Fejlődj velünk képzéseinken!

Forradalmi hatóanyag-ampullák
Természet a legnagyobb koncentrációban


http://crotram.com/
 
A BABOR ampullák szinonímái a női szépség új, magabiztos mivoltának. A BABOR kifejezetten abból a célból fejlesztette ki a koncentrátumokat, hogy tökéletesítsék arcbőrödet, annak egyedi igényeit szem előtt tartva, és precíz, hosszan tartó eredményt nyújtsanak, amelyek azonnal láthatók, érezhetők.

Az ampullák ötvözik a hagyományt a modernitással, így kiemelkednek a kozmetikumok közül. A méret nem számít – hiszen a 2 ml-es szépségampullák 60 éves kutatási múlt tapasztalatait rejtik magukban. A nagy dózisú aktív összetevőket az utolsó milliliterig precízen válogatják ki a BABOR szakemberei, és ezt követően steril üvegcsékbe töltik a koncentrátumokat. A koncentrált aktív hatóanyagok révén az ampullák sokkal gyorsabban és látványosabban fejtik ki hatásukat, mint a hagyományos kozmetikai termékek, és nyom nélkül szívódnak be a bőrbe. Minden évben 50 millió ampulla hagyja el a BABOR aacheni központját, és indul útjára, hogy eljusson a szépség elkötelezettjeihez szerte a világon. Ezáltal lehet a BABOR a világ piacvezető kozmetikai ampulla gyártója.

Az elegáns antracit csomagolású ampullakúrák 7×2 ml szépségampullát rejtenek. A modern, pop-art inspirálta dobozokon feltűnnek a speciális bőrápolási előnyök, így könnyedén kiválaszthatod a bőrtípusod igényeihez leginkább illeszkedő kúrát.
 
A termékcsalád 15 féle egyedülálló, magas koncentrációjú ampullát tartalmaz, amelyek tökéletesítik arcbőröd szépségét: a LIFT&FIRM ampullák simává és feszessé varázsolják a bőrt; a HYDRATION ampullák a dehidratált bőr megmentői; a REPAIR ampullák regenerálják és életerőssé teszik a bőrt, míg az S.O.S ampullák azonnali megoldást kínálnak a speciális bőrproblémákra.

Ampullák típusai:

  • Lift&Firm
  • Hydration
  • Repair
  • S.O.S

A BABOR az ampullák felvitelére egyedülálló ampullamasszázst is kifejlesztett, amit Te is elsajátíthatsz alapképzésünkön.

Jelentkezz BABOR két napos alaptanfolyamunkra! Klikk ide!

x