Fejlődj velünk képzéseinken!
Vissza

fejlec_2018_1.png
Hírek, események, szakcikkek
Sminktetováló Pályakezdő Csomag

2018-ban hatalmas érdeklődés övezte egyedülálló csomagajánlatunkat, a Sminktetováló Pályakezdő Csomag bevezetését, éppen ezért örömmel jelentjük be, hogy:
 
2019-ben is elérhető lesz a Sminktetováló Pályakezdő Csomag!

A csomagot azért hoztunk létre a pályakezdő kozmetikusok számára, hogy már a kezdetektől elérhetőek legyenek számukra mindazon professzionális eszközök és képzések, amelyek segítségükre lesznek az önálló karrierjük beindításában! Sminktetováló Pályakezdő Csomag alapja a 4 napos Szemöldöktetováló alapképzés pályakezdőknek képzésünk, melyet Kalcsu Kati egyedülálló tapasztalatára, valamint a Kalcsu Hajni által oktatott legújabb szálazott szemöldöktechnikákra építve alakítottuk ki.

Ha pályakezdő sminktetováló vagy, és szeretnél a szemöldöktetoválás területén egy nagy lépést tenni előre, kezdd 2019-et álmaid megvalósításával egy olyan csomag segítségével, amely megalapozza későbbi pályafutásodat!

A Sminktetováló Pályakezdő Csomagról bővebb információért és részletekért kattints ide >>>
Sminktetováló Pályakezdő Csomag

Képzéseink 
Alapozd meg 2019 sikerét már az év elején!
Fejlődj velünk, válassz képzéseink közül,
hogy az újdonságok magabiztos ismeretével várhasd vendégeidet az új évben is!
 

BABOR képzések

BABOR alapképzés

Biztosan sokat hallottál már a BABOR-ról, számos online felületen és népszerű női magazinokban (ELLE, Marie Claire) is találkozhattál a márkával. Ha a BABOR számodra is vonzó, tedd meg az első lépést, és jelentkezz kétnapos alaptanfolyamunkra! Végre bepillanthatsz a színfalak mögé, megismerheted filozófiánkat és a legfontosabb termékcsaládokat, továbbá elsajátíthatsz 3 különleges technikát is, melyek segítségével hatékonyabbá és kellemesebbé teheted a kezeléseket vendégeid számára!
 
 
babor_keyvisual_group_kicsi.jpg
BABOR AGE ID báli smink képzés

Indul a báli szezon, készíts Te is ünnepi sminkeket! Rendkívüli lehetőség ilyenkor egy frissen tanult technikával erősíteni szakmai pozíciódat vendégeid körében.

Gyere el képzésünkre és tanulj a legjobbtól!

Arról nem is beszélve, hogy a módszert a többszörös magyar- és nemzetközi sminkbajnoktól, a BABOR magyarországi sminktrénerétől, Miskolczi Kingától sajátíthatod el!
 
BABOR AGE ID báli smink
 

Maria Galland képzések

Maria Galland 2 napos Francia anti-aging alapképzés

Ismerd meg a Maria Galland teljes termékkínálatát és kezelési filozófiáját, és kölcsönös kezelések formájában sajátíts el 2-féle Maria Galland kezelést!
Mi vár rád a képzésen? Az első napon megismerkedhetsz a Soin Cocon kezeléssel, mely egy igazán különleges relaxáló rituálé, minden mozdulata rendkívül megkoreografált és kifinomult. A második napon pedig elsajátíthatod Lift’Expert kezelést, amely a Maria Galland legújabb innovációja. A 75 perces azonnali feszesítő hatású kezelés a legmagasabb szintű hatékonyság biztosításával megadja mindazt, amire a hölgyek a 40-es éveikben vágynak.

Legyél Te is Maria Galland kozmetikus! Jelentkezz 2 napos Francia anti-aging alapképzésünkre!


Jelentkezz január 17-én kezdődő alapképzésünkre itt >>>

Maria Galland 2 napos Francia anti-aging alapképzés
Maria Galland Francia mélyhidratáló rituálé

Lépj tovább a Maria Galland márkával!
Több évnyi kozmetikai tapasztalat birtokában most úgy érzed, eljött az idő a változtatásra?
Eleged van abból, hogy hétfőtől péntekig, sőt még szombaton is folyamatosan dolgozol, és mindez nem térül meg?
Többre vágysz? 

Az anyagi és a szakmai fejlődés lehetőségét keresed?

A francia prémium kozmetikai márka, a Maria Galland mindezt megadja neked!

Jelentkezz február 14-i képzésünkre itt >>>

Maria Galland Francia mélyhidratáló rituálé
 

Sminktetováló képzések

Szemhéjtetováló alapképzés
2 nap
A szemhéjtetoválás kitörési ponttá vált! A legújabb technikák alkalmazásával ugyanis olyan extra szemhéjtetoválásokat készíthetsz, melyek hírnevet és sok-sok vendéget jelentenek.

A 2 napos, fókuszált szemhéjtetováló alapképzésünk keretein belül stabil bázisra tehetsz szert, melyre könnyen ráépíthetőek majd a bonyolultabb technikák is.

Szemtetováló alapképzés 2 nap
Színelméleti képzés
 
A sminktetoválás alapvető célja, hogy kihangsúlyozzuk azt az arcon, ami már alapjában véve is szép, és kiegészítsük azt, ami hiányos. A tökéletes eredménynek két fő összetevője van: a technika, annak művészi szintű alkalmazása és a kiváló minőségű festék!

A Color-in-Derm festékek fő tulajdonsága, a True-color effekt - a valós színhatás, amely azt jelenti, hogy az üvegben látott színhez közeli árnyalatot adnak a bőrben is. Ezért ezzel a festékkel sokkal hatékonyabb a munka, kevesebb időráfordítás szükséges a szín kiválasztásához, és a vendégünk is szinte azonnal el tudja dönteni, tetszik-e a kiválasztott szín, vagy megnézne egy másikat.

Ismerd meg a teljes Color-in-Derm színskálát! Vegyél részt a díjmentes Színelméleti képzésünkön ahhoz, hogy profi módon, magabiztosan és élvezettel használhasd festékeinket.
Színelméleti képzés
Sminktetováló gépek: Bemutató nyílt nap

Ha kíváncsi vagy sminktetováló gépeinkre, ezt a lehetőséget ne hagyd ki!
Kalcsu Hajni személyesen mutatja be neked a BomTech sminktetováló gépeket, amiket a helyszínen, gumin akár ki is próbálhatsz. 
Hajni bemutatja neked a gépeket, részletesen elmagyarázza  használatukat és előnyeiket! Gumin azonnal ki is próbálhatod mindegyiket, ehhez új szálazási technikákat bemutató gyakorló anyagot is adunk.

Jelentkezz január 30-i Bemutató nyílt napra itt>>>


BomTech gépkínálat
Szájtetováló alapképzés 2 nap
A szájtetoválás magyarországi meghonosítása Kalcsu Kati nevéhez fűződik, ezért biztosíthatunk, a legjobb helyen jársz.

Az évek alatt kifinomított alaptechnikákat, valamint a legújabb, nemzetközi szájtetováló trendeket készségszinten sajátíthatod el Sminktetováló Akadémiánkon. Fókuszált szájtetováló alapképzésünk elvégzésével olyan tudás birtokába kerülhetsz, melyet csak nagyon kevesen tudhatnak magukénak! Tartozz közéjük, hogy az igazán értékes munkákat is elvállalhasd!

Jelentkezz január 31-én kezdődő alapképzésünkre itt >>>

Szájtetováló alapképzés 2 nap
Szemöldöktetováló alapképzés 4 nap
Biztosan tudod, a sminktetoválás az apró részletek művészete. A szemöldök-, szem- és szájtetoválás esetén számos alaptechnika, sőt sok-sok új technika van, melynek mindegyikét kezdőként, egy képzés alkalmával nehezen tudod elsajátítani.
Fókuszált szemöldök alapképzésünkkel azonban egy területre koncentrálhatsz! Ez a szemöldöktetoválás, mely a sminktetoválások döntő többségét (70%) adja. Mivel leendő vendégeid nagy része először ezt fogja kérni, azt javasoljuk: koncentrálj először a szemöldöktetoválásra!
 
Szemöldöktetováló alapképzés 4 nap
Soft Powder – púderes hatású szemöldök képzés

Mit jelent a Soft Powder?
Púderes hatású szemöldöktetoválás, mely alapjaiban a satírozásra épül, a megfelelő technikai kivitelezéssel azonban sokkal lágyabb eredményt érhetsz el! A szemöldök szemzug felöli része világosabb, majd fokozatmentes színátmenettel kifelé haladva vált át a célárnyalatba. A karakteresség helyébe így a szépen megformázott, mégis finom szemöldöktetoválás lép.
A megfelelő technikával a színátmenet mellett a tetoválás egésze púderes hatást kelt, mellyel napjaink népszerű sminktrendjét követheted!
Soft Powder – púderes hatású szemöldök
Szájtetoválás technikák Haladó képzés
 
Sminktetováló Akadémiánkon olyan tudást adunk a kezedbe, mellyel ma még nagyon kevesen rendelkeznek. Oktatónk, Kalcsu Kati ráadásul olyan, a klasszikus szájtetováláson túlmutató extrákat is bemutat neked – Diamond Lips, a 3D Lips, a Liplight és a Shiny Lips –, melyek ismeretében garantált a sikered!
 
szaj_halado_1.jpg
 

TRD oxigénterápia képzések

Tapasztald meg saját bőrödön a TRD oxigénterápia hatását!

Bőröd szépsége, egészsége a legjobb referencia vendégeid számára. Prémium kozmetikai termékek forgalmazójaként jól tudjuk, mennyi igazság van ebben a mondatban, mennyire fontos, hogy egy kozmetikus bőre mindig egészséges, ragyogó legyen.
Nyílt napunkon garantáltan Te leszel a középpontban! Miközben részletesen bemutatjuk Neked a TRD oxigénterápiát, személyre szabott kezelés során a saját bőrödön meg is tapasztalhatod az eljárás látványos hatását!

Jelentkezz február 7-i Nyílt Napunkra itt>>>
TRD Oxigénterápia Nyílt nap


x