Fejlődj velünk képzéseinken!
Vissza
ÚJ! BomTech Digital POP SE
Még erősebb kezelőfej, még precízebb vonalvezetés!
Most bevezető AKCIÓBAN!
   
A BomTech sminktetováló gépek már eddig is hihetetlen népszerűségnek örvendtek, hiszen a szálazott szemöldöktetoválások valódi mesterei!
Most pedig megérkezett a termékcsalád legsikeresebb tagjának, a Digital POP Deluxe gépnek a legújabb változata!

Ismerd meg a BomTech Digital Pop SE sminktetováló gépet, amely még erősebb kezelőfejjel és még precízebb vonalvezetéssel ejti rabul a sminktetoválók szívét!
 
 

2021. február 28-ig bevezető akció keretében 100.000 Ft-os kedvezménnyel,
azaz br. 690.000 Ft-ért vásárolhatod meg a Digital POP SE sminktetováló
gépet!

Az új elegáns fekete dizájnban elérhető Digital Pop SE egy igazi univerzális gép, mellyel bármely sminktetováló feladatot – az alapoktól a legújabb technikákig – tökéletesen megoldhatsz! Az ultravékony szemöldökszálak mellett a legújabb szem- és szájtechnikákat is tökéletesen kivitelezheted!
 
Vegyél részt a díjmentes gépbemutató nyílt napon, ahol megismerheted a BomTech Digital POP SE sminktetoválógépet is, amit gumin azonnal ki is próbálhatsz! Gépbemutató nyílt napra itt jelentkezhetsz! >>>A Digital Pop SE gép lenyűgöző újdonságai:

  • Erősebb és könnyebb kezelőfej – még precízebb munka, finom mozdulatok
  • 19 sebesség fokozat, mely több lehetőséget nyújt a különböző sminktetoválásokhoz szükséges sebesség beállításához
  • Gyorsabb munka – magasabb sebesség mellett a szín hamarabb telítődik
  • Még halkabb működés
  • Kisebb fájdalomérzet a tetoválás során
  • Ultravékony szemöldökszálak és a púderes szemöldöktetoválás még kifinomultabb kivitelezése
  • Új elegáns fekete dizájn, mely kevésbé koszolódik

Amennyiben kérdésed van, keress minket elérhetőségeink valamelyikén: pmu@kalcsu.hu email címen vagy +36 1 237 0370 telefonszám 2-es mellékén.BEVEZETŐ AKCIÓNK
keretében, most kétféle támogatást is nyújtunk Neked:
A gép árából 100.000 Ft kedvezményt adunk, sőt részletfizetéssel is megvásárolhatod!

 BEVEZETŐ AKCIÓBAN – 2021.február 28-ig!
Ár: br. 690.000 Ft (543.307 Ft+ÁFA)
Részletfizetés esetén az ár: br. 708.000 Ft (557.480 Ft+ÁFA)
Kezdőrészlet: br. 424.000 Ft - Törlesztő részlet (6 hónap): 6 x br. 47.333 Ft


BomTech Digital Pop SE ára:
Ár: br. 790.000 Ft (622.047 Ft+ÁFA)
Részletfizetés esetén az ár: br. 810.000 Ft (637.795 Ft+ÁFA)
Kezdőrészlet: br. 485.000 Ft - Törlesztő részlet (6 hónap): 6 x br. 54.166 Ft
Magas tudású high-tech gép elérhető áron
A Digital POP SE esetében 19 sebesség fokozat beállítására van lehetőség. Miért fontos ez? Minden sminktetováló területen más és más sebességet használunk, pl. szemöldöktetoválás esetén szálazáshoz, satírozáshoz vagy púderezéshez. A 19 sebesség fokozat tehát jóval több lehetőséget nyújt a sebesség pontos beállítására. A profi sminktetoválók tudják, hogy minél nagyobb sebességet tud kifejteni egy gép, annál gyorsabb a munka, hiszen a kezelőfej gyorsabban juttatja a festéket a bőrbe és gyorsabban telítődik a szín. Például szájsatír esetében értékes perceket nyerhetünk! Mégis rendkívül hangtalanul és könnyedén dolgozik a gép a magasabb fokozatokon is, mely a vendégek számára sem zavaró.

REVO kezelőfej
Az új típusú, erősebb kezelőfej gyorsabb leütésszámmal dolgozik. Nagyon precízen és könnyedén lehet vele tetoválni. Mivel súlyra is könnyebb a kezelőfej és minimális vibráció mellett dolgozik, ezért hosszú távon kíméli a sokat sminktetoválók kezét és nagyon finom, precíz munkavégzést tesz lehetővé. Az új kezelőfejjel vékonyabb szálak húzhatók, ezáltal még inkább érvényesül, hogy a BomTech gépek valóban a szálazott szemöldöktetoválások mesterei! De az olyan finom technikát igénylő sminktetoválás, mint a púderes szemöldöktetoválás is nagyon jól kivitelezhető, köszönhetően a könnyű kezelőfejnek. Az új kezelőfej révén a vendégek bőrét is kisebb behatás/trauma éri, ezáltal kisebb a fájdalomérzet is.
 
REVO tűmodul
A BomTech Digital Pop SE kompatibilis mind a 17 különböző már jól ismert REVO tűmodullal, melyek továbbra is magas alkotói szabadságot biztosítanak számodra! A szemöldöktetováláshoz 3 különböző 1-es tű áll rendelkezésedre, ezen felül pedig további 14 egyéb modul segíti munkádat.


 
Amennyiben kérdésed van, keress minket elérhetőségeink valamelyikén: pmu@kalcsu.hu email címen vagy +36 1 237 0370 telefonszám 2-es mellékén.


Vegyél részt a díjmentes gépbemutató nyílt napon, ahol megismerheted a BomTech Digital POP SE sminktetoválógépet is, amit gumin azonnal ki is próbálhatsz!
Gépbemutató nyílt napra itt jelentkezhetsz! >>>Ha még többet szeretnél tudni a Digital Pop SE gépről, kattints ide >>>

x