Fejlődj velünk képzéseinken!
Vissza
BomTech sminktetováló gépek:
Fantasztikus siker
Hétről hétre egyre több nagy tapasztalattal rendelkező, elismert, sikeres sminktetováló dönt
a BomTech gépek mellett.
Ma már Bácsi Zsuzsanna, Fehér Melinda, Hollós Dóra, Illés Krisztina, László Krisztina, Fehér Melinda, Noéné Vágvölgyi Ria és Noé József Zsó, valamint Wolf Regina is dolgozik BomTech sminktetováló géppel.

Visszajelzéseik és saját tapasztalataink alapján bátran ajánljuk Neked is a BomTech sminktetováló gépeket!

Olvasd el a kolléganők véleményét az általuk használ géptípusokról, és ha meggyőztek, vegyél részt a díjmentes gépbemutató nyílt napon, próbáld ki mindegyik gépet és vásárold meg a legszimpatikusabbat!

Kalcsu Hajni természetesen már mindegyik géppel dolgozott, most azt mondja el Neked, miért szereti annyira az i-touch S gépet

„Aki ismeri, követi a munkáimat, jól tudja, hogy az egyik kedvenc szakterületem a szemöldöktetoválás. Éppen ezért mindig az alapján választok gépet, hogy milyen szemöldökszálat tudok húzni vele. A BomTech i-touch S gép tökéletes választásnak bizonyult, hiszen hála a precíz, pontos tűvezetésének és a rendelkezésemre álló 3 különböző vastagságú 1-es tűnek, olyan ultravékony szálakat készítek vele, amilyenekről mindig is álmodtam, és akkor még nem is beszéltünk a nagyobb, 3-4-5-6-7-10 tűt is tartalmazó modulokról, melyek pl. egy füstös szemhéj vagy egy szájsatír készítése esetén aranyat érnek. Én kihasználom a mobil érintőképernyő és a beépített kamera előnyeit is. Minden vendégemről készül előtt és utána fotó, amit a számomra fontos adatokkal – vendég neve, sminktetoválás időpontja, festék színe – elmentek a memóriába, így korrekció esetén könnyen, gyorsan vissza tudok majd keresni mindent.”
Kalcsu Hajni BomTech i-touch S géppel
Ismerd meg a BomTech sminktetováló gépeket díjmentes gépbemutató nyílt napunkon!
Gépbemutató nyílt nap időpontokról itt tajékozódhatsz >>>


László Krisztina már 3 külöböző BomTech sminktetováló gépet vásárolt

„Az i-touch S, az i-touch R és a Digital Pop Delux BomTech sminktetováló gépeket használjuk a szalonban. Kiváló véleménnyel vagyok a gépekkel kapcsolatosan, alkalmasak a legkülönbözőbb technikák kivitelezésére, rendkívül nagy tűválasztékkal rendelkeznek, segítségükkel precíz, pontos munkavégzés lehetséges, mindezt kíméletesen. Kifejezetten kedvelem a púder hatású és szálazott szemöldök technikáknál, valamint szemhéj tetoválásoknál sincs párja. Csak ajánlani tudom mind a kezdő, és mind a profi kolléganőknek, nem fognak csalódni a gépben.”
László Krisztina
Ha már eldöntötted, melyik gépet szeretnéd megvásárolni, hívj minket a +36 1 237 0370 számon és beszéljük meg  a vásárlás menetét!

Wolf Regina egy BomTech i-touch R gépet vásárolt

„Először egy tanfolyamon volt szerencsém kezembe venni a BomTech gépet, és kipróbálni. Rögtön éreztem, hogy más, mint a többi gép, amikkel eddig valaha dolgoztam. Hihetetlen finom mozgása teljesen magával ragadott. Bár addig nem nagyon szerettem a modulos gépeket, de ennek a tűmoduljai hihetetlenül precízek, finom rugózása szerintem egyedülálló. A tűmodulok kialakításának köszönhetően kezdőknek is tökéletes választás lehet, hiszen nem lehet megvésni vele a bőrt, nagyon könnyen és gyorsan lehet a pigmentet a bőrbe dolgozni. A fájdalom érzet is kisebb. A finomság mögött viszont óriási erő bújik meg, hiszen alig van szükség a géppel készült tetoválások korrekciójára. A tűmodulok széles választéka már csak hab a tortán.
Imádom, a kedvenc gépem lett a BomTech i-touch R.”
Wolf Regina
Ismerd meg a BomTech sminktetováló gépeket díjmentes gépbemutató nyílt napunkon!
Gépbemutató nyílt nap időpontokról itt tajékozódhatsz >>>


Fehér Melinda a BomTech Digital Pop Deluxe gép mellett tette le a voksát

„Erő, precizitás, gyorsaság – ezek azok a tulajdonságok, amivel engem a BomTech Digital Pop Deluxe gép meggyőzött. Ez a kicsi, könnyű, praktikus, kényelmesen használható sminktetováló gép nagyon precíz, pontos munkát végez. Szép, vékony szemöldökszálakat húzok vele, de a száj- és a szemhéjtetoválásoknál is számíthatok rá, tökéletes munkákat tudok vele készíteni. Azok, akik olyan sok sminktetoválást készítenek, mint én, már odafigyelnek a tűmodulok árára is, nem mindegy ugyanis, hogy egy-egy sminktetoválásnak mennyi az anyagköltsége. A BomTech Digital REVO tűmodulokkal nagyon meg vagyok elégedve, megfizethető áron óriási kínálatból válogathatok. Én már nagyon sok gépet – sőt bevallom őszintén, a magyar piacon elérhető összeg gépet – kipróbáltam, nagy tapasztalattal, sok éves gyakorlattal a hátam mögött a BomTech Digital Pop Deluxe sminktetováló gépet jó szívvel, bátran ajánlom mindazoknak, akik a szemöldöktetoválásban akarnak igazán nagyot alkotni, és fontos számukra, hogy ultravékony szemöldökszálakat tudjanak húzni, de javaslom azoknak is, akik modulos gépet szeretnének választani, sőt, ha valaki most indul el a sminktetováló pályán, nyugodtan ruházzon be ebbe a gépbe, mert ez a befektetése biztosan meg fog térülni.”
Fehér Melinda
Ismerd meg a BomTech sminktetováló gépeket díjmentes gépbemutató nyílt napunkon!
Gépbemutató nyílt nap időpontokról itt tajékozódhatsz >>>


Noéné Vágvölgyi Ria és Noé József Zsó is a BomTech Digital Pop Deluxe gépet vásárolták meg

„Meggyőződésünk, hogy csak az lehet sikeres sminktetováló, aki naprakész tudással rendelkezik, követi a trendeket. Ehhez olyan gépre van szükség, amellyel hibátlan, precíz, pontos munkát lehet végezni, a legújabb technikák is tökéletesen kivitelezhetők. A BomTech Digital Pop Deluxe, ez az univerzális, könnyen kezelhető gép éppen ilyen. Legyen szó soft powder, vagy szálazott szemöldökről, egy füstös szemhéjról, vagy a legújabb szájtetoválás technikákról, mindent megoldunk vele, minimális vibráció mellett dolgozik. Közel 20 éve készítünk sminktetoválásokat, együtt 4 éve dolgozunk. Naponta kérnek tanácsot kolléganők milyen gépet válasszanak. Üzletünkben és oktatásainkon BomTech géppel sminktetoválunk, bátran ajánljuk minden kolléganőnek és tanulóinknak, nagyon megéri az árát!”
Noéné Vágvölgyi Ria és Noé József Zsó
Ha már eldöntötted, melyik gépet szeretnéd megvásárolni, hívj minket a +36 1 237 0370 számon és beszéljük meg  a vásárlás menetét!

Dolgozz Te is BomTech sminktetováló géppel, ha
 
  • olyan gépet keresel, melynek segítségével tökéletes, ultravékony szemöldökszálakat húzhatsz, hiszen a BomTech gépek a szálazott szemöldöktetoválások mesterei
  • fontos számodra a magas alkotói szabadság, ugyanis a BomTech csak a szemöldöktetováláshoz 3 különböző 1-es tűt biztosít számodra, ezen felül pedig további 14 egyéb modul segíti a munkádat
  • olyan gépet szeretnél, mellyel az összes sminktetováló feladatot – a legújabb szem-, száj- és szemöldök technikákat – tökéletesen kivitelezheted
  • komoly tudású, könnyen kezelhető, igazi high-tech gépet keresel elérhető áron
BomTech gepek_1.jpg
Ismerd meg a BomTech sminktetováló gépeket díjmentes gépbemutató nyílt napunkon!
Gépbemutató nyílt nap időpontokról itt tajékozódhatsz >>>

x