Fejlődj velünk képzéseinken!
Vissza

fejlec_2019.jpg
Hírek, események, szakcikkek
2018-ban is töretlen a siker!

Az elmúlt évben is nagyon sok kolléganő választotta a BomTech sminktetováló gépeit, a visszajelzések pedig fantasztikusak. A siker nem véletlen, hiszen a BomTech sminktetoválógépek a szálazott szemöldöktetoválások mesterei. Segítségükkel ultravékony, tökéletes szemöldökszálak húzhatók. A szemöldöktetováláshoz 3 különböző 1-es tű áll rendelkezésre, ezen felül pedig további 14 egyéb modul segíti a munkát, mely magas alkotói szabadságot biztosít a sminktetoválók számára.

Te próbáltad már BomTech sminktetováló gépeinket? Ha még nem, szerezz első kézből tapasztalatot! Várunk szeretettel január 30-án a díjmentesen látogatható gépbemutató nyílt napunkon, amelyen Kalcsu Hajni személyesen mutatja be Neked a BomTech sminktetováló gépeket, és osztja meg veled tapasztalatait.
BomTech siker

Kezelj exkluzív hatóanyagokat tartalmazó, innovatív termékekkel!

A Maria Galland személyre szabott, a bőr egyedi igényei szerint felépített kezeléseit
- 100%-ban manuális technikákkal és
- exkluzív hatóanyagokat – pl. fehér bazsarózsa kivonat, 24-karátos arany, malachite kivonat, articsóka levél peptidek, kaviár kivonat, tetramolekuláris hyaluronsav, málna őssejt kivonat stb. – tartalmazó innovatív termékekkel végezzük.
 
Az eredmény minden esetben azonnali és látványos!

Ismerd meg termékeinket és sajátítsd el a francia szépségápolási metódust!
Legyél Te is Maria Galland kozmetikus! Várunk február 14-én  Francia mélyhidratáló rituálé képzésünkre!

Jelentkezéshez kattints ide>>>
Legyél Te is Maria Galland kozmetikus!

Tapasztald meg saját bőrödön az oxigénterápiát!

A TRD oxigénterápia nyílt nap keretében garantáltan Te leszel a középpontban, hiszen minden hozzánk érkező kolléganő egyéni időpontot kap! Ebben a másfél órában, miközben Gáspár Ágnes, trénerünk részletesen bemutatja az oxigénterápiát és az OXYJET gép működését, személyre szabott kezelés révén biztosítjuk minden érdeklődő számára, hogy a saját bőrén tapasztalhassa meg az eljárás látványos és azonnali hatását.

Tapasztald meg Te is saját bőrödön ezt a hatékony eljárást!
 
TRD oxigénterápia

Legyél Te is BABOR kozmetikus! Váltsuk valóra álmaidat együtt!
 
Termékeink és a szakértő BABOR kozmetikusok rendszeresen jelen vannak olyan ismert női magazinokban, mint az ELLE és a Marie Claire. A hatalmas olvasótáborral rendelkező országos lapok segítségével megismertethetjük a márkát és az azt képviselő kozmetikusokat a nagyközönséggel, ezzel is támogatva Őket karrierjük kiteljesedésében.

Szívesen dolgoznál olyan céggel, amely kiemelkedő marketingtámogatást nyújt számodra? Legyél Te is a BABOR csapat tagja!

Tedd meg az első lépést a sikerhez vezető úton, és gyere el február 19-én kezdődő BABOR alapképzésünkre!

Jelentkezéshez kattints ide>>>
 Legyél Te is BABOR kozmetikus!

Képzéseink 
Alapozd meg 2019 sikerét már az év elején!
Fejlődj velünk, válassz képzéseink közül,
hogy az újdonságok magabiztos ismeretével várhasd vendégeidet!
 

BABOR képzések

BABOR AGE ID báli smink képzés

Indul a báli szezon, készíts Te is ünnepi sminkeket! Rendkívüli lehetőség ilyenkor egy frissen tanult technikával erősíteni szakmai pozíciódat vendégeid körében.

Gyere el képzésünkre és tanulj a legjobbtól!

Arról nem is beszélve, hogy a módszert a többszörös magyar- és nemzetközi sminkbajnoktól, a BABOR magyarországi sminktrénerétől, Miskolczi Kingától sajátíthatod el!
 
BABOR AGE ID báli smink
BABOR alapképzés

Biztosan sokat hallottál már a BABOR-ról, számos online felületen és népszerű női magazinokban (ELLE, Marie Claire) is találkozhattál a márkával. Ha a BABOR számodra is vonzó, tedd meg az első lépést, és jelentkezz kétnapos alaptanfolyamunkra! Végre bepillanthatsz a színfalak mögé, megismerheted filozófiánkat és a legfontosabb termékcsaládokat, továbbá elsajátíthatsz 3 különleges technikát is, melyek segítségével hatékonyabbá és kellemesebbé teheted a kezeléseket vendégeid számára!
 
babor_keyvisual_group_kicsi.jpg
 

Maria Galland képzések

Maria Galland Francia mélyhidratáló rituálé

Lépj tovább a Maria Galland márkával!
Több évnyi kozmetikai tapasztalat birtokában most úgy érzed, eljött az idő a változtatásra?
Eleged van abból, hogy hétfőtől péntekig, sőt még szombaton is folyamatosan dolgozol, és mindez nem térül meg?
Többre vágysz? 

Az anyagi és a szakmai fejlődés lehetőségét keresed?

A francia prémium kozmetikai márka, a Maria Galland mindezt megadja neked!

Jelentkezz február 14-i képzésünkre itt >>>

Maria Galland Francia mélyhidratáló rituálé
Maria Galland 2 napos Francia anti-aging alapképzés

Ismerd meg a Maria Galland teljes termékkínálatát és kezelési filozófiáját, és kölcsönös kezelések formájában sajátíts el 2-féle Maria Galland kezelést!
Mi vár rád a képzésen? Az első napon megismerkedhetsz a Soin Cocon kezeléssel, mely egy igazán különleges relaxáló rituálé, minden mozdulata rendkívül megkoreografált és kifinomult. A második napon pedig elsajátíthatod Lift’Expert kezelést, amely a Maria Galland legújabb innovációja. A 75 perces, azonnali feszesítő hatású kezelés a legmagasabb szintű hatékonyság biztosításával megadja mindazt, amire a hölgyek a 40-es éveikben vágynak.

Legyél Te is Maria Galland kozmetikus! Jelentkezz 2 napos Francia anti-aging alapképzésünkre!


Jelentkezz március 21-én kezdődő alapképzésünkre itt >>>
Maria Galland 2 napos Francia anti-aging alapképzés
 

Sminktetováló képzések

Színelméleti képzés
 
A sminktetoválás alapvető célja, hogy kihangsúlyozzuk azt az arcon, ami már alapjában véve is szép, és kiegészítsük azt, ami hiányos. A tökéletes eredménynek két fő összetevője van: a technika, annak művészi szintű alkalmazása és a kiváló minőségű festék!

A Color-in-Derm festékek fő tulajdonsága, a True-color effekt - a valós színhatás, amely azt jelenti, hogy az üvegben látott színhez közeli árnyalatot adnak a bőrben is. Ezért ezzel a festékkel sokkal hatékonyabb a munka, kevesebb időráfordítás szükséges a szín kiválasztásához, és a vendégünk is szinte azonnal el tudja dönteni, tetszik-e a kiválasztott szín, vagy megnézne egy másikat.

Ismerd meg a teljes Color-in-Derm színskálát! Vegyél részt a díjmentes Színelméleti képzésünkön ahhoz, hogy profi módon, magabiztosan és élvezettel használhasd festékeinket.
Színelméleti képzés
Sminktetováló gépek: Bemutató nyílt nap

Ha kíváncsi vagy sminktetováló gépeinkre, ezt a lehetőséget ne hagyd ki!
Kalcsu Hajni személyesen mutatja be neked a BomTech sminktetováló gépeket, amiket a helyszínen, gumin akár ki is próbálhatsz. 
Hajni bemutatja neked a gépeket, részletesen elmagyarázza  használatukat és előnyeiket! Gumin azonnal ki is próbálhatod mindegyiket, ehhez új szálazási technikákat bemutató gyakorló anyagot is adunk.

Jelentkezz január 30-i Bemutató nyílt napra itt>>>


BomTech gépkínálat
Szemhéjtetováló alapképzés
2 nap
A szemhéjtetoválás kitörési ponttá vált! A legújabb technikák alkalmazásával ugyanis olyan extra szemhéjtetoválásokat készíthetsz, melyek hírnevet és sok-sok vendéget jelentenek.

A 2 napos, fókuszált szemhéjtetováló alapképzésünk keretein belül stabil bázisra tehetsz szert, melyre könnyen ráépíthetőek majd a bonyolultabb technikák is.

Szemtetováló alapképzés 2 nap
Szájtetováló alapképzés 2 nap
A szájtetoválás magyarországi meghonosítása Kalcsu Kati nevéhez fűződik, ezért biztosíthatunk, a legjobb helyen jársz.

Az évek alatt kifinomított alaptechnikákat, valamint a legújabb, nemzetközi szájtetováló trendeket készségszinten sajátíthatod el Sminktetováló Akadémiánkon. Fókuszált szájtetováló alapképzésünk elvégzésével olyan tudás birtokába kerülhetsz, melyet csak nagyon kevesen tudhatnak magukénak! Tartozz közéjük, hogy az igazán értékes munkákat is elvállalhasd!

Jelentkezz február 14-én kezdődő alapképzésünkre itt >>>

Szájtetováló alapképzés 2 nap
Szemöldöktetováló alapképzés 4 nap
Biztosan tudod, a sminktetoválás az apró részletek művészete. A szemöldök-, szem- és szájtetoválás esetén számos alaptechnika, sőt sok-sok új technika van, melynek mindegyikét kezdőként, egy képzés alkalmával nehezen tudod elsajátítani.
Fókuszált szemöldök alapképzésünkkel azonban egy területre koncentrálhatsz! Ez a szemöldöktetoválás, mely a sminktetoválások döntő többségét (70%) adja. Mivel leendő vendégeid nagy része először ezt fogja kérni, azt javasoljuk: koncentrálj először a szemöldöktetoválásra!
 
Szemöldöktetováló alapképzés 4 nap
Szájtetoválás technikák Haladó képzés
 
Sminktetováló Akadémiánkon olyan tudást adunk a kezedbe, mellyel ma még nagyon kevesen rendelkeznek. Oktatónk, Kalcsu Kati ráadásul olyan, a klasszikus szájtetováláson túlmutató extrákat is bemutat neked – Diamond Lips, a 3D Lips, a Liplight és a Shiny Lips –, melyek ismeretében garantált a sikered!
 
szaj_halado_1.jpg
Szemhéjtetoválás technikák Haladó képzés
A szemhéjtetoválás kitörési ponttá vált! Tanuld meg Te is a legújabb szemhéj technikákat és kápráztasd el vendégeidet! A legújabb nemzetközi technikákkal, mint az Eye wake-up és a Smokey Eyes, most egy klasszikus területen mutathatsz igazán újat vendégeidnek!
 
KC_SA_Halado_szem.jpg
Soft Powder – púderes hatású szemöldök képzés

Mit jelent a Soft Powder?
Púderes hatású szemöldöktetoválás, mely alapjaiban a satírozásra épül, a megfelelő technikai kivitelezéssel azonban sokkal lágyabb eredményt érhetsz el! A szemöldök szemzug felöli része világosabb, majd fokozatmentes színátmenettel kifelé haladva vált át a célárnyalatba. A karakteresség helyébe így a szépen megformázott, mégis finom szemöldöktetoválás lép.
A megfelelő technikával a színátmenet mellett a tetoválás egésze púderes hatást kelt, mellyel napjaink népszerű sminktrendjét követheted!

Soft Powder – púderes hatású szemöldök
 

TRD oxigénterápia képzések

Tapasztald meg saját bőrödön a TRD oxigénterápia hatását!

Bőröd szépsége, egészsége a legjobb referencia vendégeid számára. Prémium kozmetikai termékek forgalmazójaként jól tudjuk, mennyi igazság van ebben a mondatban, mennyire fontos, hogy egy kozmetikus bőre mindig egészséges, ragyogó legyen.
Nyílt napunkon garantáltan Te leszel a középpontban! Miközben részletesen bemutatjuk Neked a TRD oxigénterápiát, személyre szabott kezelés során a saját bőrödön meg is tapasztalhatod az eljárás látványos hatását!

Jelentkezz március 5-i Nyílt Napunkra itt>>>
TRD Oxigénterápia Nyílt nap


x