Fejlődj velünk képzéseinken!
Vissza
„Az eredmény a kezelést követően azonnal látható, érezhető.”
- TRDoxigénterápia szakértő kozmetikus szemmel

TRD.jpg

A TRDoxigénterápia kezelések során az OXYJET készülék beszívja a levegőt, majd megszűri, és az akár 98%-os tisztaságú molekuláris oxigént magas nyomással, fájdalommentesen injektálja a bőr felső rétegén keresztül a bazális réteg sejtsoráig, a sejt és a sejtközötti állományba egyaránt. A kezelések hatékonyságához a piacon egyedülálló módon öt kezelőmodul járul hozzá, amelyek segítségével az oxigén mellett transzdermális hatóanyagokat is juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe. A Nora Bode termékeknek köszönhetően a TRD oxigénterápia bármilyen bőr probléma kezelésére alkalmas.

Jelentkezz TRD oxigénterápia Nyílt Napunkra itt és tapasztald meg saját bőrödön az oxigénterápiát!>>>

Bőröd szépsége, egészsége a legjobb referencia vendégeid számára. - Prémium kozmetikai termékek forgalmazójaként jól tudjuk, mennyi igazság van ebben a mondatban, mennyire fontos, hogy egy kozmetikus bőre mindig egészséges, ragyogó legyen. Nyílt napunkon garantáltan Te leszel a középpontban! Miközben részletesen bemutatjuk Neked a TRD oxigénterápiát, személyre szabott kezelés során a saját bőrödön meg is tapasztalhatod az eljárás látványos hatását!

Olvasd el Gáspár Ágnes, budapesti kolléganőnk miért döntött az TRDoxigénterápia mellett!

„Nagyon örülök, hogy a német Nora Bode cég OXYjet készülékét választottam. Sokáig keresgéltem a piacon, de ez a gép azonnal megragadta a figyelmemet, hiszen 3 féle kezelőfeje van és 2 féle modulja, így sokrétűen tudom alkalmazni a bőrtípusnak megfelelő Nora Bode transzdermális hatóanyagokkal, kozmetikumokkal együtt. A három kézi hatóanyagbejuttató kezelőfej, illetve az oxigénmaszk együttes használata valós pozitív eredményeket nyújt. A vendégeim a TRD oxigénterápia kezelést az első perctől az utolsóig nagyon élvezik, mert fájdalommentes, élményszerű, kényeztető, mégis nagyon hatékony, hiszen az eredmény a kezelést követően azonnal látható, érezhető. A leggyakrabban a "ragyog a bőröm" visszajelzést kapom tőlük.” G__sp__r___gnes.jpg

Jelentkezz TRD oxigénterápia Nyílt Napunkra itt és tapasztald meg saját bőrödön az oxigénterápiát!>>>
x