Fejlődj velünk képzéseinken!
 
Írd meg Te is sikertörténetedet a BABOR-ral!
Ha szeretnél kiemelkedő támogatásban részesülni munkád során, és olyan innovatív termékekkel dolgozni, melyek eredményessége elkápráztatja vendégeidet, csatlakozz a BABOR professzionális kozmetikai csapatához! Velünk megvalósíthatod álmaidat, és elérheted karriered csúcsát!

Nyit__k__p_BABOR_prcikkhez_2018_02_13_680_280px.jpg
Amit garantálunk
1.    Eredményes kezelések
A termékeinkkel végzett kezelések azonnal látható hatást és hosszú távú eredményeket biztosítanak. Specialitásunk a személyre szabott bőrápolás és az anti-aging.

2.    Innovatív hatóanyagok
A BABOR termékekben a legújabb kozmetikai innovációkat találod meg, így mindig biztos lehetsz benne: Te a maximumot nyújtod.

3.    Elégedett vendégkör
Tapasztalatból mondjuk, vendégeid imádni fogják BABOR kezeléseidet, ezért a váltás könnyedén fog menni!
PR cikk_újságok.jpg
 
BABOR a médiában
A siker kulcsa a jó marketing! Termékeink és a szakértő BABOR kozmetikusok rendszeresen jelen vannak olyan ismert női magazinokban, mint az ELLE és a Marie Claire. A hatalmas olvasótáborral rendelkező országos lapok segítségével megismertethetjük a márkát és az azt képviselő kozmetikusokat a nagyközönséggel, ezzel is támogatva Őket karrierjük kiteljesedésében.
A BABOR márka népszerűsítésére, követve a trendeket, kihasználjuk az online média nyújtotta lehetőségeket is. Aktívan jelen vagyunk a közösségi médiában és a női célközönség körében népszerű weboldalakon. Több éve működünk együtt hiteles magyar médiaszemélyiségekkel is, akik közösségi oldalaikon népszerűsítik a BABOR sikertermékeit. Célunk, hogy ezekkel a megjelenésekkel növeljük a márkaismertséget, a márka értékét, és ezáltal a BABOR kozmetikusok a lehető legkiemelkedőbb háttértámogatást élvezhessék.
Amit még kínálunk
  • Területi védelmet biztosítunk, hogy a közeledben ne legyen másik BABOR kozmetika, akivel versenyezned kell. Ezáltal kizárólag szakmai fejlődésedre tudsz fókuszálni, hogy vendégeidnek a lehető legmagasabb színvonalat nyújthasd.
  • Rendszeresen képzünk szakmai és üzleti tanfolyamainkon, így biztos lehetsz abban, hogy naprakész tudással állsz vendégeid rendelkezésére. Felkészültségedet könnyedén eredményre válthatod, mi megmutatjuk hogyan csináld.
  • Áruellátásunk stabil, így semmiben sem kell hiányt szenvedned. Kozmetikusként nagyon fontos, hogy minden vendéged igényét maradéktalanul ki tudd elégíteni, mind kezelések mind lakosság termékek tekintetében. Kiszámítható áruellátásunk ezt lehetővé teszi.
  • Fizetési haladékot és hitelkeretet biztosítunk számodra, hogy az anyagi tényezők ne jelentsenek akadályt szakmai fejlődésedben és karriered építésében.
  • Rendszeres személyes támogatást kaphatsz képviselőinktől, akiket bátran kérdezhetsz a márka aktualitásaival kapcsolatban. Ezen felül értékesítési tanácsokkal is ellátnak, hogy megkönnyítsék napi munkádat.
  • Marketingtámogatást nyújtunk, hogy kiváló kozmetikus mellett sikeres üzletasszony is lehess. Részt vehetsz üzleti képzéseinken, termékmintákkal és eladáshelyi kommunikációs anyagokkal állunk rendelkezésedre.  BABOR Gyémánt szalonjainknak személyes marketingkonzultációt illetve magazinmegjelenést is biztosítunk. 
Írd meg Te is sikertörténetedet a BABOR-ral!
Olvasd el kolléganőnk véleményét a márkáról.
PR cikk_újságok.jpg
 
Jánosi Annamária Lili, BABOR kozmetikus, Budapest

„Termékválasztáskor teljesen egyértelmű volt, hogy a BABOR márkát fogom választani. A termékek megjelenése, a német precizitás és profizmus lenyűgöz a mai napig! Emlékszem, amikor először találkoztam a BABOR márkával és termékeivel, tudtam, hogy ennek az exkluzív és modern csapatnak a részese akarok lenni, és ez életem egyik legjobb döntése volt!

Imádom, hogy folyamatosan megújulnak, náluk a fejlődés természetes, pont úgy, ahogy számomra is. Folyamatos továbbképzések, új hatóanyagok és termékek segítik a munkámat, hogy vendégeim számára mindig a legújabb bőrápolási eszközöket és termékeket tudjam megmutatni. Üzleti sikereimet pedig a területi védelem és a marketingtámogatás segíti.”
Botka Marianna, BABOR kozmetikus, Budapest

„Számomra nagyon fontos, hogy vendégeimnek prémium minőséget tudjak biztosítani, ezért is volt egyértelmű, hogy a BABOR-t választom. A lakossági termékek széles választékának köszönhetően minden vendégemnek tudok megoldást nyújtani, bármilyen bőr problémával fordulnak is hozzám. Az azonnal látható és hosszantartó eredmények önmagukért beszélnek.

Üzletasszonyként nagyon hálás vagyok a kiemelkedő marketing támogatásért, aminek köszönhetően egyre többen keresik a BABOR márkát. Hiszek az egész életen át tartó tanulásban, amiben a BABOR méltó partnerem. A jól felépített motivációs rendszer és a magas színvonalú képzések folyamatosan arra ösztönöznek, hogy képezzem magam, figyelemmel kövessem a szakma újdonságait és új célokat tűzzek ki. A BABOR munkám minden területén biztosítja, hogy a legtöbbet tudjam nyújtani vendégeim számára.”
PR cikk_újságok.jpg
  
Lépj feljebb!
Gyere el BABOR alapképzésünkre! A tanfolyam keretein belül megismerkedhetsz filozófiánkkal és a márka meghatározó terméksorozataival. Trénerünk vezetésével elsajátíthatsz 3 különleges kezeléstechnikát, melyekkel felejthetetlen élménnyé varázsolhatod a kezeléseket vendégeid számára.
Jelentkezz az alapképzésre itt>>>
 
Rendeld meg díjmentes mintacsomagunkat, ahol válogatott minták segítségével tapasztalhatod meg a BABOR termékek eredményességét.
Rendeld meg a mintacsomagot itt>>>

x