Fejlődj velünk képzéseinken!
Vissza
 
Lépj be velünk a kifinomult párizsi elegancia világába!

Legyél Te is Maria Galland kozmetikus!
Ha több évnyi kozmetikai tapasztalat birtokában most úgy érzed, eljött az idő a változtatásra, ha többre vágysz, ha az anyagi és szakmai fejlődés lehetőségét keresed, ha vonzónak találod a kozmetikai piac prémium szegmensét, és szeretnéd vendégidet különleges és egyedi szépségélményben részesíteni, gyere, sajátítsd el a francia szépségápolási metódust, lépj be velünk a kifinomult párizsi elegancia világába, legyél Te is Maria Galland kozmetikus!
La Maison Maria Galland Paris
La Maison Maria Galland Paris

Miért válaszd a Maria Galland márkát?
  • Az anti-aging kezelések specialistájaként azonnali, látványos eredményeket garantáló bőrápolási metódust kínálunk vendégeinknek a bőröregedés első jeleitől kezdődően. A kortalan szépség elkötelezettjeként küldetésünknek tekintjük, hogy feltárjuk a szépség energiáját minden nőben, minden életkorban! L’ÉNERGIE DE LA BEAUTÉ!
     
  • Személyre szabott, a bőr egyedi igényei szerint felépített kezeléseinket 100%-ban manuális technikákkal és exkluzív hatóanyagokat tartalmazó, innovatív termékekkel végezzük!
L’ÉNERGIE DE LA BEAUTÉ!

Olvasd el kolléganőink vallomását a márkáról és arról, hogyan lettek sikeres Maria Galland kozmetikusok! Ha sikertörténetük Téged is inspirál, gyere, lépj be velünk a kifinomult párizsi elegancia világába!
Legyél Te is Maria Galland kozmetikus!
Láng Enikő, Budapest

A Maria Galland márkával tanuló koromban találkoztam először, egy kozmetikus barátnőmmel vettünk részt egy bemutatón, ahol közelebbről is megismerkedtem a márka termékeivel. Itt találtam rá az MMM kezelésre – Méthode Mosaique Modelante, ami azonnal rabul ejtett. E kezelés különlegessége az egyedi technikával felhelyezett ásványi sókban dús melegedő maszk, melynek anti-aging hatása azonnal látható.

A kezelés alatt végig azt éreztem, hogy itt fontos vagyok, mint vendég és így igazi testi-lelki felfrissülésben volt részem.

Saját bőrömön tapasztalatam a francia szépségápolási metódus hatékonyságát, élveztem a kellemes, nem tolakodó illatok finomságát és hagytam, hogy magával ragadjon a párizsi elegancia.
Nem is volt kérdés, már akkor tudtam, ezt az érzést minden hozzám betérő vendéggel meg szeretném ismertetni.

Láng Enikő
Kezdeti kétségeim, hogy vajon vendégeim hogyan fogadják majd az új prémium márkát a szalonomban, hamar elillantak, hiszen vendégeim bíznak bennem, és ők is érezték, ez a termék más, mint az eddig használtak, és már az első kezelések alkalmával is tapasztalták az azonnali hatást, így a termékek fogadtatása nagyon pozitív volt.
A Maria Galland innovatív termékei és a 100%-ban manuális technikák garantálják az azonnal látható eredményeket, a termékek használatához nincs szükség külön gépparkra, ezért a kezelések közben a vendégeim feltöltődnek, és szépülésük közben tökéletes relaxációban részesülnek. Mióta a Maria Galland termékekkel dolgozom, vendégeimen – és saját magamon is – hosszú távú javulást, ragyogó, egészséges feltöltött bőrt tapasztalunk. Nekem, nekünk szerelem volt első látásra.

Szűcsné Eke Enikő, Dabas

A Maria Galland termékekkel először 23 évvel ezelőtt, tanuló koromban találkoztam. Máig emlékszem milyen mély benyomást tett rám a termékek finom illata. Akkoriban, kezdő kozmetikusként nem mertem a Maria Galland prémium termékeit bevezetni, ezért az évek során több márkával is dolgoztam. Mindig is kerestem a különlegesebb, egyedibb termékeket, de valami mindig hiányzott, azt éreztem: ez kevés a már kialakult vendégkörömnek. Ez a visszajelzések alapján is beigazolódott, hiszen szinte mindig az volt a vendégeim véleménye: „Jó-jó, de hiányzik az a bizonyos Waoow hatás.”
A termékválasztásnál számomra nagyon fontos volt, hogy manuálisan, gépi kezelés nélkül, speciális mozdulatokkal és masszázstechnikával tudjak azonnal látható eredményt elérni.

Szűcsné Eke Enikő
A Maria Gallandban megvolt minden, amit kerestem, ezért megtanultam a masszázstechnikát és elkezdtem fokozaton bevezetni a kezeléseket. Persze kezdetben én is tartottam attól, mit fognak szólni a vendégeim a magasabb árakhoz, de mivel látták az azonnali és hosszantartó eredményt, nem volt probléma, kitartottak mellettem, sőt a márkának köszönhetően még bővült is a vendégköröm. Jelenleg több olyan vendégem is van, aki akár 50-60 km távolságból jár hozzám rendszeresen, kimondottan a Maria Galland kezelések miatt.

Előfordul olyan is, hogy egy 6-8 alkalmas kúra, heti egyszeri kezelése után a vendég „függővé” válik, nem tudja abbahagyni a kúrát, annyira élvezi a különleges relaxáló, hatékony kezelést. De olyan vendégem is van, akit megkérdeztek egy ilyen kúra után: „Te plasztikai sebésznél jártál?”

Ezek a pozitív visszajelzések is megerősítettek abban, hogy jó döntést hoztam, a vendégeim szeretik, hogy végre látványos, pozitív hatást tapasztalnak a bőrük minőségében.
És ami még nagyon fontos, a Maria Gallanddal folyamatosan fejlődhetek és rengeteg szakmai sikert érek el. 2017-ben lehetőségem nyílt eljutni Párizsba a Maria Galland központjába, ahol az elsők között tanulhattam meg a bőröregedés első jeleire ajánlott Lumin’Éclat metódust.
Természetesen itthon is rendszeresen részt veszek tanfolyamokon és továbbképzéseken, ahol nem csak a vendégeim által nagyon várt szezonális újdonságokat sajáthíthatom el, hanem felfrissíthetem már meglévő tudásomat. A folyamatos termékfejlesztéseknek köszönhetően mindig újat tudok nyújtani vendégeim részére, természetesen figyelembe véve az arcbőr egyedi szükségleteit.
Segítségünkkel környezeted legjobb kozmetikusává válhatsz!
A márka hazai forgalmazója, a Kalcsu Cosmetics biztos, kiszámítható hátteret jelent számodra, mert mi a rendszeres szakmai továbbképzéseken túl mindig kiemelt figyelmet szentelünk a vállalkozásodnak is, folyamatos üzleti és marketing támogatásban részesítünk annak érdekében, hogy üzleted vezető szépségszalonná fejlődhessen.


Gyere, ismerd meg a Maria Galland márkát, adj esélyt magadnak az anyagi és szakmai fejlődésre,
és válj igazán sikeres kozmetikussá!


Tedd meg már most az első lépést, és jelentkezz Francia mélyhidratáló rituálé képzésünkre, ahol bepillantást nyersz a Maria Galland kezelési filozófiájába, termékkínálatába, gazdagabb leszel sok-sok tippel és tanáccsal azt illetően, hogyan indulhatsz el egy prémium márkával. Mindemellett kölcsönös kezelés formájában elsajátítasz egy igazán különleges Maria Galland kezelést is.
Következő időpont: 2018. november 29. (Jelentkezéshez kattints a dátumra!)

Vagy haladj nagyobb lépésekben, és vegyél részt 2+1 napos Francia anti-aging alapképzésünkön, melynek keretében megismered a teljes termékkínálatot és kölcsönös kezelés formájában elsajátítasz 3-féle Maria Galland kezelést is.
Következő időpont: 2018. november 8-9. (Jelentkezéshez kattints a dátumra!)


x