Fejlődj velünk képzéseinken!
Vissza
Mire kell odafigyelni, ha gépválasztás előtt állunk?
Kalcsu Hajni tanácsai

 
Aki ma sminktetováló gépet szeretne vásárolni, számtalan eszköz közül választhat.
Mi alapján válasszunk magunknak gépet?


Amikor eljönnek hozzám az érdeklődő kolléganők a díjmentes gépbemutató nyílt napra, elsőként azt kérdezem tőlük: mi a céljuk a sminktetoválással? Sminktetováló karriert szeretnének? Vagy kozmetikusként új szolgáltatásként vezetik be a szalonba a sminktetoválást, de nem ez lesz a fő profiljuk? Ez ugyanis nagyban befolyásolja a gépválasztást. Aki úgy látja, hogy hetente kétszer-háromszor fog csak tetoválni, annak az alacsonyabb árkategóriás gépeket javaslom, még azoknak a kolléganőknek, akik sminktetováló karriert terveznek, inkább már a drágább, drágább, több funkcióval rendelkező, akár több kezelőfejjel is elérhető, igazi csúcskészülékeket szoktam ajánlani.
 
A Kezdők számára...

A Digital Hand-R és a Digital Pop Deluxe tökéletes választás a kezdők számára.
 
A BomTech Digital Hand-R gép egy könnyű kézi egységből és egy állványból áll, de ne tévesszen meg senkit ez a kompakt megjelenés. Precizitásának köszönhetően egyenletes, szép vonalvezetést tesz lehetővé. A pontos, könnyen kezelhető kézi egységgel a szálazott szemöldöktechnikákat és az új szemhéj technikákat is bátran alkalmazhatjuk.
A BomTech Digital Pop Deluxe univerzális gép, mellyel bármelyik sminktetováló feladatot – az alapoktól a legújabb technikákig – tökéletesen megoldhatunk. Az ultravékony szemöldökszálak mellett a legújabb szemhéj- és szájtechnikákat is tökéletesen kivitelezhetjük.
A Digital Pop Deluxe népszerűségét kiváló ár/érték aránya adja, hiszen tudása a piacon elérhető milliós gépekkel vetekszik, ára azonban a legtöbb sminktetováló számára elérhető!
 
Ha szeretnéd a gyakorlatban is kipróbálni és részletesebben megismerni sminktetováló gépeinket, akkor gyere el az ingyenes gépbemutató nyílt napra! Jelentkezéshez kattints a dátumra:


Mire érdemes odafigyelni, ha úgy döntünk, lecseréljük a jelenlegi gépünket? 

Én két dolgot szoktam kiemelni:

Mindenképpen olyan gépet válasszunk, amelynél állítható a tűhossz, hiszen ez a tökéletes sminktetoválások kulcsa. Minden területen, legyen az szemöldök, száj vagy szemhéj más-más tűhosszal tudunk szép, precíz, profi munkákat készíteni.

A másik fontos szempont, hogy legyenek előre beállított, a különböző területekre optimalizált programok. Ezek garantálják, hogy a sebesség és a festékadagolás mindig ugyanolyan legyen, így készíthetünk egyenletes, szép munkákat.

A BomTech gépek mindegyikénél – a Digital Hand-R-től az i-touch S csúcskészülékig – állítható a tűhossz, és mindegyik rendelkezik előre beállított optimalizált programokkal is, így a kezdőktől a profi sminktetoválókig mindenki profi géppel dolgozhat.


Ha szeretnéd a gyakorlatban is kipróbálni és részletesebben megismerni sminktetováló gépeinket, akkor gyere el az ingyenes gépbemutató nyílt napra! Jelentkezéshez kattints a dátumra:

A BomTech gépek esetében árkategóriát tekintve is igen széles a kínálat. Pár százezer forinttól közel másfél millió forintig. Egyértelmű, minél magasabb egy sminktetováló gép ára, annál többet tud.
De mennyivel is tud többet pontosan?


 
Minél drágább egy gép, annál erősebb a motorja, annál több a beépített egyéb funkciója, sőt a drágább gépek akár több kezelőfejjel is elérhetőek.

A BomTech két csúcskategóriás gépe, az i-touch R és az i-touch S gépek egyesítik a vállalat több évtizedes technológiai tudását a legmodernebb technikai megoldásokkal.

Színes érintőképernyővel (25 és 18 cm átmérőjű) és beépített kamerával rendelkeznek, így segítségükkel könnyen elkészíthetjük az előtte-utána fotókat, sőt ezeket a vendég nevével és egyéb adataival együtt elmenthetjük a gép memóriájába is. Korrekció alkalmával vagy évek múltán mindez nagyon hasznos lesz számunkra.

A BomTech i-touch S gép különlegessége, hogy két kezelőfej tartozik hozzá, ami lehetővé teszi, hogy egy időben, párhuzamosan ketten is tudnak vele dolgozni. Az i-touch R szériafelszerelése 1 REVO kezelőfej, de opcionálisan, felárral 2 kezelőfejjel is kérhető.

E két gép esetében a dizájn is nagy hangsúlyt kapott. Impozáns megjelenésű, igazi high-tech gépek, bármelyik sminktetováló szalon ékkövei lehetnek, amire rápillantva a vendégeknek szemernyi kétsége sem támadhat, biztos tudású sminktetováló, professzionális tudású géppel készíti el a sminktetoválását.


+ 1 Tanács:

A sminktetoválógép kiválasztása során csak akkor lehetünk 100%-osan biztosak a dolgunkban, ha a kezünkbe vesszük és kipróbáljuk őket!

Meglepő például azt látni, hogy egy-egy géppel mennyivel könnyedebb a munkavégzés, mennyivel precízebb vonalakat lehet húzni, vagy csak érezni a kezelőfej súlyát a kezünkben, és hogy egyáltalán mennyire áll a kezünkre. Ez egy olyan időbefektetés, amire megéri áldozni, hiszen a későbbiekben 100%-ban megtérül.

Egy lépésre vagy a sikerhez vezető úttól. Tedd meg ezt a lépést és jelentkezz az egyik általam tartott ingyenes gépbemutató nyílt napra! Tölts velünk egy fél napot és ismerd meg a teljes BomTech sminktetováló gép kínálatunkat! Ez egy interaktív találkozó, mely keretein belül bármilyen kérdés esetén örömmel állok rendelkezésedre.

Következő ingyenes gépbemutató nyít nap:
 
 
x