Fejlődj velünk képzéseinken!
 
Írd meg Te is sikertörténetedet a BABOR-ral!
Ha szeretnél kiemelkedő támogatásban részesülni munkád során, és olyan innovatív termékekkel dolgozni, melyek eredményessége elkápráztatja vendégeidet, csatlakozz a BABOR professzionális kozmetikai csapatához! Velünk megvalósíthatod álmaidat, és elérheted karriered csúcsát!

Nyit__k__p_BABOR_prcikkhez_2018_02_13_680_280px.jpg
Amit garantálunk
1.    Eredményes kezelések
A termékeinkkel végzett kezelések azonnal látható hatást és hosszú távú eredményeket biztosítanak. Specialitásunk a személyre szabott bőrápolás és az anti-aging.

2.    Innovatív hatóanyagok
A BABOR termékekben a legújabb kozmetikai innovációkat találod meg, így mindig biztos lehetsz benne: Te a maximumot nyújtod.

3.    Elégedett vendégkör
Tapasztalatból mondjuk, vendégeid imádni fogják BABOR kezeléseidet, ezért a váltás könnyedén fog menni!
BABOR_a_m__di__ban.JPG
 
BABOR a médiában
A siker kulcsa a jó marketing! Termékeink és a szakértő BABOR kozmetikusok rendszeresen jelen vannak olyan ismert női magazinokban, mint az ELLE és a Marie Claire. A hatalmas olvasótáborral rendelkező országos lapok segítségével megismertethetjük a márkát és az azt képviselő kozmetikusokat a nagyközönséggel, ezzel is támogatva Őket karrierjük kiteljesedésében.
A BABOR márka népszerűsítésére, követve a trendeket, kihasználjuk az online média nyújtotta lehetőségeket is. Megjelenünk olyan látogatott weboldalakon, mint az elle.hu, marieclaire.hu, kremmania.hu, továbbá az nlcafe.hu oldal szerkesztőségi cikkei. Több éve működünk együtt hiteles magyar médiaszemélyiségekkel is, akik közösségi oldalaikon népszerűsítik a BABOR sikertermékeit. Célunk, hogy ezekkel a megjelenésekkel növeljük a márkaismertséget, a márka értékét, és ezáltal a BABOR kozmetikusok a lehető legkiemelkedőbb háttértámogatást élvezhessék.
Amit még kínálunk
  • Területi védelmet biztosítunk, hogy a közeledben ne legyen másik BABOR kozmetika, akivel versenyezned kell. Ezáltal kizárólag szakmai fejlődésedre tudsz fókuszálni, hogy vendégeidnek a lehető legmagasabb színvonalat nyújthasd.
  • Rendszeresen képzünk szakmai és üzleti tanfolyamainkon, így biztos lehetsz abban, hogy naprakész tudással állsz vendégeid rendelkezésére. Felkészültségedet könnyedén eredményre válthatod, mi megmutatjuk hogyan csináld.
  • Áruellátásunk stabil, így semmiben sem kell hiányt szenvedned. Kozmetikusként nagyon fontos, hogy minden vendéged igényét maradéktalanul ki tudd elégíteni, mind kezelések mind lakosság termékek tekintetében. Kiszámítható áruellátásunk ezt lehetővé teszi.
  • Fizetési haladékot és hitelkeretet biztosítunk számodra, hogy az anyagi tényezők ne jelentsenek akadályt szakmai fejlődésedben és karriered építésében.
  • Rendszeres személyes támogatást kaphatsz képviselőinktől, akiket bátran kérdezhetsz a márka aktualitásaival kapcsolatban. Ezen felül értékesítési tanácsokkal is ellátnak, hogy megkönnyítsék napi munkádat.
  • Marketingtámogatást nyújtunk, hogy kíváló kozmetikus mellett sikeres üzletasszony is lehess. Részt vehetsz üzleti képzéseinken, termékmintákkal és eladáshelyi kommunikációs anyagokkal állunk rendelkezésedre.  BABOR referencia szalonjainknak személyes marketingkonzultációt illetve magazinmegjelenést is biztosítunk. 
Írd meg Te is sikertörténetedet a BABOR-ral!
Olvasd el kolléganőnk véleményét, aki őszintén vall a márkáról, hivatástudatról és minőségről.
 Kissn___Mark___Julianna.jpg
Kissné Markó Julianna, BABOR kozmetikus Kalocsa
„Számomra kozmetikusként nagyon fontos, hogy minden bőrproblémára a megfelelő speciális kezelést tudjam ajánlani, és folyamatosan a legmagasabb színvonalat nyújthassam vendégeimnek. A BABOR márka széles termékpalettája és az innovatív hatóanyagok mindezt lehetővé teszik. Határozottan érezhető a minőségen, hogy a szakértelem mögött több mint 60 éves kutatási múlt tapasztalatai állnak! Ugyanakkor az innovációnak és termékfejlesztéseknek köszönhetően folyamatos megújuláson megy keresztül a termékkínálat, így vendégeimnek mindig tudok ajánlani valamilyen újdonságot. A háttértámogatás pedig már csak hab a tortán! Képzésekkel, területi védelemmel és marketingtámogatással segítenek, hogy sikeres lehessek a szakmában.”
 
  
Lépj feljebb!
Gyere el BABOR alapképzésünkre! A tanfolyam keretein belül megismerkedhetsz filozófiánkkal és a márka meghatározó terméksorozataival. Trénerünk vezetésével elsajátíthatsz 3 különleges kezeléstechnikát, melyekkel felejthetetlen élménnyé varázsolhatod a kezeléseket vendégeid számára.
Jelentkezz az alapképzésre itt>>>
 
Rendeld meg díjmentes mintacsomagunkat, ahol válogatott minták segítségével tapasztalhatod meg a BABOR termékek eredményességét.
Rendeld meg a mintacsomagot itt>>>

x