Fejlődj velünk képzéseinken!
 
Írd meg Te is sikertörténetedet a BABOR-ral!
Ha szeretnél kiemelkedő támogatásban részesülni munkád során, és olyan innovatív termékekkel dolgozni, melyek eredményessége elkápráztatja vendégeidet, csatlakozz a BABOR professzionális kozmetikai csapatához! Velünk megvalósíthatod álmaidat, és elérheted karriered csúcsát!

babor
A márka, amit imádnak a kozmetikusok: BABOR
Nézd meg videónkat arról, miért választották a kozmetikusok ezt a trendi és innovatív német termékcsaládot!
Amit garantálunk
1.    Eredményes kezelések
A termékeinkkel végzett kezelések azonnal látható hatást és hosszú távú eredményeket biztosítanak. Specialitásunk a személyre szabott bőrápolás és az anti-aging.

2.    Innovatív hatóanyagok
A BABOR termékekben a legújabb kozmetikai innovációkat találod meg, így mindig biztos lehetsz benne: Te a maximumot nyújtod.

3.    Elégedett vendégkör
Tapasztalatból mondjuk, vendégeid imádni fogják BABOR kezeléseidet, ezért a váltás könnyedén fog menni!
PR cikk_újságok.jpg
 
BABOR a médiában
A siker kulcsa a jó marketing! Termékeink és a szakértő BABOR kozmetikusok rendszeresen jelen vannak olyan ismert női magazinokban, mint az ELLE és a Marie Claire. A hatalmas olvasótáborral rendelkező országos lapok segítségével megismertethetjük a márkát és az azt képviselő kozmetikusokat a nagyközönséggel, ezzel is támogatva Őket karrierjük kiteljesedésében.
A BABOR márka népszerűsítésére, követve a trendeket, kihasználjuk az online média nyújtotta lehetőségeket is. Aktívan jelen vagyunk a közösségi médiában és a női célközönség körében népszerű weboldalakon. Több éve működünk együtt hiteles magyar médiaszemélyiségekkel is, akik közösségi oldalaikon népszerűsítik a BABOR sikertermékeit. Célunk, hogy ezekkel a megjelenésekkel növeljük a márkaismertséget, a márka értékét, és ezáltal a BABOR kozmetikusok a lehető legkiemelkedőbb háttértámogatást élvezhessék.
Amit még kínálunk
  • Területi védelmet biztosítunk, hogy a közeledben ne legyen másik BABOR kozmetika, akivel versenyezned kell. Ezáltal kizárólag szakmai fejlődésedre tudsz fókuszálni, hogy vendégeidnek a lehető legmagasabb színvonalat nyújthasd.
  • Rendszeresen képzünk szakmai és üzleti tanfolyamainkon, így biztos lehetsz abban, hogy naprakész tudással állsz vendégeid rendelkezésére. Felkészültségedet könnyedén eredményre válthatod, mi megmutatjuk hogyan csináld.
  • Áruellátásunk stabil, így semmiben sem kell hiányt szenvedned. Kozmetikusként nagyon fontos, hogy minden vendéged igényét maradéktalanul ki tudd elégíteni, mind kezelések mind lakosság termékek tekintetében. Kiszámítható áruellátásunk ezt lehetővé teszi.
  • Fizetési haladékot és hitelkeretet biztosítunk számodra, hogy az anyagi tényezők ne jelentsenek akadályt szakmai fejlődésedben és karriered építésében.
  • Rendszeres személyes támogatást kaphatsz képviselőinktől, akiket bátran kérdezhetsz a márka aktualitásaival kapcsolatban. Ezen felül értékesítési tanácsokkal is ellátnak, hogy megkönnyítsék napi munkádat.
  • Marketingtámogatást nyújtunk, hogy kiváló kozmetikus mellett sikeres üzletasszony is lehess. Részt vehetsz üzleti képzéseinken, termékmintákkal és eladáshelyi kommunikációs anyagokkal állunk rendelkezésedre.  BABOR Gyémánt szalonjainknak személyes marketingkonzultációt illetve magazinmegjelenést is biztosítunk. 
Írd meg Te is sikertörténetedet a BABOR-ral!
Olvasd el kolléganőnk véleményét a márkáról.
 
Soós Etelka, BABOR kozmetikus, Budapest

"Még kezdő kozmetikus voltam, amikor először meglátogatott egy BABOR területi képviselő, de már akkor tudtam, a későbbiekben csak ezzel a márkával szeretnék dolgozni. Számomra a német termékekre jellemző precizitás és professzionalizmus jelentették a garanciát. A BABOR márka mögött lévő marketing is nagyon jó, így kozmetikusként könnyebb egy közismert márka bevezetése.

A márkának és a hatékonyabb, prémium kezeléseknek köszönhetően elégedettebb vendégköröm lett. Vannak olyan új vendégeim is, akik kifejezetten a BABOR-t keresve találtak rám.
Karrierem során a legjobb döntésem volt, hogy a BABOR márkát választottam. A kedvenc részem a kezelésekben az, amikor vendégem elégedetten elmosolyodik, ahogy meglátja a tükörben az eredményt.
László Krisztina, BABOR kozmetikus, Aszód

"Szalonunk a Nuance Beauty Salon egy évvel ezelőtt cserélte le a teljes kínálatát mind a termék eladásokat, mind pedig a szalon kezeléseket illetően. Felmerülhet a kérdés, hogy miért tettem mindezt, miért volt erre szükség?

 A BABOR készítményeket már régóta ismertem, és volt egy álmom, ha majd egyszer olyan szépségszalonom lesz, amit megálmodtam magamnak, akkor csak is a BABOR lehet, ami kísér minket a szalon mindennapjaiban. Úgy gondolom a termékek minősége, hatékonysága, precizitása és külleme képviseli mindazt, amit mi is szeretnénk képviselni. Eleinte két márka termékeit kínáltuk, hogy vendégeink megismerkedjenek az új készítményekkel és kezelésekkel, de pár hónap elteltével már minden vendégünk az új kezeléseket és termékeket kereste. Így mára kizárólag BABOR szalon lettünk.

Kevesebb, mint egy év elteltével a Gyémánt minősítést is megkaptuk, amire nagyon büszkék vagyunk én is és a csapatom is.
  
Lépj feljebb!
Gyere el BABOR alapképzésünkre! A tanfolyam keretein belül megismerkedhetsz filozófiánkkal és a márka meghatározó terméksorozataival. Trénerünk vezetésével elsajátíthatsz 3 különleges kezeléstechnikát, melyekkel felejthetetlen élménnyé varázsolhatod a kezeléseket vendégeid számára.
Jelentkezz BABOR két napos alaptanfolyamunkra itt>>>
 

x