Fejlődj velünk képzéseinken!
baborA márka, amit imádnak a kozmetikusok

Német precizitáson alapuló sztártermékek és kezelések a trendi és innovatív kozmetikumok rajongóinak.

Püspökladányban? Naná! Sőt!
Makón, Sopronban, Aszódon, Pakson, Pécsett, Budapesten és ország minden pontján igazi #lovebrand a BABOR!

Miért választották a kozmetikusok ezt a trendi és innovatív német termékcsaládot? Nézd meg a 3 és fél perces videót, de vigyázz! Mert ha egyszer végignézed, soha többé nem akarsz már mással dolgozni!

 
 

Szeretnél Te is BABOR-ral dolgozni? Erre többféleképpen is lehetőséged van!Hívd ügyfélszolgálatunkat, ahol személyesen tájékoztatunk és minden kérdésedet azonnal megválaszoljuk.
>>>
Hívom a +36 1 237 0370 számot!
 


Az azonnali tettek embere vagy? Várunk két napos alapképzésünkön, ahol megismerheted a márkát, a BABOR gerincét nyújtó termékcsaládokat és az utánozhatatlan BABOR metódust kölcsönös kezelés formájában!
>>> Jelentkezem alapképzésre!


Még nem vagy biztos a márka váltásban, de szeretnél Te is tagja lenni egy közösségnek, ahol a jelen és jövő elit kozmetikusai segítik és támogatják egymást? Regisztrálj az Elit Kozmetikus Programba, ahol folyamatos  tudásanyagot biztosítunk, amivel elérheted karriered csúcsát! Már díjtalanul is elérhető!
>>>
Regisztrálok az Elit Kozmetikus Programba!

3 nagyon menő ok, amiért a babor márkával kell dolgoznod!
1.) Benne lehetsz az újságban! - Ugye, hogy nagyon menő


 
Képzeld el, ahogy vendéged lapozgatja kedvenc női magazinját és meglátja, hogy az egyik oldalon Te ajánlod számára a BABOR termékeket… Éld át Te is ezt a sikerélményt velük!

2.) De ami még menőbb: Kétévente külföldi tanulmányútra is eljöhetsz velünk


 
Tanulni mindenhol jó, de a legjobb külföldön, kedvenc márkád központjában, ahol mindent első kézből tudhatsz meg! Mi szeretnénk, ha a következő aacheni tanulmányút névsorába a Te nevedet is felírhatnánk. És Te?

3.) És a legmenőbb:
Évente közösen ünneplünk prémium környezetben, sztárelőadókkal és sok-sok díjjal az országos konferencián
 

Pillants bele a 2019-es BABOR Konferencia eseményeibe:Szeretnél Te is BABOR-ral dolgozni?


Hívom a +36 1 237 0370 számot!


Jelentkezem alapképzésre!


Regisztrálok az Elit Kozmetikus Programba!Ismerd meg a márkát, amit imádnak a kozmetikusok!

Sztártermékeinket, az Ampulla Naptárakat már biztosan ismered


Ismerd meg a BABOR többi sztártermékét is!
A BABOR kiemelt hangsúlyt fektet a széles termék választékra, és a trendek követésére. Minden szezonra, ünnepre készül valamilyen izgalmas újdonsággal, amellyel folyamatosan fent tarthatod vendégeid érdeklődését. A sztártermékek egyben nagyon figyelemfelkeltőek, mindig követik az aktuális divatot és a sztenderd termékeket is vonzóvá teszik.
 


Szeretnél Te is a BABOR sztártermékeivel dolgozni?

 
Hívom a +36 1 237 0370 számot!


És ez még nem minden!

 
Termékeink és a szakértő BABOR kozmetikusok rendszeresen jelen vannak olyan ismert női magazinokban, mint az ELLE és a Marie Claire. A hatalmas olvasótáborral rendelkező országos lapok segítségével megismertethetjük a márkát és az azt képviselő kozmetikusokat a nagyközönséggel, ezzel is támogatva Őket karrierjük kiteljesedésében.
Szakértő kozmetikusainkat a Beauty Forumban rendszeresen bemutatjuk. Így szakmai presztizsük a kollégák és - a kozmetikában jól elhelyezett újság segítségével - vendégeik szemében is nő.

 

Kövesd a BABOR-t Facebookon és Instagramon is!
  

Csatlakozz most professzionális kozmetikai csapatunkhoz és kápráztasd el vendégeidet Te is a BABOR ultravagány limitált termékeivel!Szeretnél Te is BABOR-ral dolgozni?

 
Hívom a +36 1 237 0370 számot!


Amit garantálunk
1.) Eredményes kezelések
A termékeinkkel végzett kezelések azonnal látható hatást és hosszú távú eredményeket biztosítanak. Specialitásunk a személyre szabott bőrápolás és az anti-aging.

2.) Innovatív hatóanyagok
A BABOR termékekben a legújabb kozmetikai innovációkat találod meg, így mindig biztos lehetsz benne: Te a maximumot nyújtod.

3.) Elégedett vendégkör
Tapasztalatból mondjuk, vendégeid imádni fogják BABOR kezeléseidet, ezért a váltás könnyedén fog menni!


Amit még kínálunk
  • Területi védelmet biztosítunk, hogy a közeledben ne legyen másik BABOR kozmetika, akivel versenyezned kell. Ezáltal kizárólag szakmai fejlődésedre tudsz fókuszálni, hogy vendégeidnek a lehető legmagasabb színvonalat nyújthasd.
  • Rendszeresen képzünk szakmai és üzleti tanfolyamainkon, így biztos lehetsz abban, hogy naprakész tudással állsz vendégeid rendelkezésére. Felkészültségedet könnyedén eredményre válthatod, mi megmutatjuk hogyan csináld.
  • Áruellátásunk stabil, így semmiben sem kell hiányt szenvedned. Kozmetikusként nagyon fontos, hogy minden vendéged igényét maradéktalanul ki tudd elégíteni, mind kezelések mind lakosság termékek tekintetében. Kiszámítható áruellátásunk ezt lehetővé teszi.
  • Fizetési haladékot és hitelkeretet biztosítunk számodra, hogy az anyagi tényezők ne jelentsenek akadályt szakmai fejlődésedben és karriered építésében.
  • Rendszeres személyes támogatást kaphatsz képviselőinktől, akiket bátran kérdezhetsz a márka aktualitásaival kapcsolatban. Ezen felül értékesítési tanácsokkal is ellátnak, hogy megkönnyítsék napi munkádat.
  • Marketingtámogatást nyújtunk, hogy kiváló kozmetikus mellett sikeres üzletasszony is lehess. Részt vehetsz üzleti képzéseinken, termékmintákkal és eladáshelyi kommunikációs anyagokkal állunk rendelkezésedre.  BABOR Gyémánt szalonjainknak személyes marketingkonzultációt illetve magazinmegjelenést is biztosítunk.


Szeretnél Te is BABOR-ral dolgozni?

 
Hívom a +36 1 237 0370 számot!


Írd meg Te is sikertörténetedet a BABOR-ral!
Olvasd el kolléganőink véleményét a márkáról.

 
 
Soós Etelka, BABOR kozmetikus, Budapest

"Még kezdő kozmetikus voltam, amikor először meglátogatott egy BABOR területi képviselő, de már akkor tudtam, a későbbiekben csak ezzel a márkával szeretnék dolgozni. Számomra a német termékekre jellemző precizitás és professzionalizmus jelentették a garanciát. A BABOR márka mögött lévő marketing is nagyon jó, így kozmetikusként könnyebb egy közismert márka bevezetése.

A márkának és a hatékonyabb, prémium kezeléseknek köszönhetően elégedettebb vendégköröm lett. Vannak olyan új vendégeim is, akik kifejezetten a BABOR-t keresve találtak rám.
Karrierem során a legjobb döntésem volt, hogy a BABOR márkát választottam. A kedvenc részem a kezelésekben az, amikor vendégem elégedetten elmosolyodik, ahogy meglátja a tükörben az eredményt.
László Krisztina, BABOR kozmetikus, Aszód

"Szalonunk a Nuance Beauty Salon egy évvel ezelőtt cserélte le a teljes kínálatát mind a termék eladásokat, mind pedig a szalon kezeléseket illetően. Felmerülhet a kérdés, hogy miért tettem mindezt, miért volt erre szükség?

 A BABOR készítményeket már régóta ismertem, és volt egy álmom, ha majd egyszer olyan szépségszalonom lesz, amit megálmodtam magamnak, akkor csak is a BABOR lehet, ami kísér minket a szalon mindennapjaiban. Úgy gondolom a termékek minősége, hatékonysága, precizitása és külleme képviseli mindazt, amit mi is szeretnénk képviselni. Eleinte két márka termékeit kínáltuk, hogy vendégeink megismerkedjenek az új készítményekkel és kezelésekkel, de pár hónap elteltével már minden vendégünk az új kezeléseket és termékeket kereste. Így mára kizárólag BABOR szalon lettünk.

Kevesebb, mint egy év elteltével a Gyémánt minősítést is megkaptuk, amire nagyon büszkék vagyunk én is és a csapatom is.


Szeretnél Te is BABOR-ral dolgozni?

 
Hívom a +36 1 237 0370 számot!
x