Fejlődj velünk képzéseinken!
Vissza
„A legjobb döntés volt részemről ez a termékcsalád!”

Sikeres sminktetoválók vallanak a Color-in-Derm festékekről

A sminktetoválás alapvető célja, hogy kihangsúlyozzuk azt az arcon, ami már alapjában véve is szép, és kiegészítsük azt, ami hiányos. A tökéletes sminktetoválásnak fő összetevői: a technika, annak mesteri szintű alkalmazása, a precíz pontos sminktetováló gép és a kiváló minőségű smink festék!

A Color-in-Derm sminktetováló festékeket egyre több nagy tapasztalattal rendelkező sminktetováló választja, hiszen egyedi formulájuknak és speciális összetevőjüknek köszönhetően kiváló a tapadóképességük, így könnyen, gyorsan beépülnek a bőrbe, ráadásul ezek a színek a hagyományos festékeknél tovább szépek maradnak.
 
 
Olvasd el a kolléganők véleményét a Color-in-Derm festékekről,
majd vegyél részt a díjmentes színelméleti képzésen, ahol Te is megismerheted a teljes színskálát!


Kalcsu_Hajni_kep.jpg
Kalcsu Hajni, Budapest

Tapasztalatból mondom, hogy a Color-in-Derm festékek minden igényt kielégítenek, amit mi sminktetoválók egy festék iránt támasztunk. Miért?
Nos, mindenek előtt a kiváló tapadóképességet hangsúlyozom, ugyanis ennek köszönhetően a Color-in-Derm festékek könnyen beépülnek a bőrbe, és ez óriási előnyt jelent, mert lecsökken az utómunkálatok és a korrekciók ideje is.
A festékek másik nagyon fontos tulajdonság a valós színhatás, amely azt jelenti, hogy az üvegben látott színhez közeli árnyalatot adnak a bőrben is.
Ráadásul egyedi formulájuknak és speciális összetevőjüknek köszönhetően a színek a hagyományos festékeknél tovább szépek maradnak.
 Tehát kiváló tapadóképesség, valós színhatás és hosszabb színtartósság, ezek miatt dolgozom én már hosszú ideje kizárólag Color-in-Derm festékekkel és ezért ajánlom bátran minden kolléganőmnek.”
Próbáld ki kedvezményes áron a Color-in-Derm 100 Super Black szuper fekete szemkontúr sminktetováló festékünket!


Csikár Krisztina, Győr

„A kozmetikai kezeléseken kívül, 20 éve foglalkozom sminktetoválással. Először 2016-ban találkoztam a Color-in-Derm festékkel. A festék pigment tartalma rendkívül jó, ezáltal már az első kijelölő húzásnál jól láthatóan bent marad a bőrben, így gazdaságos, gyors, és precíz munkát tesz lehetővé.
A festéket a kezelőfejbe csepegtetve és mártogatva is lehet használni.
A színek választéka bőséges, a szemöldök színeket szoktam egymásra rétegezve is használni, például egy sötét hajú vendégnél először dolgozom a Tobaccoval, és utána még egy-két rétegben a Brown festékkel fejezem be a munkát.
Mindenkinek javaslom a festékek kipróbálását.
Minden színárnyalat elérhető 3 ml-es kiszerelésben is, ami lehetőséget biztosít a saját tapasztalatok megszerzéséhez,
hiszen ennek a kis flakonnak a mennyisége több munkára is elegendő.”
 Csikar_Krisztina_kep_kicsi.jpg

Ismerd meg a Color-in-Derm sminktetováló festékeket díjmentes színelméleti képzésünkön!

 

 Oszvald_Ildiko_kep.jpg
Oszvald Ildikó, London

„Számomra nem volt kérdés, hogy azt a terméket használjam, amit az oktató cégem, azaz a Kalcsu Cosmetics is használ és javasol. Lassan két éve dolgozom a Color-in-Derm festékekkel, ez alatt az idő alatt, több mint kétszáz sminktetoválást készítettem ezekkel a pigmentekkel.
Bátran kijelenthetem, hogy minden vendégem elégedett volt! Mindenki megtalálta azt az árnyalatot a palettáról, ami igazán tetszik neki.
Gyorsan telítődik a szín, ezáltal a munka is lerövidül, a korrekciónál pedig örömmel tapasztalom, hogy a pigment gyönyörűen bent marad már első alkalommal is. A legjobb döntés volt részemről ez a termékcsalád!

Alig várom a következő sminktetoválást és a boldog vendéget!”
Próbáld ki kedvezményes áron a Color-in-Derm 100 Super Black szuper fekete szemkontúr sminktetováló festékünket!


Noéné Vágvölgyi Ria és Noé József Zsó, Veszprém

„Sok időt és energiát szántunk rá, hogy megtaláljuk azt a sminktetováló festéket, mellyel garantált a siker. Miután megismertük a Color-in-Derm festékeket, kétség sem fért hozzá, hogy ezzel a termékcsaláddal fogunk dolgozni a jövőben. Ezeknek a festékeknek kiváló a tapadóképessége, ami óriási előny, hiszen jelentősen lecsökkenti a sminktetoválások idejét, és ez nemcsak nekünk, hanem a vendégeinknek is fontos. A színek gyönyörűek, és megkönnyíti a munkát az is, hogy az üvegben látott színhez közeli eredményt kapunk a bőrben. Könnyebben választanak így vendégeink.

Mi bátran ajánljuk mindenkinek a Color-in-Derm festékeket.”
 Noene_Vagvolgyi_Ria_foto.png

Ismerd meg a Color-in-Derm sminktetováló festékeket díjmentes színelméleti képzésünkön!


Szerencsi_Zsuzsa_v3.jpg
Szerencsi Zsuzsa, Budapest

„20 éve dolgozom kozmetikusként, ezen belül 13 éve foglalkozom sminktetoválással.
Az évek során többfajta festéket volt szerencsém kipróbálni, majd megismerkedtem a Color-in-Derm festékekkel, amelyekkel csodálatos eredmények érhetőek el.
Kiváló tapadóképességüknek köszönhetően tökéletes fedést biztosítanak, így kisebb mennyiségű festék felhasználásával is fantasztikus szemöldök, szemhéj és szájtetoválások készülnek! 
Külön kiemelem a Super Black szuper fekete szemkontúr sminktetováló festéket, amelynek köszönhetően szemhéjtetoválásaimnál gyönyörűek lettek a vonalak, igazán intenzív, extra fekete színt kaptak.
Ezen tapasztalatok birtokában szívesen ajánlom a Color-in-Derm festékeket azoknak a kolléganőimnek, akik gyönyörű sminktetoválásokat szeretnének készíteni.”
Próbáld ki kedvezményes áron a Color-in-Derm 100 Super Black szuper fekete szemkontúr sminktetováló festékünket!


 Dolgozz Te is Color-in-Derm sminktetováló festékkel, ha

  • a széles színskála mellett a csúcsminőséget keresed, olyan sminktetováló festéket, amellyel a munka könnyű, az eredmény pedig magáért beszél!
  • olyan sminktetováló festékeket keresel, amely egyedi formulájának köszönhetően könnyen beépül a bőrbe, így az utómunkálatok és korrekciók ideje jelentősen lecsökken.
  • fontos számodra, hogy a színt könnyen és egyszerűen ki tudd választani vendégeddel, ugyanis a Color-in-Derm festékek az üvegben látott színhez közeli árnyalatot adnak a bőrben is.
  • olyan sminktetováló festéket szeretnél, amelynek színei a hagyományos festékekkel ellentétben tovább szépek maradnak a bőrben.

Vegyél részt a díjmentes színelméleti képzésünkön, ahol Kalcsu Hajni bemutatja Neked a Color-in-Derm sminktetováló festékek teljes színskáláját, ahhoz hogy profi módon, magabiztosan és élvezettel használhasd festékeinket!

Ismerd meg a Color-in-Derm sminktetováló festékeket díjmentes színelméleti képzésünkön!

 CID_1.jpg

x