Fejlődj velünk képzéseinken!
 
Legyél Te is BABOR kozmetikus! Váltsuk valóra álmaidat együtt!
Biztosan sokat álmodoztál arról, hogy milyen lenne biztos, kiszámítható háttérrel dolgozni. Olyan vállalattal, aki támogat mindennapi munkádban és segít megvalósítani karriered. Innovatív termékekkel lát el, melyeket a vendégeid imádnak! Legyél Te is BABOR kozmetikus, és váltsuk valóra álmaidat együtt!

Amit garantálunk
1.    Eredményes kezelések
A termékeinkkel végzett kezelések azonnal látható hatást és hosszú távú eredményeket biztosítanak. Specialitásunk a személyre szabott bőrápolás és az anti-aging.

2.    Innovatív hatóanyagok
A BABOR termékekben a legújabb kozmetikai innovációkat találod meg, így mindig biztos lehetsz benne: Te a maximumot nyújtod.

3.    Elégedett vendégkör
Tapasztalatból mondjuk, vendégeid imádni fogják BABOR kezeléseidet, ezért a váltás könnyedén fog menni!
 
Amit még kínálunk
  • Területi védelmet biztosítunk, így a közeledben nem lesz másik BABOR kozmetika, akivel versenyezned kell
  • Rendszeresen képzünk szakmailag és üzletileg, hogy tudásodat eredményre válthasd
  • Áruellátásunk stabil, hogy semmiben ne szenvedj hiányt
  • Fizetési haladékot és hitelkeretet biztosítunk
  • Területi képviselőnk rendszeresen látogat Téged, hogy tanácsokkal lásson el és segítse napi munkádat
  • Marketing anyagokat, termékmintákat és hasznos segédanyagokat adunk kezedbe
Kalcsu_csalad.jpg
Akik a BABOR mögött állnak
Kozmetikusként a Kalcsu név számodra már ismerősen csenghet.
Több évtizedes tapasztalatunk alapján tudjuk, hogy kozmetikusként öt dologra van szükséged a sikerhez:
Szakmai tudás
Kiváló termékismeret
Stabil és megbízható áruellátás
Folyamatos üzleti és marketing támogatás
Növekvő vendégkör, visszatérő vendégek


A Kalcsu család küldetése:
Világszínvonalú termékekkel, szolgáltatásokkal és továbbképzéssel segítünk kozmetikus partnereinknek, hogy környezetük legjobb kozmetikusává váljanak, így az üzletből a környék legjobb szépségszalonja legyen!
  
Írd meg Te is sikertörténetedet!
Olvasd el kolléganőink véleményét, akik őszintén vallanak a márkáról, hivatástudatról és minőségről.
Al_z_portr__j__m_solata.jpg
Tóth-Kukoly Alíz, kozmetikus Jászberény
„A találkozásom a márkával első látásra szerelem volt! A BABOR termékekkel végzett kezelések eredményessége levett a lábamról. Elképesztő, hogy már a letisztítás fázisában láthatóan hatásosak a termékek, és ez még csak a kezdet.  A vendégeim nyitottak a folyamatosan megújuló kezelési mechanizmusokra, amelyeket a vállalat háttértámogatásának köszönhetően elsajátíthatok a képzéseken. Nekem a folyamatos szakmai fejlődés lehetősége mindig nagyon fontos volt, és segített a prioritási sorrend felállításában a márkaválasztásnál is. Úgy érzem, a BABOR a lehető legjobb választás volt ebből a szempontból is, hiszen mindig naprakész tudással és innovatív termékekkel állhatok vendégeim rendelkezésére.”
kochedina_k_p1_m_solata.png
Koch Edina, kozmetikus Nyíregyháza
„A BABOR márka számomra egyet jelent a biztonsággal! Kozmetikusként rendkívül fontos a felhasznált termékek minősége, hiszen ez nagyban meghatározza a kezelések sikerességét. A magas minőségnek fenntarthatónak és állandónak is kell lennie, hogy folyamatosan ugyanazt a színvonalat tudjam biztosítani vendégeimnek. Szerencsére a BABOR-nál ez nem is kérdés! Maradéktalanul megbízom a márkában, soha nincsen bennem kétely a termékek minőségét illetően. Ezen kívül kiemelkedő támogatást és figyelmet is kapok, hogy még sikeresebb lehessek a szakmában. A területi védelemnek köszönhetően versenyképes tudok maradni, ez hatalmas előnyt jelent számomra.”
Tedd meg az első lépést!
Jelentkezz BABOR Nyílt Napunkra, ezzel megteszed az első lépést a sikerhez vezető úton. Kötetlen beszélgetés keretében, szuper társaságban ismerkedhetsz meg a BABOR márkával. Élménydús programnak nézhetsz elébe, ahol trénerünk ízelítőt nyújt termékekről és kezelésekről, de lazább témák is napirendre kerülnek, mint a kozmetikus szakma és az egyéni tapasztalatok. Tehát egy kiváló csajos program vár Rád, ahonnan hasznos információkkal és felhőtlen jó kedvvel térhetsz haza!


Jelentkezz Nyílt Napunkra itt >>> vagy rendeld meg díjmentes mintacsomagunkat itt >>>
 
 ny_lt_nap.jpg
A következő lépcsőfok
Jelentkezz be BABOR alapképzésünkre, ahol még többet megtudhatsz a márkáról, a termékekről, és elsajátíthatod a BABOR kozmetikussá váláshoz szükséges ismereteket.

Jelentkezz az alapképzésre itt >>>

x