Fejlődj velünk képzéseinken!
Vissza
fejlec_2019.jpg
Hírek, események, szakcikkek
 
Legyél Te is egy sikeres és folyamatosan fejlődő csapat tagja!
A Maria Galland nagy hangsúlyt fektet arra, hogy kozmetikusait folyamatosan fejlessze, ez által is biztosítva számukra, hogy a leginnovatívabb termékeket és a legújabb trendeknek megfelelő kezeséleket kínálhassák vendégeiknek.
Éppen ezért, a márkával dolgozó kozmetikusok minden évben részt vesznek egy országos konferencián, ahol nemcsak tudással és tapasztalattal lesznek gazdagabbak, hanem kapcsolatépítésre is lehetőségük van, mindez exkluzív környezetben.
Ennek jegyében kozmetikusaink egy része idén Mátraházán gyűlt össze, hogy megismerjék az őszi/téli újdonságokat és a legújabb kezeléseket.
Az anti-aging bőrápolás szakértői ez alkalommal is egy igazán izgalmas hétvégét töltöttek együtt, hiszen vezető téma volt az idei legújabb innováció, a bőr ideiglenes igényeire hatékony választ adó Ultim’Boost termékcsalád, illetve a limitált karácsonyi kezelések és szettek. E mellett megismerkedhettek a legújabb karrierprogrammal, részt vettek egy kezelésbemutatón, és egy sminkképzés keretében a gyakorlatban is kipróbálhatták az őszi/téli sminkkollekció darabjait.

Ha Te is szeretnél egy sikeres és folyamatosan fejlődő csapat tagja lenni és évről-évre részt venni a Maria Galland konferencián, csatlakozz hozzánk. Tedd meg az első lépést!

Várunk december 3-án Francia mélyhidratáló rituálé képzésünkre! Jelentkezéshez kattints ide >>>
vagy
Várunk a január 9-én induló 2 napos Francia anti-aging alapképzésünkre! Jelentkezéshez kattints ide >>>

 
Tapasztald meg Te is, milyen egy Babor Konferencia!
 
Wellness szálloda, panoráma kilátással a Kékesre. Szakmai feltöltődés. Inspiráció. Tapasztalatcsere. Izgalmas újdonságok. Interaktív beszélgetés Liluval. Ezek jellemezték a 2019-es BABOR országos konferenciát.
Közel 100 kozmetikus vette birtokába múlt hétvégén Mátraháza egyik prémium szállodájának konferencia termét, ahol másfél napon át szakmai, üzleti és marketing előadásokon vettek részt. A konferencia során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy exkluzív márkával dolgozó kozmetikusaink exkluzív, négy csillagos szállodában kellemes, támogató környezetben oszthassák meg tapasztalataikat, kérdéseiket egymással és velünk.
A konferencia sztárvendége Lilu volt, akivel a résztvevők a social médiában rejlő lehetőségekről beszélgettek. A fergeteges hangulatú gála vacsorán, amely minden BABOR konferencia megkoronázása, külön díjaztuk BABOR kozmetikusainkat több kategóriában is. Idén Kalcsu Kati, Kalcsu István és Kalcsu Balázs adta át a díjakat.
Ünnepeld velünk jövőre Te is egész éves munkádat, eredményeidet és sikereidet! Gyere el két napos alapképzésünkre, válts BABOR-ra még idén! Jelentkezéshez kattints ide:

Jelentkezéshez kattints ide>>>
 

 
Hidratálás, regenerálás és gyulladáscsökkentés oxigénterápiával
„A szépség és a fiatalság megőrzése örök emberi vágy. Az orvostudomány rohamos fejlődésével egyre inkább megismerjük a szervezetünk, köztük a bőrünk működését is. Ezt a tudást használják fel a professzionális kozmetikumokat gyártó cégek a kozmetikumok előállításához, újabb és újabb hatóanyagokat emelve be a kínálati palettába. Minden bőr egyedi és egyéni bőrápoló rendszert igényel. Azonban vannak olyan hatóanyagok, melyre minden bőrnek szüksége van.”

Olvasd el trénerünk, Balogh Hajnalka szakcikkét, amelyből megtudhatod, a TRD oxigénterápia milyen hatóanyagokkal járul hozzá, hogy vendégeid örökké szépek és fiatalok maradhassanak!

A TRD oxigénterápiával azonnali és hosszútávú eredmények érhetőek el, köszönhetően a hatóanyagok transzdermális bejuttatásának.

A szakcikket ide kattintva olvashatod el>>>


 
Az arcmasszázsban rejlő lehetőségek
 
„Aki tapasztalta már, milyen egy professzionális manuális technikákon alapuló arcmasszázs, pontosan tudja, hogy milyen sokrétű annak hatása. Maga a kozmetikus keze közvetíti az érintés élményét és teszi minden percét pihentetővé.”

Olvasd el a magyarországi Maria Galland tréner, Gál Eszter szakcikkét, amelyben megismerheted a manuális masszázsok előnyeit és jótékony hatásait.

A szakcikket ide kattintva olvashatod el>>>

Újdonságok
 
Dolgozz Te is innovatív termékújdonságokkal!

A BABOR nagy hangsúlyt fektet a folytonos kutatásra és fejlesztésre. Küldetésünk, hogy minden bőrproblémára egyéni, professzionális és hatékony megoldást nyújtsanak a termékeink.

A BABOR legfrissebb újdonságában egyesül a szövet maszkok ereje és az ampulla koncentrátumok lenyűgöző hatékonysága. A bársonyos gyapjúból készült maszkok még több nedvességgel töltik fel a bőrt, miközben az ampullák rendkívül koncentrált és aktív összetevői azonnal észrevehető, látható hatást biztosítanak.

Szeretnél Te is mindig hatékony megoldást nyújtani vendégeid egyedi bőrproblémáira?
Legyél Te is BABOR kozmetikus! Váltsuk valóra álmaidat együtt! Tudj meg többet a BABOR-ról és a támogatási rendszerünkről!
 

 
Ultim'Boost:
Hatékony válasz a bőr aktuális igényeire!

A vásárlók 70%-a véli úgy, hogy kiegyensúlyozott életvitelük hatással van bőrük állapotára is.
A Maria Galland az első kozmetikai márka, amely konzekvensen figyelembe veszi a kiegyensúlyozott életvitel fontosságát globális filozófiájának kialakításakor.

A Maria Galland ennek részeként megalkotta az Ultim'Boost termékcsaládot, ami nem csak a bőr állandó igényeire nyújt megoldást, hanem az ideiglenes igényeire is.

Az Ultim’Boost 6-féle célzott megoldást kínál a napi bőrápolási rutin kiegészítéséhez, ami nem csak a bőrre ható külső tényezőkkel, hanem a belső tényezőkkel szemben is felveszi a harcot.
Hogy mik azok a külső és belső tényezők, melyek hatással vannak bőröd aktuális igényeire?
>alvásproblémák
>belső stressz
>a testmozgás hiánya
>tápanyagokban szegény étkezés
>hormonális állapot

Szeretnél Te is ilyen és ehhez hasonló innovatív termékekkel dolgozni? 
Akkor csatlakozz a Maria Galland csapatához és tedd elérhetővé Te is vendégeid számára az Ultim’Boost termékcsaládot!

Várunk december 3-án a Francia mélyhidratáló rituálé képzésünkre! Jelentkezéshez kattints ide >>>
vagy
Várunk a január 9-én induló 2 napos Francia anti-aging alapképzésünkre! Jelentkezéshez kattints ide >>>

 
Képzéseink

Fejlődj velünk, válassz alap és haladó képzéseink közül,
hogy az újdonságok magabiztos ismeretével várhasd vendégeidet!

Képzéseinket ide kattintva éred el >>>


 
x