Fejlődj velünk képzéseinken!
Vissza
 
Írd meg Te is sikertörténetedet a BABOR-ral!
Ha szeretnél kiemelkedő támogatásban részesülni munkád során, és olyan innovatív termékekkel dolgozni, melyek eredményessége elkápráztatja vendégeidet, csatlakozz a BABOR professzionális kozmetikai csapatához! Velünk megvalósíthatod álmaidat, és elérheted karriered csúcsát!

Nyit__k__p_BABOR_prcikkhez_2018_02_13_680_280px.jpg
Innováció és szakértelem a fejlődés szolgálatában
Olvasd el kolléganőnk véleményét, aki őszintén vall a márkáról, hivatástudatról és minőségről.
 
BotkaMarianna_final.jpg
Botka Marianna, BABOR kozmetikus, Budapest

"Számomra nagyon fontos, hogy vendégeimnek prémium minőséget tudjak biztosítani, ezért is volt egyértelmű, hogy a BABOR-t választom. A lakossági termékek széles választékának köszönhetően minden vendégemnek tudok megoldást nyújtani, bármilyen bőr problémával fordulnak is hozzám. Az azonnal látható és hosszantartó eredmények önmagukért beszélnek.
Üzletasszonyként nagyon hálás vagyok a kiemelkedő marketing támogatásért, aminek köszönhetően egyre többen keresik a BABOR márkát. Hiszek az egész életen át tartó tanulásban, amiben a BABOR méltó partnerem. A jól felépített motivációs rendszer és a magas színvonalú képzések folyamatosan arra ösztönöznek, hogy képezzem magam, figyelemmel kövessem a szakma újdonságait és új célokat tűzzek ki. A BABOR munkám minden területén biztosítja, hogy a legtöbbet tudjam nyújtani vendégeim számára.
 
Amit garantálunk
1.    Eredményes kezelések
A termékeinkkel végzett kezelések azonnal látható hatást és hosszú távú eredményeket biztosítanak. Specialitásunk a személyre szabott bőrápolás és az anti-aging.

2.    Innovatív hatóanyagok
A BABOR termékekben a legújabb kozmetikai innovációkat találod meg, így mindig biztos lehetsz benne: Te a maximumot nyújtod.

3.    Elégedett vendégkör
Tapasztalatból mondjuk, vendégeid imádni fogják BABOR kezeléseidet, ezért a váltás könnyedén fog menni!
BABOR_a_m__di__ban.JPG
 
BABOR a médiában
A siker kulcsa a jó marketing! Termékeink és a szakértő BABOR kozmetikusok rendszeresen jelen vannak olyan ismert női magazinokban, mint az ELLE és a Marie Claire. A hatalmas olvasótáborral rendelkező országos lapok segítségével megismertethetjük a márkát és az azt képviselő kozmetikusokat a nagyközönséggel, ezzel is támogatva Őket karrierjük kiteljesedésében.
A BABOR márka népszerűsítésére, követve a trendeket, kihasználjuk az online média nyújtotta lehetőségeket is. Megjelenünk olyan látogatott weboldalakon, mint az elle.hu, marieclaire.hu, kremmania.hu, továbbá az nlcafe.hu oldal szerkesztőségi cikkei. Több éve működünk együtt hiteles magyar médiaszemélyiségekkel is, akik közösségi oldalaikon népszerűsítik a BABOR sikertermékeit. Célunk, hogy ezekkel a megjelenésekkel növeljük a márkaismertséget, a márka értékét, és ezáltal a BABOR kozmetikusok a lehető legkiemelkedőbb háttértámogatást élvezhessék.
Amit még kínálunk
  • Területi védelmet biztosítunk, hogy a közeledben ne legyen másik BABOR kozmetika, akivel versenyezned kell. Ezáltal kizárólag szakmai fejlődésedre tudsz fókuszálni, hogy vendégeidnek a lehető legmagasabb színvonalat nyújthasd.
  • Rendszeresen képzünk szakmai és üzleti tanfolyamainkon, így biztos lehetsz abban, hogy naprakész tudással állsz vendégeid rendelkezésére. Felkészültségedet könnyedén eredményre válthatod, mi megmutatjuk hogyan csináld.
  • Áruellátásunk stabil, így semmiben sem kell hiányt szenvedned. Kozmetikusként nagyon fontos, hogy minden vendéged igényét maradéktalanul ki tudd elégíteni, mind kezelések mind lakosság termékek tekintetében. Kiszámítható áruellátásunk ezt lehetővé teszi.
  • Fizetési haladékot és hitelkeretet biztosítunk számodra, hogy az anyagi tényezők ne jelentsenek akadályt szakmai fejlődésedben és karriered építésében.
  • Rendszeres személyes támogatást kaphatsz képviselőinktől, akiket bátran kérdezhetsz a márka aktualitásaival kapcsolatban. Ezen felül értékesítési tanácsokkal is ellátnak, hogy megkönnyítsék napi munkádat.
  • Marketingtámogatást nyújtunk, hogy kíváló kozmetikus mellett sikeres üzletasszony is lehess. Részt vehetsz üzleti képzéseinken, termékmintákkal és eladáshelyi kommunikációs anyagokkal állunk rendelkezésedre.  BABOR referencia szalonjainknak személyes marketingkonzultációt illetve magazinmegjelenést is biztosítunk. 
Lépj feljebb!
Gyere el BABOR alapképzésünkre! A tanfolyam keretein belül megismerkedhetsz filozófiánkkal és a márka meghatározó terméksorozataival. Trénerünk vezetésével elsajátíthatsz 3 különleges kezeléstechnikát, melyekkel felejthetetlen élménnyé varázsolhatod a kezeléseket vendégeid számára.
  

 
x