Fejlődj velünk képzéseinken!
Vissza
smpcs_2019.png
Sminktetováló Pályakezdő Csomag
 
Mi a Kalcsu Cosmeticsnél oktatunk, fejlesztünk és segítséget nyújtunk a pályája elején lévő kozmetikusoknak, hogy profi szakemberekké válhassanak. Képzéseinken mindig a tudatos, körültekintő karriertervezésre ösztönözzük a résztvevőket, mert azt valljuk, hogy aki hisz magában, akinek vannak céljai, amikért kitartóan küzd, az sikeres, profi szakemberré válhat!
 
Ennek jegyében állítottuk össze a

Gyakorlatorientált képzések • high-tech sminktetoválógép • kiváló tapadóképességű festékek
Egy csomagban 30% pályakezdő kedvezménnyel!

Mi így segítünk abban, hogy már pályakezdőként* bebiztosíthasd a jövődet!
Ez a csomag NEKED SZÓL, ha pályakezdő* kozmetikusként érdeklődsz a sminktetoválás iránt, és szakmai pályafutásodat szeretnéd valós előnnyel elkezdeni.

MI SEGÍTÜNK A MEGVALÓSÍTÁSBAN!


Olvasd el azoknak a kolléganőknek az ajánlasait, akik már igénybe vették a Csomagot:
Tóth Henrietta Tóth Henrietta:
„Szerintem hatalmas segítség ez a csomag, tökéletesen megfelel egy pályakezdő számára, tartalmaz mindent, ami a kezdéshez szükséges. A csomag megvásárlása után nyugodtan kezdtem el a sminktetováló szakmában dolgozni, hiszen tudtam, hogy minden szükséges eszköz a tulajdonomban van.
A 4 napos szemöldöktetováló alapképzés során megbizonyosodtam arról, hogy megtaláltam a legjobb helyet, ahol megtanulhattam az elméletet, továbbá itt segítettek elsajátítani a gyakorlatot is és mindehhez egy megfelelő sminktetoválógépet is kaptam a Pályakezdő Csomag részeként.” 
Pálinkás Dóra Pálinkás Dóra:
„Nagyon sokáig keresgéltem, mire kiválasztottam, hol végezzem el a szemöldöktetováló alapképzést. Ez nagyon fontos volt számomra, hiszen részben ezért is lettem kozmetikus, hogy majd tetoválhassak. Nagyon szimpatikus volt a pályakezdő csomag, mert minden benne van, amire szüksége lehet egy kezdő sminktetoválónak tanfolyammal együtt és mindez kedvezményes áron. Nem kell azon aggódni, hogy majd valamit kihagyok, amikor válogatom össze a szükséges dolgokat. A csomaghoz jár még egy ráépülő képzés is. A pigmentek csodálatos színekben, nagy színválasztékban és kiváló minőségben érhetők el. A géppel nagyon meg vagyok elégedve, könnyű vele dolgozni, nagyon jó minőségű és ha ez nem lenne elég, még ráadásul hordozható is, illetve nem foglal nagy helyet. A képzésen mindent részletesen, alaposan átvettünk. Rengeteg információt kaptunk ezalatt a pár nap alatt és mindezt úgy, hogy teljesen érthető és élvezhető volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Sminktetováló Pályakezdő Csomagot, ha profi oktatótól szeretne tanulni és sminktetoválói karrierjét minőségi és mégis elfogadható árú géppel és termékekkel szeretné beindítani.”
 
A Sminktetováló Pályakezdő Csomag ajánlatunkat ide kattintva töltheted le >>>

Csatár Dóra Csatár Dóra:
„Azért választottam a Sminktetováló Pályakezdő Csomagot, mert tartalmaz minden eszközt és kelléket, ami számomra fontos lehet a sminktetoválás során és még így is nagyon kedvező árban van egy karrier beindításához.
Néhány képzést elvégeztem már, mióta kozmetikusként dolgozom, de amit itt kaptam a Kalcsu Cosmetics-nél nagyon hasznos volt számomra. A tanfolyam felépítése, az oktató hozzáértése, ügyessége, türelme és kedvessége példaértékű és motiváló hatással van az emberre. Ha a sminktetoválást választanád fő profilodként, jó szakemberektől szeretnél tanulni, minőségi és megbízható eszközökkel szeretnél dolgozni és mindehhez kedvező áron szeretnél hozzájutni, akkor csakis a pályakezdő csomagot ajánlom a Kalcsu Cosmetics-nél.”
Mátyás Zsuzsanna Mátyás Zsuzsanna:
Azért választottam a Kalcsu Cosmetics Sminktetováló Pályakezdőcsomagot, mert nagyon szimpatikus volt nekem az, hogy ugyan a sminktetoválás önmagában nem olcsó, Katiék mégis elérhetővé teszik mindenki számára ezzel a kedvezményes lehetőséggel, nem mellesleg magas színvonalú oktatás keretében. Nekem régi álmom volt, hogy megtanulhassak tartós sminket készíteni régi és új vendégeim számára, ez az oktatás életem legjobb döntése volt. Nagyon jól bevezettek engem a sminktetoválás alapjaiba, minden kérdésemre választ kaptam, kedves és segítőkész oktatók vettek körül az egész tanfolyam alatt. Nem kérdés számomra, hogy a ráépülő képzéseket is Katiéknál fogom elvégezni!
A csomag tartalma tökéletesen fedezi az első tetoválások anyagait, a Bomtech Hand-R gépemet pedig imádom, használata egyszerű, ám mégis tökéletes és biztonságos munkavégzést kínál számomra. Vendégeim epekedve várták, mikor kezdek bele, amint meghallották, hogy mit és hol fogok tanulni! :)
Köszönöm nektek ezt a csodás lehetőséget, így a pályakezdésem elején!

KINEK SZÓL A SMINKTETOVÁLÓ PÁLYAKEZDŐ CSOMAG? 

HA AZ AZ ÁLMOD,
hogy a kezdetektől fogva olyan szolgáltatást nyújts vendégeid számára, amely megalapozza későbbi pályafutásod, és versenyképes maradj egy sok lehetőséget rejtő pályával a kezedben a közeledben lévő kozmetikákkal szemben.
 
HA AZ A CÉLOD, hogy rövid időn belül felfigyeljenek munkásságodra, és kiépíts magadnak egy stabil, visszatérő és elégedett vendégkört.

HA FONTOS SZÁMODRA a jó hírnév, az, hogy neves és elismert sminktetováló specialistáktól sajátítsd el a tudást, és ezzel szakmailag hiteles alapot adj saját szalonodnak.

HA MÁR ELSŐRE szeretnél szép, precíz és pontos munkákat kiadni kezeid közül, és minden munkával töltött napod után elégedetten hazatérni:
 
akkor NEKED SZÓL a KALCSU SMINKTETOVÁLÓ PÁLYAKEZDŐ CSOMAG, amit azért hoztunk létre Nektek, pályakezdő kozmetikusoknak, hogy már a kezdetektől elérhetőek legyenek számotokra mindazon professzionális eszközök és képzések, amelyek segítségetekre lesznek az önálló karrieretek beindításában.


SZEMÖLDÖKTETOVÁLÓ ALAPKÉPZÉS PÁLYAKEZDŐKNEK
A Sminktetováló Pályakezdő Csomag alapja a
4 napos Szemöldöktetováló alapképzés pályakezdőknek
c. képzésünk. 

TUDTAD? A felmérések azt mutatják, hogy minden harmadik magyar kozmetikában elérhető a sminktetoválás, ahol 10 vendégből 7-en szemöldöktetoválást kérnek. Logikusan következik ebből, hogy a szemöldöktetoválásra érdemes koncentrálnod a pályád elején. Természeténél fogva a szemöldöktetoválás a leglátványosabb, melyet ki kell használni. Kifejezetten pályakezdők számára létrehozott, alapos és átfogó képzésünk segítségével, elsajátíthatod a szemöldöktetoválás alapjait, így szép munkák készítésével a vendégek hamar felfigyelnek a sminktetováló szaktudásodra, amely valódi karrier lehetőséget kínál.

Koncentrálj a lényegre!

A következő Szemöldöktetováló alapképzés pályakezdőknek időpontjai:

2020.10.05.
A jelentkezéshez kattints ide >>>

 PÁLYÁD ELEJÉN FÓKUSZÁLJ A SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁSRA!
CSOMAGUNKKAL EHHEZ ADUNK SEGÍTSÉGET!
 
A SMINKTETOVÁLÓ PÁLYAKEZDŐ CSOMAG szerves részét képezik a szemöldöktetováló képzések. A 4 napos alapképzés mellé egy haladó tanfolyamot is választhatsz magadnak, így a legújabb nemzetközi trendek birtokában indíthatod sminktetováló karrieredet.

Nem kérdés, hogy már a pályád elején is a szemöldöktetoválások mestereivel, azaz BomTech sminktetoválógépekkel érdemes dolgozni!  Csomagunk részeként a Digital Hand-R típust ajánljuk számodra, mely egy kompakt, könnyen kezelhető gép, precizitásának köszönhetően egyenletes, szép vonalvezetést tesz lehetővé, segítségével ultravékony, tökéletes szemöldökszálakat tudsz húzni.

A tökéletes sminktetoválás alapja a komoly tudású gép mellett a minőségi festék. Ezért a csomag 12 db szabadon választható Color-in-Derm szemöldöktetováló festéket is tartalmaz.
 

Kalcsu Hajni portré   
VÁLJ SIKERESSÉ!
VÁLJ PROFI SZAKEMBERRÉ!
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT VELÜNK!

„Pályájuk elején járó kozmetikusokat oktatni, nem csak hatalmas megtiszteltetés számomra, hanem egyben hatalmas felelősség is. Minden képzés alkalmával erősödött bennem az az érzés, hogy még többet adjak át, még több tudást, tapasztalatot, s ekkor jött a gondolat: az elindulásban a tudás mellé szükséges lehet plusz támogatás is. A csomag célja, hogy kis anyagi befektetéssel, de már pályakezdőként is mesterien tudjatok dolgozni, olyan professzionális géppel és festékekkel, amelyek reálisan elérhetőek, megfizethetők számotokra.
Éppen ezért ezt a Sminktetováló Pályakezdő Csomagot úgy állítottuk össze, hogy ideális társad legyen pályád elején. –Gyere, fejlőjd velünk, hogy együtt valóra válthassuk álmaidat!”
Kalcsu Hajni


Ha Te csak sminktetováló gépet vásárolnál, élhetsz csak az erre vonatkozó karrierépítő kedvezményünkkel is,

 Sminktetováló Gép Ajánlat Pályakezdőknek

 
Bővebb információért hívj minket a +36 1 237 0370 számon,
vagy írj nekünk a pmu@kalcsu.hu e-mail címre!
 
*Csomagajánlatunkkal, illetve a kedvezményes sminktetoválógép vásárlásának lehetőségével csak azok a kozmetikusok élhetnek, akik idén szakvizsgáztak vagy az elmúlt 3 évben szereztek kozmetikus szakképesítést. A csomagajánlat igénybevételéhez kozmetikus szakmunkás bizonyítvány bemutatása kötelező!


x