Fejlődj velünk képzéseinken!
Vissza
„Érzékeny, problémás bőrű vendégeimnek is bátran ajánlom, valódi csodaszer!”
- TRDoxigénterápia szakértő kozmetikus szemmel

TRD.jpg

A TRDoxigénterápia kezelések során az OXYJET készülék beszívja a levegőt, majd megszűri, és az akár 98%-os tisztaságú molekuláris oxigént magas nyomással, fájdalommentesen injektálja a bőr felső rétegén keresztül a bazális réteg sejtsoráig, a sejt és a sejtközötti állományba egyaránt. A kezelések hatékonyságához a piacon egyedülálló módon öt kezelőmodul járul hozzá, amelyek segítségével az oxigén mellett transzdermális hatóanyagokat is juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe. A Nora Bode termékeknek köszönhetően a TRD oxigénterápia bármilyen bőr probléma kezelésére alkalmas.

Jelentkezz TRD oxigénterápia Nyílt Napunkra itt és tapasztald meg saját bőrödön az oxigénterápiát!>>>

Bőröd szépsége, egészsége a legjobb referencia vendégeid számára. - Prémium kozmetikai termékek forgalmazójaként jól tudjuk, mennyi igazság van ebben a mondatban, mennyire fontos, hogy egy kozmetikus bőre mindig egészséges, ragyogó legyen. Nyílt napunkon garantáltan Te leszel a középpontban! Miközben részletesen bemutatjuk Neked a TRD oxigénterápiát, személyre szabott kezelés során a saját bőrödön meg is tapasztalhatod az eljárás látványos hatását!

Olvasd el Nagy-Bártfai Szilvia, budapesti kolléganőnk miért döntött az TRDoxigénterápia mellett!

„Sok éve dolgozom a szakmában, és nemrégiben eljött karrierem azon pontja, amikor komolyabb beruházásra szántam rá magam. Bővíteni szerettem volna kezelési portfóliómat, és ekkor döntöttem a TRD oxigénterápia bevezetése és az OXYJET gép megvétele mellett. Most úgy érzem, ez volt a lehető legjobb döntés! A gép használata nagyon egyszerű, a transzdermális termékek pedig hatékonyan és tartósan fejtik ki hatásukat, ami azonnal látható eredményeket jelent. Az eljárás fájdalommentességéről nem is beszélve! A vendégek imádják, és természetesen számomra az sem elhanyagolható, hogy egész évben végezhetők a kezelések, így télen-nyáron élvezhetik a TRD oxigénkezelések jótékony hatását. Érzékeny, problémás bőrű vendégeimnek is bátran ajánlom, valódi csodaszer!” Nagy_B__rtfai_Szilvia.JPG

Jelentkezz TRD oxigénterápia Nyílt Napunkra itt és tapasztald meg saját bőrödön az oxigénterápiát!>>>
x