Fejlődj velünk képzéseinken!
Vissza
Területi védelemmel és kiemelkedő marketingtámogatással várunk csapatunkba!
Legyél részese a Maria Galland sikertörténetének!

Kozmetikusként az egyik legértékesebb kincsed a folyamatosan növekvő, elégedett vendégköröd. De mi az, ami ezt a folyamatos növekedését és a visszatérő vendégeket garantálni tudja Neked?
Maria Galland termékek

A válasz: egy országos szinten ismert és népszerű márka, mely mögött komoly marketing, területi védelem, fantasztikus kezelések és a Te szakértelmed áll.

A Maria Galland márka népszerűségét, ismertségét rendszeres médiajelenléttel növeljük:
  • termékeink és a szakértő Maria Galland kozmetikusok rendszeresen jelen vannak olyan ismert női magazinokban, mint az ELLE, Marie Claire vagy a Nők Lapja Évszakok
  • kihasználjuk az online média nyújtotta lehetőségeket, aktívan jelen vagyunk a közösségi médiában és a női célközönség körében népszerű weboldalakon.

Célunk, hogy ezekkel a megjelenésekkel a Maria Galland kozmetikusok a lehető legkiemelkedőbb háttértámogatást élvezhessék.


Csatlakozz most professzionális kozmetikai csapatunkhoz és
legyél részese Te is a Maria Galland sikertörténetének!


Tedd meg már most az első lépést, és jelentkezz
2 napos Francia anti-aging alapképzésünkre ide kattintva >>>Maria Galland banner
Amit a márkaismertség mellett még garantálunk Neked:


Területi védelem – jelenleg még vannak szabad helyeink!

Garantáljuk számodra a területi védelmet! Ez a fajta exkluzivitás valódi versenyelőnyt és profitot jelenthet a számodra, így szalonod a könyék vezető szépségszalonjává válhat.
2019-ben még biztosan tudunk jelentkezőket fogadni és az ország nagy részén területi védelmet felajánlani. Azok a kolléganők, akik most csatlakoznak hozzánk, még időben vannak, de a területeket folyamatosan zárjuk le, így érdemes minél előbb döntened!


Eredményes anti-aging kezelések:
A Maria Galland az anti-aging kezelések specialistája, így Maria Galland kozmetikusként Te is azonnali, látványos eredményeket garantáló bőrápolási metódust kínálhatsz vendégeidnek a bőröregedés első jeleitől kezdődően.


Innovatív termékek, 100%-ban manuális technikák:
100%-ban manuális technikákkal és exkluzív hatóanyagokat tartalmazó, innovatív termékekkel végezheted a kezeléseket.


Folyamatos továbbképzések:
A rendszeres szakmai továbbképzéseken túl, mindig kiemelt figyelmet szentelünk a vállalkozásodnak is, folyamatos üzleti és marketing tanfolyamokat szervezünk számodra annak érdekében, hogy az itt elsajátított tudás birtokában üzleted vezető szépségszalonná fejlődhessen.

Tedd meg már most az első lépést, és jelentkezz
2 napos Francia anti-aging alapképzésünkre ide kattintva >>>

 

Olvasd el kolléganőink személyes tapasztalatait a márkáról és arról,
hogyan lettek sikeres Maria Galland kozmetikusok.

Ha sikertörténetük Téged is motivál, gyere, lépj be velünk a kifinomult párizsi elegancia világába! Legyél részese Te is a Maria Galland sikertörténetének!


DULAI ÉVA, Kalocsa Dulai Éva
„A Maria Galland termékekkel a forgalmazó cég oktató központjában találkoztam először. Rögtön felkeltette az érdeklődésemet, hiszen én is a márka egyik célcsoportjához tartozom. Kíváncsi voltam arra, hogy hogyan hatnak a termékek és a kezelések a bőrömre, ugyanis én az a fajta kozmetikus vagyok, aki szeret a saját tapasztalataira építeni. Már a tanfolyam napján egymásra csodálkoztunk kozmetikus társaimmal, hogy egy kezelés után mennyivel szebb lett a bőrünk. Sőt, egy hónap elteltével – amikor ismét találkoztunk – a mindennapos termékhasználat még látványosabb hatást eredményezett mindannyiunkon. Éppen ez a változás volt az, amely nagy segítségemre volt a termékek saját szalonomba történő bevezetése során: a vendégeim is látták szebb, ragyogóbb, élettel telibb arcomat és ők is szerették volna ugyanezt tapasztalni a saját bőrükön is.
Eleinte tartottam a prémium kozmetikai termékek magas áraitól, hiszen Kalocsa kis város. Éppen ezért a kezdetekben megtartottam néhány alacsonyabb árkategóriajú terméket, és választást hagytam a vendégeimnek. Kérhettek tőlem Maria Galland kezelést is, és más termékkel végzett olcsóbb kezelést, de a különbség óriási volt! Előbb-utóbb mindenki csak Maria Galland kezelést és terméket kért, így nem vesztettem egyetlen vendéget sem, sőt, a luxuskezelések miatt még többen jöttek hozzám.  
Mindig keresem az új dolgokat, hiszen nekünk kozmetikusoknak egyre sokoldalúbbnak kell lennünk, a vendégeink is ezt várják tőlünk. Szerencsére a Maria Galland csapata rengeteg lehetőséget nyújt a fejlődésre, új kezelések elsajátítására, a változatosság fenntartására. Folyamatos az innováció, mindig érkezik valami újdonság, új termék, új kezelés vagy masszázstechnika, így mindig tudok valami különlegességet csempészni a szalonomba – amit persze a vendégeim is nagyra értékelnek.”
 
Ha Dula Éva sikertörténete Téged is inspirál, tedd meg Te is a sikerhez vezető első lépést! Jelentkezz már most a 2 napos Francia anti-aging alapképzésünkre ide kattintva >>>


KATONÁNÉ KISS ERIKA, Sopron
Katonáné Kiss Erika
„Egy tapasztalt kozmetikus kolléganő mesélt nekem először a Maria Galland márkáról, dicsérte a termékek magával ragadó illatát, különleges textúráját és a kezelések egyénre szabhatóságát. Ekkor döntöttem el, hogy én is kipróbálom. Szerelem volt már az első találkozáskor. Ezután már nem is volt kérdéses, hogy ezeket a termékeket és életérzést a saját vendégeimmel is szeretném megosztani. Kezdetben két népszerű termékcsaládot vezettem be, amelyhez professzionális oktatást, szépen felépített marketinget és minden háttértámogatást megkaptam a forgalmazó cégtől. Az újdonság abszolút pozitív fogadtatásra lelt, kis idő elteltével a folyamatosan növekvő vendégigény már megkövetelte, hogy az összes Maria Galland kezelést kínáljam vendégeim számára, akik szeretik kipróbálni az új dolgokat, bíznak bennem és szakmai tudásomban. Ez is azt igazolta, hogy jó döntést hoztam, hiszen a Maria Galland termékek hatékonysága, a magas hatóanyag tartalmuk, és hogy jól kombinálhatók egymással biztosították, hogy vendégeim hamar megszeressék a márkát.
Ma, Maria Galland kozmetikusként sokkal képzettebbnek és magabiztosabbnak érzem magam, ami megerősít abban, hogy mindig érdemes fejlődni. Hálás vagyok, hogy Párizsban is volt lehetőségem tanulni. Örülök, hogy nap, mint nap képviselhetem ezt a prémium márkát és ettől jobb szakembernek érzem magam, és persze hogy a munkám elismerésben is részesül, hiszen 2018-ban a szalon, amelyben dolgozom, elnyerte az Év Maria Galland szalonja díjat.”
 
Ha Katonáné Kiss Erika sikertörténete Téged is inspirál, tedd meg Te is a sikerhez vezető első lépést! Jelentkezz már most a 2 napos Francia anti-aging alapképzésünkre ide kattintva >>>

 
Gyere, ismerd meg a Maria Galland márkát most és
legyél részese Te is a sikertörténetnek!

Tedd meg az első lépést, és jelentkezz a 2 napos Francia anti-aging alapképzésre, melynek keretében megismered a teljes termékkínálatot és kölcsönös kezelés formájában elsajátíthatsz 2-féle Maria Galland kezelést is. Továbbá gazdagabb leszel sok-sok értékesítési tippel és tanáccsal, melyek segítenek az elindulásban.
KÖVETKEZŐ IDŐPONT: 2019. március 21-22.
Jelentkezéshez kattints ide >>>


Ha kezdetben csak kisebb lépésekben haladnál, várunk a Francia mélyhidratáló rituálé képzésre, ahol egy kölcsönös kezelés során bepillantást nyerhetsz a Maria Galland kezelési filozófiájába és termékkínálatába.
KÖVETKEZŐ IDŐPONT: 2019. április 12.
Jelentkezéshez kattints ide >>>

x