Fejlődj velünk képzéseinken!
Vissza
Sminktetov__l___p__lyakezd___csomag.png
KÖZKÍVÁNATRA 2019-BEN IS
Sminktetováló Pályakezdő Csomag
 
Mi a Kalcsu Cosmeticsnél oktatunk, fejlesztünk, irányt mutatunk, és segítséget nyújtunk a pályája elején lévő kozmetikusoknak, hogy profi szakemberekké válhassanak. Képzéseinken mindig a tudatos, körültekintő karriertervezésre ösztönözzük a résztvevőket, mert azt valljuk, hogy aki hisz magában, akinek vannak céljai, amikért kitartóan küzd, az sikeres, profi szakemberré válhat!
2018-ban hatalmas érdeklődés övezte egyedülálló csomagajánlatunkat, a Sminktetováló Pályakezdő Csomag bevezetését, éppen ezért örömmel jelentjük be, hogy:

2019-ben is elérhető lesz a Sminktetováló Pályakezdő Csomag!

Gyakorlatorientált képzések • high-tech sminktetoválógép • kiváló tapadóképességű festékek
Egy csomagban 30% pályakezdő kedvezménnyel!

Mi így segítünk abban, hogy már pályakezdőként* bebiztosíthasd a jövődet!
Ez a csomag NEKED SZÓL, ha pályakezdő* kozmetikusként érdeklődsz a sminktetoválás iránt, és szakmai pályafutásodat szeretnéd valós előnnyel elkezdeni.

MI SEGÍTÜNK A MEGVALÓSÍTÁSBAN!

HA AZ AZ ÁLMOD, hogy a kezdetektől fogva olyan szolgáltatást nyújts vendégeid számára, amely megalapozza későbbi pályafutásod, és versenyképes maradj egy sok lehetőséget rejtő pályával a kezedben a közeledben lévő kozmetikákkal szemben.
 
HA AZ A CÉLOD, hogy rövid időn belül felfigyeljenek munkásságodra, és kiépíts magadnak egy stabil, visszatérő és elégedett vendégkört.

HA FONTOS SZÁMODRA a jó hírnév, az, hogy neves és elismert sminktetováló specialistáktól sajátítsd el a tudást, és ezzel szakmailag hiteles alapot adj saját szalonodnak.

HA MÁR ELSŐRE szeretnél szép, precíz és pontos munkákat kiadni kezeid közül, és minden munkával töltött napod után elégedetten hazatérni:
 
akkor NEKED SZÓL a KALCSU SMINKTETOVÁLÓ PÁLYAKEZDŐ CSOMAG, amit azért hoztunk létre Nektek, pályakezdő kozmetikusoknak, hogy már a kezdetektől elérhetőek legyenek számotokra mindazon professzionális eszközök és képzések, amelyek segítségetekre lesznek az önálló karrieretek beindításában.


SZEMÖLDÖKTETOVÁLÓ ALAPKÉPZÉS PÁLYAKEZDŐKNEK
A Sminktetováló Pályakezdő Csomag alapja a 4 napos Szemöldöktetováló alapképzés pályakezdőknek c. képzésünk. 

TUDTAD? A felmérések azt mutatják, hogy minden harmadik magyar kozmetikában elérhető a sminktetoválás, ahol 10 vendégből 7-en szemöldöktetoválást kérnek. Logikusan következik ebből, hogy a szemöldöktetoválásra érdemes koncentrálnod a pályád elején. Természeténél fogva a szemöldöktetoválás a leglátványosabb, melyet ki kell használni. Kifejezetten pályakezdők számára létrehezott, alapos és átfogó képzésünk segítségével, elsajátíthatod a szemöldöktetoválás alapjait, így szép munkák készítésével a vendégek hamar felfigyelnek a sminktetováló szaktudásodra, amely valódi karrier lehetőséget kínál.

Koncentrálj a lényegre!

A következő Szemöldöktetováló alapképzés pályakezdőknek időpontjai:
2019.01.28-31.
A jelentkezéshez kattints ide >>>
2019.02.25-28.
A jelentkezéshez kattints ide >>>


 PÁLYÁD ELEJÉN FÓKUSZÁLJ A SZEMÖLDÖKTETOVÁLÁSRA!
CSOMAGUNKKAL EHHEZ ADUNK SEGÍTSÉGET!
 
A SMINKTETOVÁLÓ PÁLYAKEZDŐ CSOMAG szerves részét képezik a szemöldöktetováló képzések. A 4 napos alapképzés mellé egy haladó tanfolyamot is választhatsz magadnak, így a legújabb nemzetközi trendek birtokában indíthatod sminktetováló karrieredet.

Nem kérdés, hogy már a pályád elején is a szemöldöktetoválások mestereivel, azaz BomTech sminktetoválógépekkel érdemes dolgozni!  Csomagunk részeként a Digital Hand-R típust ajánljuk számodra, mely egy kompakt, könnyen kezelhető gép, precizitásának köszönhetően egyenletes, szép vonalvezetést tesz lehetővé, segítségével ultravékony, tökéletes szemöldökszálakat tudsz húzni.

A tökéletes sminktetoválás alapja a komoly tudású gép mellett a minőségi festék. Ezért a csomag 12 db szabadon választható Color-in-Derm szemöldöktetováló festéket is tartalmaz.
 

Kalcsu Hajni portré  
 VÁLJ SIKERESSÉ!
VÁLJ PROFI SZAKEMBERRÉ!
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT VELÜNK!

„Pályájuk elején járó kozmetikusokat oktatni, nem csak hatalmas megtiszteltetés számomra, hanem egyben hatalmas felelősség is. Minden képzés alkalmával erősödött bennem az az érzés, hogy még többet adjak át, még több tudást, tapasztalatot, s ekkor jött a gondolat: az elindulásban a tudás mellé szükséges lehet plusz támogatás is. A csomag célja, hogy kis anyagi befektetéssel, de már pályakezdőként is mesterien tudjatok dolgozni, olyan professzionális géppel és festékekkel, amelyek reálisan elérhetőek, megfizethetők számotokra.
Éppen ezért ezt a Sminktetováló Pályakezdő Csomagot úgy állítottuk össze, hogy ideális társad legyen pályád elején. –Gyere, fejlőjd velünk, hogy együtt valóra válthassuk álmaidat!”
Kalcsu Hajni


Ha Te csak sminktetováló gépet vásárolnál, élhetsz csak az erre vonatkozó karrierépítő kedvezményünkkel is,

 Sminktetováló Gép Ajánlat Pályakezdőknek

 
Bővebb információért hívj minket a +36 1 237 0370 számon,
vagy írj nekünk a pmu@kalcsu.hu e-mail címre!
 
*Csomagajánlatunkkal csak azok a kozmetikusok élhetnek, akik idén szakvizsgáztak vagy az elmúlt 3 évben szereztek kozmetikus szakképesítést. A csomagajánlat igénybevételéhez kozmetikus szakmunkás bizonyítvány bemutatása kötelező!


x