Fejlődj velünk képzéseinken!

Ismerd meg a Maria Galland kozmetikumokat!


 
Maria Galland SOIN DE BEAUTÉ - A szépség filozófiája

Maria Galland, a sikeres párizsi táncművész az 1960-as években bőrgyógyászokkal együttműködve fejlesztette ki azt az egyedülálló kezelési koncepciót, mely mind a mai napig meghatározó a szépségiparban. Madame Galland szerint a bőr „nagyon különböző igények mozaikja”, melynek ragyogását a „személyre szabott ápolással” lehet megőrizni.

Ma a Maria Galland egy kifejezetten anti-aging kezelésekre összpontosító – elsősorban 35 év feletti hölgyeknek ajánlott – francia prémium márka, mely a világ 40 országában több mint 10.000 szépségszalonban van jelen.
A Maria Galland szépség filozófiája a személyiségre, az egyediségre összpontosít. Oui, C’est moi./Igen, ez vagyok én! – hirdeti a szlogen, mely mögött az a hitvallás húzódik meg, hogy mindenki egyedülálló és különleges. Így a bőrápolás is egyedi, különleges kell, legyen!

A Maria Galland kezelési koncepciója a teljes tiszteleten alapul, a cél minden esetben a személyre szabott, a bőr különböző igényeinek megfelelő ápolás, az úgynevezett mozaik diagnózisnak megfelelően.

„A szépségápolás filozófiájának alappillére a valóság és a törődés.” - Maria Galland

Jelentkezz Maria Galland alapképzésünkre! Klikk ide!

Miért ajánljuk a Maria Galland márkát?

  • Minden nő egyedi, minden bőr egyedi. A Maria Galland tudja ezt, ezért minden nőnek személyre szabott kezeléseket és termékeket kínálunk.
  • A Maria Galland az anti-aging kezelések szakértője. Ezen a területen kiemelkedően innovatívak vagyunk.
  • Minden termékünk rendkívüli igényességéről híres, minőségüket magas szintű gyógyszerészeti ellenőrzés garantálja
  • A Maria Galland márkában visszatükröződik a kifinomult párizsi ízlés, hiszen minden kezelésünk testreszabott és kivételes kezek munkáját dicséri, akár csak a nagy francia divatházak kollekciói.
  • Szakértelmünket intenzív alap- és továbbképzések során adjuk át kozmetikusainknak
  • Különböző csatornákon hirdetjük a Maria Galland szépség filozófiáját, ezzel is segítve a Te munkádat

Kérd a díjmentes Maria Galland termékminta csomagot! Klikk ide!

Jelentkezz Maria Galland alapképzésünkre! Klikk ide!

x