Fejlődj velünk képzéseinken!

HSR és ReVersive
Exclusive anti-aging termékcsaládok


Ha időben elkezdjük az anti-aging termékek használatát, visszafordíthatjuk az idő múlásának látható jeleit, ugyanakkor ma már a kialakult, mélyebb ráncok is hatékonyan kezelhetők.

A BABOR két anti-aging termékcsaládja minden korosztály számára megfelelő ápolást biztosít. A ReVersive termékeket a 30+ korosztály számára ajánljuk megelőzés céljából, míg a HSR Lifting termékek a 40 év feletti hölgyek már kialakult bőrproblémáira nyújtanak megoldást, legyen az megereszkedett bőr, apróbb-mélyebb ráncok, mélyrétegi vízhiány, pigmentfoltok, lelassult anyagcsere-folyamatok vagy tónusvesztés.

 
HSR LIFTING - A ránctalanítás szakértője

A BABOR legnépszerűbb anti-aging sorozata. 25 éve debütált a kínálatban, mely 2015-ben került teljes megújításra a legújabb anti-aging kutatások alapján.

A precíziós ránctalanító formula 5 csúcsteljesítményű hatóanyaggal – Multitendyn Plus, Lupinus, Carnosin, Relaxo Peptid, Neuro-Rezeptor-Peptid – lép fel a ráncok összes típusa ellen. Képes megakadályozni a mimikai ráncok, a gravitációs ráncok, az ajak körüli dohányzóráncok keletkezését, és a ráncképződés egyik legfőbb oka, a bőr rugalmasságának csökkenése ellen hat.

A HSR LIFTING kezeléseket 40 éves kortól ajánljuk, kialakult ráncok kezelésére
Kezelések javasolt ára: 12.000 - 30.000 Ft / kezelés

Jelentkezz BABOR két napos alaptanfolyamunkra! Klikk ide!


 
REVERSIVE - Az ifjúság tökéletessége

A kozmetikai kutatások legújabb felfedezéseit felvonultató összetevők, a lenyűgöző megjelenés, fantasztikus illatok és egy kiváló anti-aging kezelés jellemzik a sorozatot. A fiatalító komplex olyan exkluzív, precíziós formula, mely nagy teljesítményű aktív összetevőket tartalmaz, mint a Telovitin, Epocyl, Pro-Youth Complex és alba rózsa őssejt kivonat. A bőr visszakapja a fiatalságát és ragyogását.

A sejtaktivitás biztosítja a telomerek védelmét és aktiválja a hosszú élet gént, a SIRT-1-et. Plusz láthatóan és kézzel foghatóan megakadályozza a kollagén rostok számának csökkenését, valamint az oxidatív károsodásokat. A REVERSIVE lényege a fentebbi sejtaktivitás támogatása, mellyel a bőröregedés megelőzhető, illetve jelentősen késleltethető!

A REVERSIVE kezelést 30 éves kortól ajánljuk, megelőző anti-aging céllal
Kezelések javasolt ára: 12.000 - 30.000 Ft / kezelés

Jelentkezz BABOR két napos alaptanfolyamunkra! Klikk ide!


x