Fejlődj velünk képzéseinken!
Vissza
A Kalcsu Cosmetics 2018. februárjától befejezi a Long-Time-Liner sminktetováló termékek hazai forgalmazását!
A döntéssel a Kalcsu Cosmetics szakmai szemlélete és minőségi elvárásai érvényesülnek.
 
Azért határoztunk így, mert megjelent egy új, csúcstechnológiás sminktetoválógép márka – a BomTech – mely tudásával lenyűgözött minket. Ezért a jövőben a BomTech gépeit forgalmazzuk, a meglévő Long-Time-Liner készletet pedig kiárusítjuk.

Olyan ez, mint egy szakítás, hiszen húsz évig dolgoztunk a Long-Time-Linerrel. A döntés – amit hosszú előkészület és tesztelő munka előzött meg – nehéz volt, de a szakmai szempontokat cégünk mindig első helyre sorolja.
A jövőben kizárólag BomTech gépeket és Color-in-Derm festékeket kínálunk a sminktetováló kolléganőknek.
A BomTech gépek a szálazott szemöldöktetoválás mesterei. Mára a legnevesebb hazai sminktetoválók többsége ezt használja. A szakmai előnyök mellett a gépek ára is kedvezőbb. BomTech gépeinkről itt olvashatsz részletesebben >>>
A géphez kínált Color-in-Derm organikus festékcsaládunk a legújabb innovációkat hordozza magában, megnövelt tapadóképességével és színtartósságával, kimagasló ár-érték arányával.

Termékkínálatunkat megismerhetitek nyílt napjainkon, színelméleti képzésünkön és természetesen a sminktetováló képzések keretein belül is. Várunk benneteket szeretettel!
Kalcsu Hajni és Kalcsu Kati
Figyelem, Long-Time-Liner sminktetováló géppel rendelkező kolléganőknek továbbra is megadunk minden segítséget a gép üzemben tartásához, tehát lesznek alkatrészeink – tűcsúcs, csavar, tű stb. –, illetve a szervizről is gondoskodunk és a cserekezelőfejet is biztosítjuk.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérlek írj a pmu@kalcsu.hu email címre, szívesen válaszolunk!

Üdvözlettel,
Kalcsu Cosmetics
x