Fejlődj velünk képzéseinken!
Vissza
100% egyediség a BABOR
gyümölcssavas termékcsaládjával!
Precizitás és tökéletesség - szakértőktől szakértőknek.
Minden bőr különböző, egyedi igényekkel rendelkezik és egyedülállóan gyönyörű. A BABOR új termékcsaládjával megalkotta a személyre szabott bőrápolás következő szintjét, a gyengéd mégis hatékony gyümölcssavas hámlasztást. Több, mint 60 éves kozmetikai kutatásainak tapasztalatát egyesítette a szakértők tudásával, így fejlesztette ki az egyedi bőrápolás csúcsát.

Nyit__k__p_BABOR_prcikkhez_2018_02_13_680_280px.jpg
Gyengéd gyümölcssavas hámlasztás
A DOCTOR BABOR PRO termékcsalád olyan hatékony és precíz termékeket tartalmaz, hogy kizárólag speciálisan képzett és felkészült szakértő BABOR kozmetikusoknál elérhető.
A TheraPRO peel kezeléseket a szakértő BABOR kozmetikusok DOCTOR BABOR PRO termékekkel és a különös gonddal összeállított gyümölcssavak keverékéből álló AHA savakkal (10-30%) végzik. A kezelések a specifikus bőrápolást szem előtt tartva úgy lettek megalkotva, hogy a bőrproblémák széles skálájára alkalmazhatóak legyenek, ez által még a legérzékenyebb bőr számára is kíméletes, egyben látványos hatékonyságú hámlasztó kúra alakítható ki.
 
A kabinban 10% (pH 3.5), 20% (pH 3.0 és 2.7) és 30% (pH 2.7) savakkal bővül a BABOR kozmetikusok palettája, otthoni ápolásra pedig egy különleges, AHA peeling overnight (pH 4.0) termék koronázza meg a DOCTOR BABOR PRO kezeléseket.

Ha szeretnél kiemelkedő támogatásban részesülni munkád során, és olyan innovatív termékekkel dolgozni, melyek eredményessége elkápráztatja vendégeidet, csatlakozz a BABOR professzionális kozmetikai csapatához! Velünk megvalósíthatod álmaidat, és elérheted karriered csúcsát!
 
Írd meg Te is sikertörténetedet a BABOR-ral!
Olvasd el kolléganőink véleményét a DOCTOR BABOR PRO termékcsaládról.
Bognárné Dimeth Dorottya, BABOR kozmetikus, Budapest

"Szalonom vendégköre nyitott az innovációkra, a magas hatásfokú kezelésekre, termékekre, így nagy izgalommal várták a DOCTOR BABOR PRO kezelések és termékek bevezetését.
Az új kabin szérumok jelentősen kiszélesítették a kezelések során lokálisan és célzottan, az egyedi bőrigényekhez alkalmazható hatóanyagok palettáját, melyek nagyon intenzíven és nagy hatásmechanizmussal működnek.

Szerencsére nem állt távol vendégeimtől a savak használata. Így sokan próbálták ki a TheraPro Peel kezelés valamely formáját, egyszeri alkalommal, vagy kúrakezelés formájában, problémamegoldó kezeléskúra-, vagy erőteljes antiage kezeléssorozatok részeként. Elképesztő és nem várt eredmények születtek, melyeken bevallom, sokszor nem csak vendégeim, de hétről hétre énmagam is meglepődtem. Sajnos a savas bőrmegújító kezelések ideje lassan lejár, de a luxus antiaging TheraPro C  és EGF kezelések, a továbbiakban is előtérbe helyezve folytatódnak majd kozmetikámban, a késő  tavasz illetve  a nyár folyamán, a következő "savas szezon" beálltáig. A TheraPro Ceramid kezelés pedig marad a mindenkori Jolly Joker regeneráló-, helyreállító kezelés az év bármely szakában."
Fabi Alexandra, BABOR kozmetikus, Sopron

A célom az volt, hogy olyan termékkel dolgozhassak, egy olyan helyen, ahol a vendégek a lehető legmagasabb minőségben, szakértelemmel és kényelemmel vannak körülvéve, kiszolgálva. Ebben segített nekem a BABOR, hiszen a termékek precízek, széles skálán mozognak, a szakértelmet magas minőségben adják át, és segítik a munkámat abban, hogy vendégeimnek minden kezelést luxus-élménnyé varázsoljak. Ennek köszönhetően büszkén mondhatom, hogy vendégeim nagyon elégedettek. A cég által nyújtott marketing támogatás, valamint a területivédelem megalapozza a biztos üzleti sikert!

Vendégeim nagy érdeklődéssel fogadták a DOCTOR BABOR PRO termékcsaládot. Látva a saját magamon elvégzett TheraPro Peel kezelés eredményét, még nyitottabbak lettek a gyümölcssavas hámlasztásra! Tetszik nekik a termékek letisztult csomagolása, és az is, hogy illat- és mesterséges színezőanyag mentesek. Olyan vendégek számára is bemutattam mintákon keresztül, akik korábban allergiás reakciót tapasztaltak más készítményektől. Az óta is rajongói az új termékeknek!
Kádár Barbara, BABOR kozmetikus, Zalaegerszeg

"Mivel a vendégeim a DOCTOR BABOR termékekkel és kezelésekkel is elégedettek voltak, ezért már nagyon várták az új termékcsaládot.

Az összes új terméket kipróbáltuk, illetve használatba vettük az elmúlt fél év során. A téli szezon különösen a TheraPro Peel kezeléseknek-kúráknak kedvezett, melyek nagy sikert arattak.
Vendégeim eddig is nyitottak voltak a hámlasztó kezelésekre, és a TheraPro Peel felülmúlta az elvárásokat. Használata teljesen biztonságos, túlzott bőrirritációt, kipirosodást senkinél sem tapasztaltunk. Hogy többféle savból választhatunk, nagyban segíti, hogy az érzékenytől egészen a robosztusabb bőrű vendégekig mindenkinél a leginkább bőrtípusához illő megoldást válasszuk.
A Ceramid kezelés, illetve krémek nagy segítséget nyújtanak a szeles időben kipirosodott bőröknek. A kezelés hatására nyugodttá, selymes tapintásúvá válik a bőr és a krémek otthoni alkalmazásával a hatás hosszú távon is megtartható.

A C-vitamin koncentrátum hatékonysága a C-vitamin kezelés során azonnal tapasztalható. A kezelés hatására a bőr valósággal újraéled, üdévé és élettelivé válik.
Az EGF kezelés egy azonnali lifting hatást eredményez, ami a vendég számára is rögtön látható, így meggyőző a hosszú távú hatást illetően.
A DOCTOR BABOR PRO nekem hamar a kedvenc termékcsaládommá vált. Minden megtalálható benne, ami egy bőr újjászületéséhez, regenerációjához és szinten tartásához szükséges."
Király Zita, BABOR kozmetikus, Makó

"Minden őszi-téli időszak nagy kihívása a kozmetikában az arcbőrök hámrétegének felfrissítése, megújítása. Nagy várakozás előzte meg mind magam, mind a vendégeim részéről a DOCTOR BABOR PRO termékcsaládot.

Számos kúrát befejezve, elmondhatom, hogy a TheraPRO Peel bőrmegújító kezelések rendkívül látványos eredménnyel zárultak! A feltűnően homogénebb bőrfelszín visszaadta az arcbőrök fiatalosságát, a kezelések minimális bőrpírral jártak, gyakorlatilag az arcmaszk eltávolítása után már egy nyugodt bőrfelszínt kaptunk. Az utókezelő anyagok biztosították a kezelés folytatásaként az otthoni bőrmegújítást és intenzív feltöltést. A számos praktikusan összeválogatható szérum, krém és maszk nagyon célzottan tudja kezelni a legkülönfélébb bőrproblémákat, kiváló utókezelői más bőrirritációval járó kezelésnek, mikrodermabraziónak vagy mikroneedlingnek is!
Azon vendégeim, akiknek bőrtípusa nem engedte a magasabb savkoncentrációt a ThreaPro C kezeléssel szépültek meg. Ez a kezelés nagyon látványos fáradt, fakó bőrök kezelésére is!
Áldás az irritált és ekcémára hajlamos bőrökre a TheraPro CE kezelés, mellyel a védőköpeny erősítése mellett egy intenzív ránctalanítást is kapunk, ahol pedig már ez nem elég, volumennövelésre is szükség van, ott a TheraPro EGF kezelés kiváló.
 
Vendégeim visszajelzései és a saját bőrömön megtapasztalt eredmények meggyőztek arról, hogy a következő tél sem múlhat el a DOCTOR BABOR PRO bőrmegújító kezelési nélkül!
Jó szívvel ajánlom minden kolleganőnek, aki még csak tervezte a bevezetését és minden vendégnek, aki kellemetlen bőrirritáció nélkül szeretne egy friss, üde, homogénebb bőrképet kapni!"
 
Kukoly Alíz, BABOR kozmetikus, Jászberény

"Rengeteg tapasztalatom van az új termékcsaláddal kapcsolatban, és örömömre mind csak jó.
Nagy örömmel és kíváncsian vágtam bele az új kezelésekbe, főleg, hogy tavaly júniusban Aachenben már kaptam egy kis ízelítőt belőle. Alig vártam, hogy itthon is elkezdhessem használni. Már a vendégeim is nagyon izgatottak voltak, főleg a hámlasztások miatt.

Már az első kezelés után nagyon látványos, a pórusok finomodnak, a foltok halványodnak, és legnagyobb meglepetésemre a bőr feszesebb lesz. A hámlasztó sorozat végére egy teljesen megújult bőrt kapunk. A legérthetetlenebb az volt a vendégeknek, hogy nem látják azt az őrületes hámlást, amit egyéb más kezelèsektől tapasztaltak. Nyugodtan tudnak menni dolgozni, vagy akár bármilyen rendezvényre is.

A CE kezelés több vendégemnek helyrehozta az egyébként rozaceas, érzékeny sérülékeny bőrèt.
A C kezelèstől egy feszes gyönyörű bőrt kapok.
És a nagy kedvencem az EGF kezelés, amit bátran ki merek jelenteni, felèr egy hyaluronos feltöltèssel, ráadásul a teljes arcot kezeljük és nem csak egy egy területèt, a végén alkalmazott lift effect maszk pedig fantasztikus!
Imádják a vendégeim és èn is. Szívesen kèrik hétről hétre. "
Mihály Kinga, BABOR kozmetikus, Celldömölk

"Amikor megtudtam, hogy érkezik a DOCTOR BABOR PRO, azonnal elkezdtem róla beszélni vendégeimnek! Mivel egybeesett az új termékcsalád megjelenése és az őszi bőrmegújító kúrák kezdete, így már mindenkinek időben javasoltam, hogy érdemes lenne a bőrére kipróbálni az új kezeléseket. Természetesen előtte átbeszéltük a javallatokat, ellenjavallatokat! Vendégeim már nagyon várták a napot, mikor végre átélhetik az új kezelés élményeit! Szerencsére mindenki pozitívan fogadta, és betartotta a kezeléshez tartozó utasításokat! Így minden kedves vendégemnek jó élménye és tapasztalata van a TheraPro kezelésekkel kapcsolatban, és szívesen ajánlották egymásnak!
   
Én azt tapasztalom, hogy nagyon látványosak a kezelések, nem csak azonnali hatása van, hanem napokkal később még szebbé válik a bőr! A termékek szerintem nagyon jók! Ez már egy teljesen más kategória a BABOR-nál, egy teljesen más dimenzió. Ismét sikerült a cégnek egy NAGYOT alkotni, amivel nekünk még könnyebb nagyot alkotni vendégeink számára!"
Miklai Piroska, BABOR kozmetikus, Kaposvár

"Vendégeim kíváncsian vàrták a BABOR új, savas hámlasztást is tartalmazó termékcsaládját, hiszen előtte már időben elkezdtem felvezetni számukra: mondogattam vendégeimnek, hogy lesz egy új, nagyon izgalmas termékcsalád, hamarosan megyek tanfolyamra, nemsokára többet is elárulok. Azt is hangsúlyoztam, hogy ez az új termékcsalád illat- és mesterséges színezékmentes lesz, hiszen napjainkban ez is egyre több vendéget foglalkoztat.

A kezelések azonnal kedvencek lettek! Az arcbőrök látványosan kisimultak, feszesebbek lettek.
Tapasztalataim alapján, mintatermékek kipróbálása után, minden vendégem meg volt elégedve, így most egyre többen használják a DOCTOR BABOR PRO termékeket otthoni ápolásra.
A TheraPro Peel kezelés után simább, feszesebb, egyenletesebb bőrképet kapunk, amivel természetesen minden vendég elégedett.

Énmagam is kizárólag a DOCTOR BABOR PRO termékeket használom jelenleg. Személyes kedvencem a zseniális EGF krém!"
Pozsgainé Uj Edit, BABOR kozmetikus, Derecske
 
"Sok-sok éve már, hogy a BABOR kozmetikumokkal dolgozom, mely minden évben megújul, innovatív termékeket és kezeléseket fejleszt ki! Mindig nagy várakozás előzi meg egy-egy új termékcsalád bevezetését, így volt ez a DOCTOR BABOR PRO termékcsaláddal is.
 
A TheraPro kezelésekkel fantasztikus bőrmegújító kezeléseket tudok végezni, bőrtípusoktól függően, amelyek vendégeim körében nagyon-nagy sikert arattak.
Sok kúrakezelést végeztem, és már az első kezelés után szemmel láthatóan változott a bőrkép! Az otthoni bőrápolás következtében pedig maximálisan feltöltődött az arcbőr a szuper szérumoktól (pl. Hyaluron szérum), arckrémektől (pl. Phyto Moss krém).
A kúrakezelések végére meseszépen felfrissült a vendégeim bőre, megszűntek a nyár folyamán fénykárosodott bőrképek, eltűntek a szárazsági ráncok, egyenletes, sima bőrfelszín és egységes bőrkép lett a kezeléseim végeredménye!

A kezelésekhez használt termékek fantasztikusak, a vendégeim is imádják és folyamatosan használják.
Ezeket a termékeket annyira személyre szabottan kell alkalmazni, hogy csak és kizárólag nálunk, BABOR kozmetikusoknál lehet megvásárolni, hisz mindenkinek egyedi bőrproblémája van. Ennek függvényében kell összeállítanunk a kezelési programokat, valamint az otthoni bőrápoló csomagokat a vendégeink számára.

Őszintén, tiszta szívvel ajánlom mindenkinek, hogy élje át minél hamarabb a DOCTOR BABOR PRO kezelések által nyújtott élményt, tapasztalja meg fantasztikus hatását!"
 
Tardi Eszter, BABOR kozmetikus, Dombóvár
 
"Amióta dolgozom, kizárólag BABOR termékekkel kezelek. Ez egy olyan márka, ami kielégíti mind a vendégeim, mind az én igényeimet, a szalonban és az otthoni kezelések során is.

Minden korosztály megtalálja a számára megfelelő termékcsaládot, a DOCTOR BABOR PRO termékek megjelenésével pedig a hámlasztást is professzionális szinten tudom végezni.

A TheraPro Peel kezelések nagy áttörést jelentettek a problémás, szennyezett, mélyen barázdált, pigment elváltozásokkal, és rossz nedvességmegkötő képességgel rendelkező vendégek bőrének egyaránt. A kezelést kizárólag fegyelmezett vendégeken végzem, akik a fényvédelmet és a megfelelő otthoni ápolást is betartják.

Vendégeim már az első kezelés után érezték a változást, így magától értetődő volt, hogy belevágnak a több alkalmas kúrába is."
 
   
Amit garantálunk
1.    Eredményes kezelések
A termékeinkkel végzett kezelések azonnal látható hatást és hosszú távú eredményeket biztosítanak. Specialitásunk a személyre szabott bőrápolás és az anti-aging.

2.    Innovatív hatóanyagok
A BABOR termékekben a legújabb kozmetikai innovációkat találod meg, így mindig biztos lehetsz benne: Te a maximumot nyújtod.

3.    Elégedett vendégkör
Tapasztalatból mondjuk, vendégeid imádni fogják BABOR kezeléseidet, ezért a váltás könnyedén fog menni!
BABOR a médiában
A siker kulcsa a jó marketing! Termékeink és a szakértő BABOR kozmetikusok rendszeresen jelen vannak olyan ismert női magazinokban, mint az ELLE és a Marie Claire. A hatalmas olvasótáborral rendelkező országos lapok segítségével megismertethetjük a márkát és az azt képviselő kozmetikusokat a nagyközönséggel, ezzel is támogatva Őket karrierjük kiteljesedésében.

A BABOR márka népszerűsítésére, követve a trendeket, kihasználjuk az online média nyújtotta lehetőségeket. Aktívan jelen vagyunk a közösségi médiában és a női célközönség körében népszerű weboldalakon. Több éve működünk együtt hiteles magyar médiaszemélyiségekkel is, akik közösségi oldalaikon népszerűsítik a BABOR sikertermékeit. Célunk, hogy ezekkel a megjelenésekkel növeljük a márkaismertséget, a márka értékét, és ezáltal a BABOR kozmetikusok a lehető legkiemelkedőbb háttértámogatást élvezhessék.
KÖVESS MINKET KÖZÖSSÉGI MÉDIA FELÜLETEINKEN IS!
Kövesd Te is Facebook oldalunkat! Kattints ide!
 Ne maradj le Instagram posztjainkról sem! Kattints ide!


Amit még kínálunk
  • Területi védelmet biztosítunk, hogy a közeledben ne legyen másik BABOR kozmetika, akivel versenyezned kell. Ezáltal kizárólag szakmai fejlődésedre tudsz fókuszálni, hogy vendégeidnek a lehető legmagasabb színvonalat nyújthasd.
  • Rendszeresen képzünk szakmai és üzleti tanfolyamainkon, így biztos lehetsz abban, hogy naprakész tudással állsz vendégeid rendelkezésére. Felkészültségedet könnyedén eredményre válthatod, mi megmutatjuk hogyan csináld.
  • Áruellátásunk stabil, így semmiben sem kell hiányt szenvedned. Kozmetikusként nagyon fontos, hogy minden vendéged igényét maradéktalanul ki tudd elégíteni, mind kezelések mind lakosság termékek tekintetében. Kiszámítható áruellátásunk ezt lehetővé teszi.
  • Fizetési haladékot és hitelkeretet biztosítunk számodra, hogy az anyagi tényezők ne jelentsenek akadályt szakmai fejlődésedben és karriered építésében.
  • Rendszeres személyes támogatást kaphatsz képviselőinktől, akiket bátran kérdezhetsz a márka aktualitásaival kapcsolatban. Ezen felül értékesítési tanácsokkal is ellátnak, hogy megkönnyítsék napi munkádat.
  • Marketingtámogatást nyújtunk, hogy kíváló kozmetikus mellett sikeres üzletasszony is lehess. Részt vehetsz üzleti képzéseinken, termékmintákkal és eladáshelyi kommunikációs anyagokkal állunk rendelkezésedre.  BABOR referencia szalonjainknak személyes marketingkonzultációt illetve magazinmegjelenést is biztosítunk. 

     
Tedd meg az első lépést a sikerhez vezető úton!
Gyere el kétnapos BABOR alapképzésünkre, és ezzel megteszed az első lépést a DOCTOR BABOR PRO-hoz vezető úton. Az alaptanfolyam keretein belül megismerkedhetsz filozófiánkkal és a márka meghatározó terméksorozataival. Trénerünk vezetésével elsajátíthatod a BABOR metódust, melyekkel felejthetetlen élménnyé varázsolhatod a kezeléseket vendégeid számára.
 
  
   
 
x