Őket karrierjük kiteljesedésében.
Szakértő kozmetikusainkat a Beauty Forumban rendszeresen bemutatjuk. Így szakmai presztizsük a kollégák és - a kozmetikában jól elhelyezett újság segítségével - vendégeik szemében is nő.

 

Kövesd a MARIA GALLAND-ot Facebookon és Instagramon is!
  

Csatlakozz most professzionális kozmetikai csapatunkhoz és kápráztasd el vendégeidet Te is a MARIA GALLAND elegáns és kifinomult limitált termékeivel!Szeretnél Te is MARIA GALLAND-dal dolgozni?

 
Hívom a +36 1 237 0370 számot!


Amit a márkaismertség mellett még garantálunk Neked
 • Területi védelem – jelenleg még vannak szabad helyeink!
  Garantáljuk számodra a területi védelmet! Ez a fajta exkluzivitás valódi versenyelőnyt és profitot jelenthet a számodra, így szalonod a környék vezető szépségszalonjává válhat.
  2021-ben még biztosan tudunk jelentkezőket fogadni és az ország nagy részén területi védelmet felajánlani. Azok a kolléganők, akik most csatlakoznak hozzánk, még időben vannak, de a területeket folyamatosan zárjuk le, így érdemes minél előbb döntened!
 • Eredményes anti-aging kezelések:
  A Maria Galland az anti-aging kezelések specialistája, így Maria Galland kozmetikusként Te is azonnali, látványos eredményeket garantáló bőrápolási metódust kínálhatsz vendégeidnek a bőröregedés első jeleitől kezdődően.
 • Innovatív termékek, 100%-ban manuális technikák:
  100%-ban manuális technikákkal és exkluzív hatóanyagokat tartalmazó, innovatív termékekkel végezheted a kezeléseket.
 • Folyamatos továbbképzések:
  A rendszeres szakmai továbbképzéseken túl, mindig kiemelt figyelmet szentelünk a vállalkozásodnak is, folyamatos üzleti és marketing tanfolyamokat szervezünk számodra annak érdekében, hogy az itt elsajátított tudás birtokában üzleted vezető szépségszalonná fejlődhessen.


Szeretnél Te is MARIA GALLAND-dal dolgozni?

 
Hívom a +36 1 237 0370 számot!


Legyél részese Te is a Maria Galland sikertörténetnek!
Olvasd el kolléganőnk személyes tapasztalatait a márkáról és arról,
hogyan lett sikeres Maria Galland kozmetikus.


 
Katonane_Erika.JPG
 
KATONÁNÉ KISS ERIKA, Sopron

„Egy tapasztalt kozmetikus kolléganő mesélt nekem először a Maria Galland márkáról, dicsérte a termékek magával ragadó illatát, különleges textúráját és a kezelések egyénre szabhatóságát. Ekkor döntöttem el, hogy én is kipróbálom. Szerelem volt már az első találkozáskor. Ezután már nem is volt kérdéses, hogy ezeket a termékeket és életérzést a saját vendégeimmel is szeretném megosztani. Kezdetben két népszerű termékcsaládot vezettem be, amelyhez professzionális oktatást, szépen felépített marketinget és minden háttértámogatást megkaptam a forgalmazó cégtől. Az újdonság abszolút pozitív fogadtatásra lelt, kis idő elteltével a folyamatosan növekvő vendégigény már megkövetelte, hogy az összes Maria Galland kezelést kínáljam vendégeim számára, akik szeretik kipróbálni az új dolgokat, bíznak bennem és szakmai tudásomban. Ez is azt igazolta, hogy jó döntést hoztam, hiszen a Maria Galland termékek hatékonysága, a magas hatóanyag tartalmuk, és hogy jól kombinálhatók egymással biztosították, hogy vendégeim hamar megszeressék a márkát.
Ma, Maria Galland kozmetikusként sokkal képzettebbnek és magabiztosabbnak érzem magam, ami megerősít abban, hogy mindig érdemes fejlődni. Hálás vagyok, hogy Párizsban is volt lehetőségem tanulni. Örülök, hogy nap, mint nap képviselhetem ezt a prémium márkát és ettől jobb szakembernek érzem magam, és persze hogy a munkám elismerésben is részesül, hiszen 2018-ban a szalon, amelyben dolgozom, elnyerte az Év Maria Galland szalonja díjat.”


Szeretnél Te is MARIA GALLAND-dal dolgozni?

 
Hívom a +36 1 237 0370 számot!
x