Fejlődj velünk képzéseinken!

Ismerd meg a Maria Galland kozmetikumokat!


 
Maria Galland L'ÉNERGIE DE LA BEAUTÉ - A szépség energiája

Maria Galland, a szenvedélyes és víziókkal teli párizsi nő sikeres táncművészként szerette volna megőrizni bőrének fiatalos szépségét és ragyogását, éppen ezért az 1960-as években bőrgyógyászokkal együttműködve, a bőr igényeinek vizsgálata alapján kifejlesztette a forradalmi „Mosaique” bőrápolási metódust, mely mind a mai napig meghatározó a szépségiparban.

Madame Galland a kortalan szépség elkötelezettjeként küldetésének tekintette, hogy feltárja a szépség energiáját minden nőben, minden életkorban.
 
Maria Galland az ultra-perszonalizált bőrápolásban hitt, véleménye szerint a bőr „különböző igények mozaikja”, melynek ragyogását  „személyre szabott ápolással” lehet megőrizni. Hirdette, hogy mindenki egyedülálló és különleges. Így a bőrápolás is egyedi, különleges kell, legyen! A bőrzónák adott pillanatban történő precíz diagnózisa után a „Mosaique” bőrápolási metódus optimalizálja a bőrápolás minden egyes lépését, melynek során francia manuális technikával viszünk fel értékes hatóanyagokat a bőr igényeinek megfelelően.

Ma a Maria Galland egy kifejezetten anti-aging kezelésekre összpontosító, világszerte elismert francia professzionális kozmetikai márka, mely minőségi bőrápolást kínáló vezető szépségszalonokban érhető el. Kozmetikus szakértőink ultra-perszonalizált bőrápolási metódust kínálnak a bőröregedés első jeleitől kezdődően eredeti francia módszer szerint. 

Jelentkezz Maria Galland alapképzésünkre! Klikk ide!

Miért ajánljuk a Maria Galland márkát?

  • Minden nő egyedi, minden bőr egyedi. A Maria Galland tudja ezt, ezért minden nőnek személyre szabott kezeléseket és termékeket kínálunk.
  • A Maria Galland az anti-aging kezelések szakértője. Ezen a területen kiemelkedően innovatívak vagyunk.
  • Minden termékünk rendkívüli igényességéről híres, minőségüket magas szintű gyógyszerészeti ellenőrzés garantálja
  • A Maria Galland márkában visszatükröződik a kifinomult párizsi ízlés, hiszen minden kezelésünk testreszabott és kivételes kezek munkáját dicséri, akár csak a nagy francia divatházak kollekciói.
  • Szakértelmünket intenzív alap- és továbbképzések során adjuk át kozmetikusainknak
  • Különböző csatornákon hirdetjük a Maria Galland szépség filozófiáját, ezzel is segítve a Te munkádat

Kérd a díjmentes Maria Galland termékminta csomagot! Klikk ide!

Jelentkezz Maria Galland alapképzésünkre! Klikk ide!

x