Fejlődj velünk képzéseinken!
Vissza
 
Minőségi festék a minőségi sminktetováláshoz:
            Color-in-Derm
Az óriási sikert arató BomTech sminktetováló gépeink után most festékeinkre fókuszálunk, hiszen a tökéletes sminktetoválás alapja a komoly tudású gép mellett a minőségi festék.

Color-in-Derm sminktetováló festékeinket már sokan ismerik. Akik dolgoznak velük, kiváló eredményekről számolnak be. Én magam magam már hosszú ideje csak Color-in-Derm festékekkel sminktetoválok, és bátran mondhatom, festékeink csúcsminőséget képviselnek, különösen most, hogy a termékcsalád megújult színeiben, kiszerelésében és csomagolásában is.
 
Kalcsu Hajni
 
 
Tapasztalatból mondom, hogy a Color-in-Derm festékek minden igényt kielégítenek, amit mi sminktetoválók egy festék iránt támasztunk. Miért?

Nos, mindenek előtt a biokompatibilitást hangsúlyozom! A Color-in-Derm festékek ugyanis nem tartalmaznak vas-oxidot, ezért egyszerűen beépülnek a bőrbe anélkül, hogy a test idegen anyagként érzékelné őket. A teljes termékcsalád vas-oxidmentes, tehát a szemöldök-, szem- és szájszínek is. 
Ezen felül a valós színhatás (true-color effect) tulajdonságával is rendelkeznek, azaz az üvegben látott színhez közeli eredményt kapunk a bőrben is. Továbbá a megnövelt tapadóképesség és a hosszabb színtartósság a jellemző rájuk.
A vas-oxidmentes formula tehát számos előnyt nyújt kozmetikusnak és vendégnek egyaránt. Azonban ezek a festékek újszerűen, másképpen viselkednek sminktetoválás közben és után, mint a hagyományos festékek, éppen ezért a biztos használatukhoz színelméleti képzésünk elvégzése is javasolt.

Ami még igazán vonzóvá teszi ezt a termékcsaládot, az a színskála.

A Super Black szuper fekete szemkontúr festékről – mely a termékcsalád bestseller terméke – bátran állítjuk, hogy a legjobb választás, ha a vendég extra fekete szemkontúrra vágyik!

Hétféle szemöldökszín közül választhatsz, a palettában a hideg árnyalatok mellett a szép, természetes, meleg – ugyanakkor vörösödésre egyáltalán nem hajlamos – színek is helyet kaptak.

A 17-féle gyönyörű árnyalatú szájszín között pedig biztos vagyok benne, hogy minden vendéged megtalálja a számára legideálisabbat. Ráadásul mivel ezek a színek gyorsan telítődnek, jelentősen lerövidítheted a szájtetoválás időtartamát is.
 
Color-in-Derm Super Black
És ami még a Color-in-Derm termékcsalád mellett szól: Már minden festék elérhető 10 ml-es és 3 ml-es kiszerelésben egyaránt, sőt a csomagolás is változott, felhasználóbarát lett. Az új flakon egy puhább, jobban kezelhető műanyag, amit könnyen meg lehet nyomni oldalon annak érdekében, hogy szabályozható legyen a festékadagolás. Az új – vékony csőszerű – adagolófej szintén a festékadagolásban segít, sokkal gazdaságosabban tudsz vele dolgozni.
 


Ha a fentiek alapján felkeltettem az érdeklődésedet, várlak szeretettel díjmentes színelméleti képzésünkön, ahol bemutatom neked a teljes Color-in-Derm termékcsaládunkat!
 
x