Fejlődj velünk képzéseinken!
Vissza

fejlec_2019.jpg
Hírek, események, szakcikkek
A TRD oxigénterápia töretlen sikere!
A TRD oxigénterápia során akár 98%-os tisztaságú molekuláris oxigénnel és transzdermális bőrfiatalító hatóanyagokkal kívülről befelé töltjük fel a bőr különböző rétegeit. A terápia során használt OXYJET készüléknek és a transzdermális hatóanyagoknak köszönhetően rendkívül eredményes sejtszintű bőrfiatalító kezelések végezhetők.

Az elmúlt évben több kozmetikus kolléganő vehette át egyéni alapképzés keretében OXYjet gépét. Ez úton is gratulálunk kiváló választásukhoz!

Kövesd Te is a legújabb trendeket és vezesd be kozmetikádba a TRD oxigénterápiát!

Gyere el Nyílt Napunkra, ahol garantáltan Te leszel a középpontban!
Miközben részletesen bemutatjuk Neked a TRD oxigénterápiát, személyre szabott kezelés során a saját bőrödön meg is tapasztalhatod az eljárás látványos hatását! Gáspár Ágnestől, a TRD oxigénterápia magyarországi trénerétől megtudhatod, miért az OXYjet az egyik legjobb társ egy kozmetikában.

Jelentkezéshez kattints ide>>>

BŐRFIATALÍTÁS AZ OXIGÉN EREJÉVEL!

Frissebb. Feszesebb. Szebb. - Ezt biztosítja a TRD oxigénterápia még a legérzékenyebb bőrtípus számára is.
Az innovatív és kényeztető kezelés során magas nyomású oxigén segítségével transzdermális hatóanyagokat juttatunk a bőrbe, melyek a mélyebb rétegektől egészen a felszínig haladva fejtik ki hatásukat.

A német precizitáson alapuló TRD oxigénterápia teljesen fájdalommentes, egész évben végezhető non-invazív kezelés. Már az első alkalom után látványos a hatás: a bőr feltöltődik energiával, feszesebb, élettel telibb és üdébb lesz.

Kényeztesd vendégeidet Te is a látványos anti-aging hatást nyújtó TRD oxigénterápiával!
 
TRD gépátadás
TRD gépátadás

2019-ben is elérhető Sminktetováló Pályakezdő Csomagunk!
 
Gyakorlatorientált képzések • high-tech sminktetoválógép • kiváló tapadóképességű festékek
Egy csomagban 30% pályakezdő kedvezménnyel!
 
Mi így segítünk abban, hogy már pályakezdőként* bebiztosíthasd a jövődet!
Ez a csomag NEKED SZÓL, ha pályakezdő* kozmetikusként érdeklődsz a sminktetoválás iránt, és szakmai pályafutásodat szeretnéd valós előnnyel elkezdeni.
 
MI SEGÍTÜNK A MEGVALÓSÍTÁSBAN!


 Részletekért kattints ide>>>


*Csomagajánlatunkkal csak azok a kozmetikusok élhetnek, akik idén szakvizsgáztak vagy az elmúlt 3 évben szereztek kozmetikus szakképesítést. A csomagajánlat igénybevételéhez kozmetikus szakmunkás bizonyítvány bemutatása kötelező!
Palyakezdo.jpg

Legyél Te is BABOR kozmetikus! Váltsuk valóra álmaidat együtt!
 
Termékeink és a szakértő BABOR kozmetikusok rendszeresen jelen vannak olyan ismert női magazinokban, mint az ELLE és a Marie Claire. A hatalmas olvasótáborral rendelkező országos lapok segítségével megismertethetjük a márkát és az azt képviselő kozmetikusokat a nagyközönséggel, ezzel is támogatva Őket karrierjük kiteljesedésében.

Szívesen dolgoznál olyan céggel, amely kiemelkedő marketingtámogatást nyújt számodra? Legyél Te is a BABOR csapat tagja!

Tedd meg az első lépést a sikerhez vezető úton, és gyere el április 9-én kezdődő BABOR alapképzésünkre!

Jelentkezéshez kattints ide>>>
Legyél Te is BABOR kozmetikus!

Megérkezett a Color-in-Derm sminktetováló festék termékcsalád
új tagja: 28 Chocolate
 
A 28 Chocolate egy közép melegbarna szemöldökszín, mely melegítésre is – pl. kiszürkült szemöldök melegítésére is – tökéletesen alkalmas.
Minden hajtípushoz jól áll. Púderezéshez és szálazáshoz is tökéletes.
Új festékünket megismerheted a díjmentes Színelméleti képzésünkön, ahol
Kalcsu Hajni a teljes Color-in-Derm színskálát bemutatja Neked!
 


Szeretettel várunk!
CID Chocolate

Inspiráló sikertörténetek Maria Galland kozmetikusoktól!
 
Olvasd el Katonáné Kiss Erika, soproni kolléganőnk személyes tapasztalatait a márkáról és arról, hogyan lett sikeres Maria Galland kozmetikus.

„Egy tapasztalt kozmetikus kolléganő mesélt nekem először a Maria Galland márkáról, dicsérte a termékek magával ragadó illatát, különleges textúráját és a kezelések egyénre szabhatóságát. Ekkor döntöttem el, hogy én is kipróbálom. Szerelem volt már az első találkozáskor. Ezután már nem is volt kérdéses, hogy ezeket a termékeket és életérzést a saját vendégeimmel is szeretném megosztani. Kezdetben két népszerű termékcsaládot vezettem be, amelyhez professzionális oktatást, szépen felépített marketinget és minden háttértámogatást megkaptam a forgalmazó cégtől. Az újdonság abszolút pozitív fogadtatásra lelt, kis idő elteltével a folyamatosan növekvő vendégigény már megkövetelte, hogy az összes Maria Galland kezelést kínáljam vendégeim számára, akik szeretik kipróbálni az új dolgokat, bíznak bennem és szakmai tudásomban. Ez is azt igazolta, hogy jó döntést hoztam, hiszen a Maria Galland termékek hatékonysága, a magas hatóanyag tartalmuk, és hogy jól kombinálhatók egymással biztosították, hogy vendégeim hamar megszeressék a márkát.
Katonáné Kiss Erika 
Ma, Maria Galland kozmetikusként sokkal képzettebbnek és magabiztosabbnak érzem magam, ami megerősít abban, hogy mindig érdemes fejlődni. Hálás vagyok, hogy Párizsban is volt lehetőségem tanulni. Örülök, hogy nap, mint nap képviselhetem ezt a prémium márkát és ettől jobb szakembernek érzem magam, és persze hogy a munkám elismerésben is részesül, hiszen 2018-ban a szalon, amelyben dolgozom, elnyerte az Év Maria Galland szalonja díjat.”

Ha Katonáné Kiss Erika sikertörténete Téged is inspirál, tedd meg Te is a sikerhez vezető első lépést és jelentkezz a 2 napos Maira Galland Francia anti-aging képzésünkre!

Jelentkezéshez kattints ide>>>

Képzéseink 
Fejlődj velünk, válassz képzéseink közül,
hogy az újdonságok magabiztos ismeretével várhasd vendégeidet!
 

BABOR képzések

BABOR alapképzés

Biztosan sokat hallottál már a BABOR-ról, számos online felületen és népszerű női magazinokban (ELLE, Marie Claire) is találkozhattál a márkával. Ha a BABOR számodra is vonzó, tedd meg az első lépést, és jelentkezz kétnapos alaptanfolyamunkra! Végre bepillanthatsz a színfalak mögé, megismerheted filozófiánkat és a legfontosabb termékcsaládokat, továbbá elsajátíthatsz 3 különleges technikát is, melyek segítségével hatékonyabbá és kellemesebbé teheted a kezeléseket vendégeid számára!
 

Jelentkezz április 9-én kezdődő alapképzésünkre itt>>>
babor_keyvisual_group_kicsi.jpg
AGE ID érett bőr sminkelése

Az érett bőr sminkelése egy nagyon speciális terület. Egy adott kor felett a bőr már megereszkedik, elveszti kontúrjait, közel sem olyan feszes és ránctalan, mint fiatal korban. Ez által egyedi formázást igényel.
Gyere el képzésünkre és tanulj a legjobbtól!
Arról nem is beszélve, hogy a módszert a többszörös magyar- és nemzetközi sminkbajnoktól, a BABOR magyarországi sminktrénerétől, Hovorka - Miskolczi Kingától sajátíthatod el!
 
__rettb__r.jpg
 

Maria Galland képzések

Maria Galland 2 napos Francia anti-aging alapképzés

Ismerd meg a Maria Galland teljes termékkínálatát és kezelési filozófiáját, és kölcsönös kezelések formájában sajátíts el 2-féle Maria Galland kezelést!
Mi vár rád a képzésen? Az első napon megismerkedhetsz a Soin Cocon kezeléssel, mely egy igazán különleges relaxáló rituálé, minden mozdulata rendkívül megkoreografált és kifinomult. A második napon pedig elsajátíthatod Lift’Expert kezelést, amely a Maria Galland legújabb innovációja. A 75 perces, azonnali feszesítő hatású kezelés a legmagasabb szintű hatékonyság biztosításával megadja mindazt, amire a hölgyek a 40-es éveikben vágynak.

Legyél Te is Maria Galland kozmetikus! Jelentkezz 2 napos Francia anti-aging alapképzésünkre!


Jelentkezz március 21-én kezdődő alapképzésünkre itt >>>
Maria Galland 2 napos Francia anti-aging alapképzés
Maria Galland Francia mélyhidratáló rituálé

Ha nem szeretnél azonnal alapképzésre jönni és kezdetben csak kisebb lépésekben haladnál, várunk a Francia mélyhidratáló rituálé képzésre, ahol egy kölcsönös kezelés során bepillantást nyerhetsz a Maria Galland kezelési filozófiájába és termékkínálatába.

Jelentkezz április 12-i képzésünkre itt >>>

Maria Galland Francia mélyhidratáló rituálé
 

Sminktetováló képzések

Sminktetováló gépek: Bemutató nyílt nap

Ha kíváncsi vagy sminktetováló gépeinkre, ezt a lehetőséget ne hagyd ki!
Kalcsu Hajni személyesen mutatja be neked a BomTech sminktetováló gépeket, amiket a helyszínen, gumin akár ki is próbálhatsz. 
Hajni bemutatja neked a gépeket, részletesen elmagyarázza  használatukat és előnyeiket! Gumin azonnal ki is próbálhatod mindegyiket, ehhez új szálazási technikákat bemutató gyakorló anyagot is adunk.

Jelentkezz február 27-i Bemutató nyílt napra itt>>>

Jelentkezz március 12-i Bemutató nyílt napra itt>>>
Sminktetováló gépek: Bemutató nyílt nap
Szemhéjtetováló alapképzés
2 nap
A szemhéjtetoválás kitörési ponttá vált! A legújabb technikák alkalmazásával ugyanis olyan extra szemhéjtetoválásokat készíthetsz, melyek hírnevet és sok-sok vendéget jelentenek.

A 2 napos, fókuszált szemhéjtetováló alapképzésünk keretein belül stabil bázisra tehetsz szert, melyre könnyen ráépíthetőek majd a bonyolultabb technikák is.

Szemhéjtetováló alapképzés 2 nap
Szájtetováló alapképzés 2 nap
A szájtetoválás magyarországi meghonosítása Kalcsu Kati nevéhez fűződik, ezért biztosíthatunk, a legjobb helyen jársz.

Az évek alatt kifinomított alaptechnikákat, valamint a legújabb, nemzetközi szájtetováló trendeket készségszinten sajátíthatod el Sminktetováló Akadémiánkon. Fókuszált szájtetováló alapképzésünk elvégzésével olyan tudás birtokába kerülhetsz, melyet csak nagyon kevesen tudhatnak magukénak! Tartozz közéjük, hogy az igazán értékes munkákat is elvállalhasd!

Jelentkezz április 4-én kezdődő alapképzésünkre itt >>>

Szájtetováló alapképzés 2 nap
Fejlődj velünk Haladó Képzéseinknek!
Februárban, márciusban és áprilisban a következő Haladó képzéseken tudod továbbfejleszteni tudásodat!

Szájtetoválás technikák HALADÓ képzés Kalcsu Katival
2019. február 28.

Szemhéjtetoválás technikák HALADÓ képzés Kalcsu Hajnival
Téma: Smokey Eyes és Eye-wake-up
2019. március 12.

Soft Powder - púderes szemöldöktetoválás technika HALADÓ képzés Kalcsu Hajnival
2019. március 27.

Új szálazott szemöldöktetoválás technikák HALADÓ képzés Kalcsu Hajnival
2019. április 24.


Jelentkezéshez kattints a dátumokra vagy hívj minket a +36 1 237 0370 számon!
Kalcsu sminktetoválások


TRD oxigénterápia képzések

Tapasztald meg saját bőrödön a TRD oxigénterápia hatását!

Bőröd szépsége, egészsége a legjobb referencia vendégeid számára. Prémium kozmetikai termékek forgalmazójaként jól tudjuk, mennyi igazság van ebben a mondatban, mennyire fontos, hogy egy kozmetikus bőre mindig egészséges, ragyogó legyen.
Nyílt napunkon garantáltan Te leszel a középpontban! Miközben részletesen bemutatjuk Neked a TRD oxigénterápiát, személyre szabott kezelés során a saját bőrödön meg is tapasztalhatod az eljárás látványos hatását!

Jelentkezz március 5-i Nyílt Napunkra itt>>>
TRD Oxigénterápia Nyílt nap


x