Fejlődj velünk képzéseinken!
Vissza

fejlec_2018_1.png
Hírek, események, szakcikkek
Sminktetoválógépek útvesztőjében

„Egy gépvásárlás mindig komoly döntés, mivel a célja a hosszú távú, megtérülő befektetés. Korábban több év is eltelhetett, míg újításokkal találkoztunk, napjainkban azonban egyre-másra jönnek elő az új megoldások – amivel, nekünk sminktetoválóknak lépést kell tartanunk a legjobb eszközökkel felszerelve.” De mégis melyiket válasszam? Erre a kérdésre ad választ Kalcsu Hajni saját tapasztalatain keresztül legújabb írásában!

Olvasd el Kalcsu Hajni saját álláspontját a tökéletes sminktetoválógép kiválasztásának útvesztőjéről, majd Téged is várunk díjmentes gépbemutató nyílt napunkon, ahol a választást befolyásoló tényezőket saját magad is megtapasztalhatod!


A teljes cikket ide kattintva érheted el>>>
BT szakcikk

Idén karácsonykor lepd meg magad BomTech sminktetoválógéppel!

Haladó és Mester sminktetoválócsomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy a 2019-es évet terveidnek és karrierszintednek megfelelően tudd megkezdeni, professzionális eszközökkel felszerelve!

A csomagajánlatokért kattints ide>>>
BT gépek karácsonyra

TRD oxigénterápia – „Valódi csodaszer!”
Olvasd el Nagy-Bártfai Szilvia, budapesti kolléganőnk vallomását arról, miért döntött az OXYjet gép mellett!
 
„Sok éve dolgozom a szakmában, és nemrégiben eljött karrierem azon pontja, amikor komolyabb beruházásra szántam rá magam. Bővíteni szerettem volna kezelési portfóliómat, és ekkor döntöttem a TRD oxigénterápia bevezetése és az OXYJET gép megvétele mellett. Most úgy érzem, ez volt a lehető legjobb döntés! A gép használata nagyon egyszerű, a transzdermális termékek pedig hatékonyan és tartósan fejtik ki hatásukat, ami azonnal látható eredményeket jelent. Az eljárás fájdalommentességéről nem is beszélve! A vendégek imádják, és természetesen számomra az sem elhanyagolható, hogy egész évben végezhetők a kezelések, így télen-nyáron élvezhetik a TRD oxigénkezelések jótékony hatását. Érzékeny, problémás bőrű vendégeimnek is bátran ajánlom, valódi csodaszer!”

TRD_ Nagy-Bártfai Szilvia

Legyél Te is BABOR kozmetikus! Váltsuk valóra álmaidat együtt!
 
Termékeink és a szakértő BABOR kozmetikusok rendszeresen jelen vannak olyan ismert női magazinokban, mint az ELLE és a Marie Claire. A hatalmas olvasótáborral rendelkező országos lapok segítségével megismertethetjük a márkát és az azt képviselő kozmetikusokat a nagyközönséggel, ezzel is támogatva Őket karrierjük kiteljesedésében.

Szívesen dolgoznál olyan céggel, aki kiemelkedő marketingtámogatást nyújt számodra? Legyél Te is a BABOR csapat tagja!

Olvasd el Botka Marianna sikertörténetét ide kattintva>>>

Tedd meg az első lépést a sikerhez vezető úton, és gyere el december 6-ai BABOR alapképzésünkre!

Jelentkezéshez kattints ide>>>
Legyél Te is BABOR kozmetikus

Újdonságok
BABOR Adventi Ampulla Naptár
 
A BABOR idén is gyönyörű ünnepi köntösbe öltöztette forradalmi koncentrátumait!

Az Adventi Ampulla Naptár sorszámozott ablakai mögött 24 db ampulla rejtőzik, melyek exkluzív bőrápolást tesznek lehetővé. Sokkal gyorsabban és látványosabban fejtik ki hatásukat, mint a hagyományos kozmetikai termékek és nyom nélkül szívódnak be a bőrbe. A szépségelixírek minden nap egyre szebbé varázsolják az arcbőrt, így a bőrápolási kúra végére, karácsonyra, a legszebb formájában tündökölhet. Az ampullakezelés segítségével a szeretet ünnepének örömteli várakozása egyben intenzív, kényeztető megújulássá válik.

 
Ha egy olyan céggel szeretnél dolgozni, mely sztártermékekkel és nagyszabású marketingkampányokkal támogat Téged, csatlakozz hozzánk!
Válj Te is BABOR kozmetikussá! Várunk BABOR alapképzésünkre!

Jelentkezéshez kattints ide >>>
Adventi Ampulla Naptár 2018
 

Ragyogó megoldás a Maria Gallandtól
 
Hamarosan elérkezik az év legizgalmasabb időszaka, hiszen az ünnepek közeledtével még nagyobb figyelem irányul a bőrápolásra, mindenki a legszebb formájában szeretne tündökölni. A karácsonyi készülődés, az ajándékok beszerzése, a bevásárlások mind olyan időigényes feladat, amely sok teendőt ró vendégeinkre is. Ilyenkor esik igazán jól számukra megpihenni és relaxálni szakértő kezek kényeztetése között.

A hideg téli hónapokban a bőr elsősorban hidratálást és regenerálást igényel.  A Maria Galland folyamatosan figyelemmel kíséri bőrünk változó igényeit, így hatékony megoldást kínál limitált, kizárólag a téli időszakban az ünnep különlegességével a Soin Sapphire - Revitalizáló Zafír kezeléssel melyhez különleges limitált kiadású Zafír szépségeszencia társul. Az eszencia exkluzív hatóanyagainak, kellemes textúrájának és kényeztető illatának köszönhetően tökéletes, az igényeknek megfelelő ápolást nyújt.

Ismerkedj meg ezzel a különleges világgal, lépj tovább a Maria Galland márkával!
Ha tetszik mindaz, amit hallottál, tedd meg az első lépést, gyere el január 17-18-án 2+1 napos Francia anti-aging alapképzésünkre, ahol megismerkedhetsz a francia prémium kozmetikai márka kezelési filozófiájával, termékkínálatát, gazdagabb leszel sok-sok tippel és tanáccsal!

Jelentkezéshez kattints ide >>>
Maria Galland Zafír eszencia

Képzéseink 
Soft Powder – púderes hatású szemöldök

Mit jelent a Soft Powder?
Púderes hatású szemöldöktetoválás, mely alapjaiban a satírozásra épül, a megfelelő technikai kivitelezéssel azonban sokkal lágyabb eredményt érhetsz el! A szemöldök szemzug felöli része világosabb, majd fokozatmentes színátmenettel kifelé haladva vált át a célárnyalatba. A karakteresség helyébe így a szépen megformázott, mégis finom szemöldöktetoválás lép.
A megfelelő technikával a színátmenet mellett a tetoválás egésze púderes hatást kelt, mellyel napjaink népszerű sminktrendjét követheted!
Soft Powder – púderes hatású szemöldök
BABOR alapképzés

Biztosan sokat hallottál már a BABOR-ról, számos online felületen és népszerű női magazinokban (ELLE, Marie Claire) is találkozhattál a márkával. Ha a BABOR számodra is vonzó, tedd meg az első lépést, és jelentkezz egynapos alaptanfolyamunkra! Végre bepillanthatsz a színfalak mögé, megismerheted filozófiánkat és a legfontosabb termékcsaládokat, továbbá elsajátíthatsz 3 különleges technikát is, melyek segítségével hatékonyabbá és kellemesebbé teheted a kezeléseket vendégeid számára!
 
 
babor_keyvisual_group_kicsi.jpg
Színelméleti képzés
 
A sminktetoválás alapvető célja, hogy kihangsúlyozzuk azt az arcon, ami már alapjában véve is szép, és kiegészítsük azt, ami hiányos. A tökéletes eredménynek két fő összetevője van: a technika, annak művészi szintű alkalmazása és a kiváló minőségű festék!

A Color-in-Derm festékek fő tulajdonsága, a True-color effekt - a valós színhatás, amely azt jelenti, hogy az üvegben látott színhez közeli árnyalatot adnak a bőrben is. Ezért ezzel a festékkel sokkal hatékonyabb a munka, kevesebb időráfordítás szükséges a szín kiválasztásához, és a vendégünk is szinte azonnal el tudja dönteni, tetszik-e a kiválasztott szín, vagy megnézne egy másikat.

Ismerd meg a teljes Color-in-Derm színskálát! Vegyél részt a díjmentes Színelméleti képzésünkön ahhoz, hogy profi módon, magabiztosan és élvezettel használhasd festékeinket.
Színelméleti képzés
Sminktetováló gépek: Bemutató nyílt nap

Ha kíváncsi vagy sminktetováló gépeinkre, ezt a lehetőséget ne hagyd ki!
Kalcsu Hajni személyesen mutatja be neked a BomTech sminktetováló gépeket, amiket a helyszínen, gumin akár ki is próbálhatsz. 
Hajni bemutatja neked a gépeket, részletesen elmagyarázza  használatukat és előnyeiket! Gumin azonnal ki is próbálhatod mindegyiket, ehhez új szálazási technikákat bemutató gyakorló anyagot is adunk.

Jelentkezz december 10-i Bemutató nyílt napra itt>>>
BomTech gépkínálat
Látványos hatás már az első kezelés után!

Bőröd szépsége, egészsége a legjobb referencia vendégeid számára. Prémium kozmetikai termékek forgalmazójaként jól tudjuk, mennyi igazság van ebben a mondatban, mennyire fontos, hogy egy kozmetikus bőre mindig egészséges, ragyogó legyen.
Nyílt napunkon garantáltan Te leszel a középpontban! Miközben részletesen bemutatjuk Neked a TRD oxigénterápiát, személyre szabott kezelés során a saját bőrödön meg is tapasztalhatod az eljárás látványos hatását!

Jelentkezz december 11-i Nyílt Napunkra itt>>>
TRD Oxigénterápia Nyílt nap
Maria Galland 2+1 napos Francia anti-aging alapképzés

Gyere, sajátítsd el a francia szépségápolási metódust!
Lépj be velünk a kifinomult párizsi elegancia világába, legyél Te is Maria Galland kozmetikus!
Jelentkezz 2+1 napos alapképzésünkre!

Jelentkezz januári képzésünkre itt >>>
Maria Galland Francia mélyhidratáló rituálé


x