Fejlődj velünk képzéseinken!
Vissza
Területi védelemmel és kiemelkedő marketingtámogatással várunk csapatunkba!
Legyél részese a Maria Galland sikertörténetének!

Kozmetikusként az egyik legértékesebb kincsed a folyamatosan növekvő, elégedett vendégköröd. De mi az, ami ezt a folyamatos növekedését és a visszatérő vendégeket garantálni tudja Neked?
Maria Galland termékek

A válasz: egy országos szinten ismert és népszerű márka, mely mögött komoly marketing, területi védelem, fantasztikus kezelések és a Te szakértelmed áll.

A Maria Galland márka népszerűségét, ismertségét rendszeres médiajelenléttel növeljük:
  • termékeink és a szakértő Maria Galland kozmetikusok rendszeresen jelen vannak olyan ismert női magazinokban, mint az ELLE, Marie Claire vagy a Nők Lapja Évszakok
  • kihasználjuk az online média nyújtotta lehetőségeket, aktívan jelen vagyunk a közösségi médiában és a női célközönség körében népszerű weboldalakon.

Célunk, hogy ezekkel a megjelenésekkel a Maria Galland kozmetikusok a lehető legkiemelkedőbb háttértámogatást élvezhessék.


Csatlakozz most professzionális kozmetikai csapatunkhoz és
legyél részese Te is a Maria Galland sikertörténetének!


Tedd meg már most az első lépést, és jelentkezz
2 napos Francia anti-aging alapképzésünkre ide kattintva >>>banner.jpg
Amit a márkaismertség mellett még garantálunk Neked:


Területi védelem – jelenleg még vannak szabad helyeink!

Garantáljuk számodra a területi védelmet! Ez a fajta exkluzivitás valódi versenyelőnyt és profitot jelenthet a számodra, így szalonod a környék vezető szépségszalonjává válhat.
2019-ben még biztosan tudunk jelentkezőket fogadni és az ország nagy részén területi védelmet felajánlani. Azok a kolléganők, akik most csatlakoznak hozzánk, még időben vannak, de a területeket folyamatosan zárjuk le, így érdemes minél előbb döntened!


Eredményes anti-aging kezelések:
A Maria Galland az anti-aging kezelések specialistája, így Maria Galland kozmetikusként Te is azonnali, látványos eredményeket garantáló bőrápolási metódust kínálhatsz vendégeidnek a bőröregedés első jeleitől kezdődően.


Innovatív termékek, 100%-ban manuális technikák:
100%-ban manuális technikákkal és exkluzív hatóanyagokat tartalmazó, innovatív termékekkel végezheted a kezeléseket.


Folyamatos továbbképzések:
A rendszeres szakmai továbbképzéseken túl, mindig kiemelt figyelmet szentelünk a vállalkozásodnak is, folyamatos üzleti és marketing tanfolyamokat szervezünk számodra annak érdekében, hogy az itt elsajátított tudás birtokában üzleted vezető szépségszalonná fejlődhessen.


Tedd meg már most az első lépést, és jelentkezz
2 napos Francia anti-aging alapképzésünkre ide kattintva >>>
 


Olvasd el kolléganőink személyes tapasztalatait a márkáról és arról,
hogyan lettek sikeres Maria Galland kozmetikusok.

Ha sikertörténetük Téged is motivál, gyere, lépj be velünk a kifinomult párizsi elegancia világába! Legyél részese Te is a Maria Galland sikertörténetének!

CSETE ERZSÉBET (Győr):

"A Maria Galland számomra egy csoda. Olyan magas minőséggel rendelkezik, hogy a bőrfelszíntől a sejtekig, sejtektől a bőrfelszínig felépíti a kötőszövetet és át tudja strukturálni. A kezdetben bizalmatlan vendégek is – akik már több márkában csalódtak – miután megtapasztalták a Maria Galland erejét, egyből bizalmat szavaztak nekem és a márkának, mely biztosítja a megbízhatóságot, minőséget és a folyamatos innovációt. Nagyon elégedettek a minőséggel és a hosszantartó anti-aging hatással, mindig nyitottak az új kezelésekre és az új termékekre. Az által, hogy a Maria Galland márkával dolgozom, magasabb szintet képviselhetek a szakmában, ami nagyon jó hatással van a karrieremre. Örömmel tölt el, hogy én is Maria Galland kozmetikus lehetek."

Ha Csete Erzsébet sikertörténete Téged is inspirál, tedd meg Te is a sikerhez vezető első lépést! Jelentkezz már most a 2 napos Francia anti-aging alapképzésünkre ide kattintva >>>


kozmetikusok_2019_09_1_2.jpg 
SCHELLENBERGER HENRIETT (Budapest):

"Az első munkahelyemen több termékkel dolgoztunk, köztük a Maria Gallandal is, amibe rögtön beleszerettem látható eredményei és megbízható minősége miatt. Szerelem volt első látásra, ami még mindig tart és hiszem, hogy ez pályafutásom végéig így is marad. Kezdetekben sokkal több tanulást és gyakorlást kívánt egy kezelés menetének az elsajátítása, mint más kozmetikumoknál, de megérte a befektetett energiát. Minden Vendégem érzi, hogy ez egy prémium minőségű kezelés, prémium minőségű termékekkel. Látható eredményeinek és megbízható minőségének köszönhetően elfogadják a magasabb árat. E mellett fontos megemlíteni, hogy Maria Galland kozmetikusként mindig van lehetőségem a fejlődésre haladó és limitált képzések keretein belül, ami szerintem elengedhetetlen a szakmai siker eléréséhez, illetve a folyamatos innovációinak köszönhetően a kezelések mellett mindig tudok új termékeket kínálni Vendégeim számára."

kozmetikusok_2019_09_2.jpg 
 
Gyere, ismerd meg a Maria Galland márkát most és
legyél részese Te is a sikertörténetnek!

Tedd meg az első lépést, és jelentkezz a 2 napos Francia anti-aging alapképzésre, melynek keretében megismered a teljes termékkínálatot és kölcsönös kezelés formájában elsajátíthatsz 2-féle Maria Galland kezelést is. Továbbá gazdagabb leszel sok-sok értékesítési tippel és tanáccsal, melyek segítenek az elindulásban.
KÖVETKEZŐ IDŐPONTOKAT ITT ÉRED EL >>>


x