Fejlődj velünk képzéseinken!
Vissza
„Innovatív és kényeztető egyben!”
- TRDoxigénterápia szakértő kozmetikus szemmel

TRD.jpg

A TRDoxigénterápia kezelések során az OXYJET készülék beszívja a levegőt, majd megszűri, és az akár 98%-os tisztaságú molekuláris oxigént magas nyomással, fájdalommentesen injektálja a bőr felső rétegén keresztül a bazális réteg sejtsoráig, a sejt és a sejtközötti állományba egyaránt. A kezelések hatékonyságához a piacon egyedülálló módon öt kezelőmodul járul hozzá, amelyek segítségével az oxigén mellett transzdermális hatóanyagokat is juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe. A Nora Bode termékeknek köszönhetően a TRD oxigénterápia bármilyen bőr probléma kezelésére alkalmas.

Jelentkezz TRD oxigénterápia Nyílt Napunkra itt és tapasztald meg saját bőrödön az oxigénterápiát!>>>

Bőröd szépsége, egészsége a legjobb referencia vendégeid számára. - Prémium kozmetikai termékek forgalmazójaként jól tudjuk, mennyi igazság van ebben a mondatban, mennyire fontos, hogy egy kozmetikus bőre mindig egészséges, ragyogó legyen. Nyílt napunkon garantáltan Te leszel a középpontban! Miközben részletesen bemutatjuk Neked a TRD oxigénterápiát, személyre szabott kezelés során a saját bőrödön meg is tapasztalhatod az eljárás látványos hatását!

Olvasd el Fekete-Gerhát Tünde, kaposvári kolléganőnk miért döntött az TRDoxigénterápia mellett!

„Szerettem volna a vendégeimet ismét valami új és hatékony kezeléssel kényeztetni. Az volt a kívánságuk, hogy ne legyen fájdalmas és a másik fő szempont, hogy nyáron is lehessen alkalmazni. A TRDoxigénterápiához használt készülék, az OXYJET nyert egyértelműen, mert a háromféle kezelőfej és az oxigénmaszk segítségével olyan hatékony kezelést tudunk végezni, amitől azonnal sugárzó, életteli lesz a bőr, valamint hosszú távú kötőszövet megújító hatása is látványos. Innovatív és kényeztető egyben, ellazít, miközben friss oxigénnel látja el az egész szervezetet.” 42950826_1094379354072593_1117244065977466880_n.jpg

Jelentkezz TRD oxigénterápia Nyílt Napunkra itt és tapasztald meg saját bőrödön az oxigénterápiát!>>>
x